Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Orda usumedim ben hic de cikista usudum baya

Benimde oyle bebek asagida baya dedi dikislere resmen yapismis dedi dinlen bol bol tabi dr git belki baska bir durum vardir .
Yaa artık çok zorlanıyorum tek başına hastaneye gidip gelmek araba sürmek çok büyüyor gözümde ama böyle devam ederse mecburen gideceğim biraz da tedirgin oluyorum oğlum 36+1 de doğdu yine erken gelir mi diye

Canım ben 2021 Nisan’da doğum yaptım. Ameliyathanede üşümedim. Odaya geçtikten bi süre sonra üşüme ve titreme yaşamıştım

Sen yine arabayla gidiyosun ben otobüs durağına kadar yürü ordan ayakta kal 40-45 dk yol git. Bir de geri dönüşü var tabi

Sen yine arabayla gidiyosun ben otobüs durağına kadar yürü ordan ayakta kal 40-45 dk yol git. Bir de geri dönüşü var tabi
ayy Allah kolaylık versin arkadaşım ben öyle olsa yolda doğurdu diye çıkarım haberlere heralde

Bebek adam kilo almamış. Artık iri bebek tanisini kaldırdılar. Normal doğum için çatı muayenesini de pazartesi günü yapacaklar. Sadece 9 gün önde. Perhiz ise yaramış.
Gözün aydın canım son haftalar kendi haftasına yakalıyor bebekler deniyordu genelde 9 günde normal artık şimdi nasıl olmuş boy kilo durumu

Bende de var ayni tedirginlik insallah hayirlisi ile kucaklarimiza aliriz her hafta korkarak gidiyorum kontrole.Esin goturse ? Gelemez mi

Kızlar bebek dolabını sirkeli suyla mi siliyoruz acaba bir kaç gündür kapısını açtım kavalansim diye ama kokusu daha çıkmadı silerken nasıl suyla sildiniz
Biz de yeni yaptırdık dolabı kokusu çok fazlaydı, önce buhar makinesi ile buharlayıp sonra arap sabunu ile sildik, en son duru su ile sildik ve bir kaç gün havalandırdık ama yine de tam kokusu gitmedi sanki ya

Ben bunu alacağım
Ben bunu da kullandim ama humana daha etkiliydi
Kızlar bebek dolabını sirkeli suyla mi siliyoruz acaba bir kaç gündür kapısını açtım kavalansim diye ama kokusu daha çıkmadı silerken nasıl suyla sildiniz
Ben sirkeli suyla silmiştim
Evet soguk oluyor ama hemen beline epidural takiyorlar ya hissetmiyorsun dogumdan sonra agustosta beni battaniyelere sarmislardi lan noluyo derken birde bi üşüme geliyor örtün örtün diyorsun ben ustumdeki önlügü cikarip batikon sürerlerken çok huylandim utandim herkes heryerimi gördü diye sonra tüm utancim orda kaldi
Kızlar dünden beri yürütmeyecek kadar vajinada ağrı var normalde haftaya salı kontrolüm daha mı erken gitsem bu kadar olması normal mi
Hic bi iş yapmadan dinlenince gecoyor bende oyleyim resmen vajina agrisindan asla yürüyemiyorum

Evet oluyor ama olsun, geçiyor 1 haftada. Bebiş olunca ağrıyı önemsemiyorsunuz
Sezaryenden çıkmışım ölüyorum ağrıdan, üstelik spinal yaptılar tutmamış genele çevirmişler. Dr geldi ağrım var falan dedim parol takalım dedi, parol kesmez dikloron yapsınlar dedim tamam dedi neyse iğneyi de oldum daha ağrım geçmeden bebeği getirdiler . Allahım onu görür görmez ne ağrı kaldı ne sıızı, muhteşem bişey o ilk buluşma, üstüne bi de omzumda tutulmuş alt tarafta da sezaryen dikişi nasıl doğrulacağımı bilemiyordum ama mevzu emzirme ve yavrunu kucağına almak olunca hiç bir ağrının ehemmiyeti kalmıyor

Üşüyoruz canım hele bir de çıkana kadar zangır zangır titriyorsun ama hiçbir şey umrunda olmuyor merak etme , bambaşka bişey sezaryen olmak sonunda kavuşmak var

Eşim işte, benimde iş yerime gitmem gerek. Yürüyerek 10 dk otobüsle 1 dk ama yol o kadar büyüyor ki gözümde. Halsizim dostlarım halsizim halsizz

Eşim işte, benimde iş yerime gitmem gerek. Yürüyerek 10 dk otobüsle 1 dk ama yol o kadar büyüyor ki gözümde. Halsizim dostlarım halsizim halsizz
Ayyy yürümeyi severdim ben ama artık tek başına hiç cikasim gelmiyor yollar resmen gözümde büyüyor çok fazla uzaklasamiyorum korkumda yolda kalırım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…