Orda usumedim ben hic de cikista usudum bayatecrübeli annelerimiz bir şey sormak istiyorum. Ben sezaryan olacağım dün bir anda aklıma bir soru geldiameliyathaneler soğuk oluyor ya bizi de soyup götürecekler ve tam bayıltmayacaklar. Üşümüyor muyuz orada ? Donarım bence ben
Yaa artık çok zorlanıyorum tek başına hastaneye gidip gelmek araba sürmek çok büyüyor gözümde ama böyle devam ederse mecburen gideceğim biraz da tedirgin oluyorum oğlum 36+1 de doğdu yine erken gelir mi diyeBenimde oyle bebek asagida baya dedi dikislere resmen yapismis dedi dinlen bol bol tabi dr git belki baska bir durum vardir .
Canım ben 2021 Nisan’da doğum yaptım. Ameliyathanede üşümedim. Odaya geçtikten bi süre sonra üşüme ve titreme yaşamıştımtecrübeli annelerimiz bir şey sormak istiyorum. Ben sezaryan olacağım dün bir anda aklıma bir soru geldiameliyathaneler soğuk oluyor ya bizi de soyup götürecekler ve tam bayıltmayacaklar. Üşümüyor muyuz orada ? Donarım bence ben
Sen yine arabayla gidiyosun ben otobüs durağına kadar yürü ordan ayakta kal 40-45 dk yol git. Bir de geri dönüşü var tabiYaa artık çok zorlanıyorum tek başına hastaneye gidip gelmek araba sürmek çok büyüyor gözümde ama böyle devam ederse mecburen gideceğim biraz da tedirgin oluyorum oğlum 36+1 de doğdu yine erken gelir mi diye
Gözün aydın canım şimdi kaç Gr çıktı kaçıncı haftadasinBebek adam kilo almamış. Artık iri bebek tanisini kaldırdılar. Normal doğum için çatı muayenesini de pazartesi günü yapacaklar. Sadece 9 gün önde. Perhiz ise yaramış.
Sen yine arabayla gidiyosun ben otobüs durağına kadar yürü ordan ayakta kal 40-45 dk yol git. Bir de geri dönüşü var tabi
Gözün aydın canım son haftalar kendi haftasına yakalıyor bebekler deniyordu genelde 9 günde normal artıkBebek adam kilo almamış. Artık iri bebek tanisini kaldırdılar. Normal doğum için çatı muayenesini de pazartesi günü yapacaklar. Sadece 9 gün önde. Perhiz ise yaramış.
36+2'deyim 37+4 çıktı ölçümleri. Kilosu 3256 gram çıktı.Gözün aydın canım şimdi kaç Gr çıktı kaçıncı haftadasin
Bende de var ayni tedirginlik insallah hayirlisi ile kucaklarimiza aliriz her hafta korkarak gidiyorum kontrole.Esin goturse ? Gelemez miYaa artık çok zorlanıyorum tek başına hastaneye gidip gelmek araba sürmek çok büyüyor gözümde ama böyle devam ederse mecburen gideceğim biraz da tedirgin oluyorum oğlum 36+1 de doğdu yine erken gelir mi diye
Biz de yeni yaptırdık dolabı kokusu çok fazlaydı, önce buhar makinesi ile buharlayıp sonra arap sabunu ile sildik, en son duru su ile sildik ve bir kaç gün havalandırdık ama yine de tam kokusu gitmedi sanki yaKızlar bebek dolabını sirkeli suyla mi siliyoruz acaba bir kaç gündür kapısını açtım kavalansim diye ama kokusu daha çıkmadı silerken nasıl suyla sildiniz
Ben bunu da kullandim ama humana daha etkiliydiBen bunu alacağım
Ben sirkeli suyla silmiştimKızlar bebek dolabını sirkeli suyla mi siliyoruz acaba bir kaç gündür kapısını açtım kavalansim diye ama kokusu daha çıkmadı silerken nasıl suyla sildiniz
Evet soguk oluyor ama hemen beline epidural takiyorlar ya hissetmiyorsun dogumdan sonra agustosta beni battaniyelere sarmislardi lan noluyo derken birde bi üşüme geliyor örtün örtün diyorsuntecrübeli annelerimiz bir şey sormak istiyorum. Ben sezaryan olacağım dün bir anda aklıma bir soru geldiameliyathaneler soğuk oluyor ya bizi de soyup götürecekler ve tam bayıltmayacaklar. Üşümüyor muyuz orada ? Donarım bence ben
Hic bi iş yapmadan dinlenince gecoyor bende oyleyim resmen vajina agrisindan asla yürüyemiyorumKızlar dünden beri yürütmeyecek kadar vajinada ağrı var normalde haftaya salı kontrolüm daha mı erken gitsem bu kadar olması normal mi
Eşim yanımda değil şırnakta zaten o yüzden çok zorlanıyorumBende de var ayni tedirginlik insallah hayirlisi ile kucaklarimiza aliriz her hafta korkarak gidiyorum kontrole.Esin goturse ? Gelemez mi
Bak yediklerimiz etkiliyor demiştim. Hadi gözün aydınBebek adam kilo almamış. Artık iri bebek tanisini kaldırdılar. Normal doğum için çatı muayenesini de pazartesi günü yapacaklar. Sadece 9 gün önde. Perhiz ise yaramış.
Sezaryenden çıkmışım ölüyorum ağrıdan, üstelik spinal yaptılar tutmamış genele çevirmişler. Dr geldi ağrım var falan dedim parol takalım dedi, parol kesmez dikloron yapsınlar dedim tamam dediEvet oluyor ama olsun, geçiyor 1 haftada. Bebiş olunca ağrıyı önemsemiyorsunuz
Üşüyoruz canım hele bir de çıkana kadar zangır zangır titriyorsun ama hiçbir şey umrunda olmuyor merak etme , bambaşka bişey sezaryen olmak sonunda kavuşmak vartecrübeli annelerimiz bir şey sormak istiyorum. Ben sezaryan olacağım dün bir anda aklıma bir soru geldiameliyathaneler soğuk oluyor ya bizi de soyup götürecekler ve tam bayıltmayacaklar. Üşümüyor muyuz orada ? Donarım bence ben
Benimki deeBenim doktorun verdiği gün de 38+4 oluyor , 39 yani
Eşim işte, benimde iş yerime gitmem gerek. Yürüyerek 10 dk otobüsle 1 dk ama yol o kadar büyüyor ki gözümde. Halsizim dostlarım halsizim halsizzSen yine arabayla gidiyosun ben otobüs durağına kadar yürü ordan ayakta kal 40-45 dk yol git. Bir de geri dönüşü var tabi
Oyy maşallah kuzum ozaman haftaya dediğine göre ,37.haftads mi çatı muayenesi yapicak bende haftaya gidicem de 36. Hafta oluyorum36+2'deyim 37+4 çıktı ölçümleri. Kilosu 3256 gram çıktı.
Ayyy yürümeyi severdim ben ama artık tek başına hiç cikasim gelmiyor yollar resmen gözümde büyüyor çok fazla uzaklasamiyorum korkumda yolda kalırım diyeEşim işte, benimde iş yerime gitmem gerek. Yürüyerek 10 dk otobüsle 1 dk ama yol o kadar büyüyor ki gözümde. Halsizim dostlarım halsizim halsizz