Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ah canım çok geçmiş olsun, hemencik atlatırsın inşallah. Ara ara ılık duşa gir. D vitamini çok faydalı diyorlardı covid için..

Kızlar trigliserid ve kolestrolu fazlaca yüksek olan var mı benim biri 500 diğeri 300 lerde…

Benim 2. O yüzden sezaryan yapıyor aslında ben normali denemek istiyordum üzerinden 6 yll geçtiği için ama doktorum riske girmeye gerek yok dedi canım

Çok teşekkür ederim canım benim sağolasın

Canım benim başın sağolsun öncelikle çok üzüldüm anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah anlayamadığım neden kayınvaliden 2 yaşındaki iocuk ile geliyor çocuğu bıraksın annesine annesi baksın oda gelsin yanına bir 10-15 gün kalabildiği kadar kalsın yani illa çocuğu niye getiriyor ve üstelik 2 yaşında tam hırçın ve zor bir dönemden geçen çocuk şimdi annesinden de ayrı kalınca iyice hırçınlaşır sakın korkma tek başıma yapamam diye düşünme doğumdan sonra sana öyle bir güç gelecek ki dünyayı bile yerinden oynatırım diyeceksin eğer gelmezse kayınvaliden doğum öncesi doldur buzluğunu yemeklerle yemek derdin olmaz temizlik işine de bi kadın bulursun hiç sıkma canını rabbim bir yola koymuştur üzülme olur mu ben tek başıma ikiz bebek büyüttüm nasıl büyüttüm inan o güç
Nasıl gelmiş bana anlamadım hiç ama büyüdüler anneler çok güçlüdür evladını kucağına alınca anlayacaksın bunu

Hamilelikte ateş tehlikeli diye biliyorum. O sebeple atesin olunca acike müracaat etmeyi ihmal etme. Gecmis olsun

Canım benim doğum yaptın mı görmemişim hayırlı uğurlu olsun nasıl yavrun şimdi herşey yolunda mı sağ Salim gelsin eve inşallah

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Canım çok geçmiş olsun geldi mi herşey üst üste gelir bi an önce atlatırsın inşallah

Ah canım çok geçmiş olsun, hemencik atlatırsın inşallah. Ara ara ılık duşa gir. D vitamini çok faydalı diyorlardı covid için..
Hamilelikte ateş tehlikeli diye biliyorum. O sebeple atesin olunca acike müracaat etmeyi ihmal etme. Gecmis olsun
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Canım çok geçmiş olsun geldi mi herşey üst üste gelir bi an önce atlatırsın inşallah
Çok teşekkürler kızlar inş atlatacağım
Ateşten acile gittik ama sadece c vit serum ve parol takıyolar
Şimdi evde sumbucol alıyorum destek
D vit
Citrus virüs pastil ve doğal yollarla iyileşmeye çalısıyorum
Bide ateş ağrı olduğumda parol
En çok ateş maf ediyo insanı

Çok geçmiş olsunn. Tez vakitte iyileş inşallah

İnşallah kolayca atlatırsın canım Ben o aniden giren ağrıdan çok korkuyordum . Nasıl canını yakıyor insanın .
Evet dün gece öyle oldu doğuruyorum diye fırladım yataktan sağolasın kuzum şimdilik bi sorun yok çok şükür sanırım laktoz alerjim tuttu kekten sonra

Canım çok şükür çok sevindim allahın izniyle her geçen gün daha güzel haberlerle geliceksin en kısa zamanda da Zeynebimi aldım evimize gidiyoruz diceksin

Benimde öyle canım hatta doktora söyledim zıplatıyo beni yerimden diye normal bu dönemde iyice güçlenmeye başladı dedi
Ayyy geçmiş olsun canım ya daha bugün aklımdan geçti eşim biraz hasta inş covid değildir hamileyken çok zor olur bana bulaşırsa falan diye. Senin başına gelmiş. allah yardımcın olsun bi an önce geçsin inşallah

Saol tşk ederim cnm Serum verildi cnm.ayni anda nst cekildim.sanci gitmedi.yarim saat dinlen bidaha çekelim serum verelim dedi. Öyle yaptım ama bu sefer daha da sıklaştı sancı.mecbur sezaryene aldı.bide sabahı muaneye gittiğimde kafası tam oturmuş demişti.dogum kanalı dediğin oysa eğer.
Gcmis olsun cnm.bende oğluma hamileyken oldum corona.surekli c vitamini almıştık.limonu aşırı tuketmistik.
Canım benim doğum yaptın mı görmemişim hayırlı uğurlu olsun nasıl yavrun şimdi herşey yolunda mı sağ Salim gelsin eve inşallah
Evet kuzum yaptım.insallah amin sağolasın cnm

Ayyyy kötü olmuş canım üzüldüm dikkat et bol bol vitamin takviyesi al hamileyken bünye aşırı hassas oluyor sanırım herşey üst üste gelmiş

İlk gebeliğimde 9 ay bişey yemedim sayılır. Bebeğim hep öndem gitti kilosu da iyiydi. Şimdi her şeyi yiyorum, bebeğimin kilosu az/normal. Bizim beslenmemizle ilgili olmadığını anladım

Söyledim zaten
çok geçmiş olsun canım inşallah sağlığına tez zamanda kavuşursun benim de kuzenim pandemi zamanı hamileyken korona oldu ve Akdeniz ateşi rahatsızlığı da vardı Akdeniz ateşinde ağrılı ateşli enfeksiyonlu oluyor çok şükür sağlıkla atlattı doktor ne dediyse dikkat et bol sıvı vitamin hafif beslen ılık duş al

Çok geçmiş olsunn, umarım atlatırsınız bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…