- 12 Kasım 2021
- 3.523
- 4.340
Ah canım çok geçmiş olsun, hemencik atlatırsın inşallah. Ara ara ılık duşa gir. D vitamini çok faydalı diyorlardı covid için..Bende korona oldum evde dinlenmeye çekilmişlen erken doğum süphem vardı biliyorsunuz rahım ağzım kısaldı ve 1cm açıkşıl var
Öksür öksür canım cıktı altıma kaçırıyorum arada o derece(mesane pedi lazım oluyomuş)
Ateşim 40 lara çıkıp aşırı zor iniyo ilaçta alamıyprum acil bi serum taktı c vit li serım ve parol evdede sadece parol alabiliyorum ve
Geleneksek metodlar
Ayak altı viks
Sarımsak ve zeytinyağı karısımını ayak tabanına sürüyorum yine
Dün tamamen koku gitmişti bugun geldi
Grip aşımda vardı ama felaket çarptı hastalık hiç korona olmamıştım ilk defa oldum hemde hamileyken
Bende bunu aldım canım e bebekte 219 liraydı dün memnun kalırsam hep alırımBen bunu alacağım
Büyük olduğu için mi sezaryen dedi acaba size?
Benim de normalde son tarihim 6 Ocak, galiba önümüzdeki hafta doğum şeklim netleşecek, yarın da doktora gideceğim ama yarın çatı muayenesi yaparlar mı bilmiyorum. 36+2 olacağım yarın.
Çok teşekkür ederim canım benim sağolasınYaaa nasıl tatlı bir resimdile bak hele maşallah minik kuşa , sağlıkla gelsin
Bende Hipp alacağım çok iyi diye duydum
Canım benim öncelikle başın sağolsun, anneciğinin mekanı cennet olsundediğin gibi kV çocukla gelecekse hiç gelmesin sana faydasından çok zararı olur. Sezaryan bile olsan tek başına bu süreçleri atlatan bir sürü anne var , özellikle yurtdışında yaşayanlar. İlk günler eşinin de babalık izni olacak zaten o da yanında olur senin bu süreçte ağrıların geçer sonrasına da yavaş yavaş alışırsın. Varsa arkadaşların , komşuların gelir arada yanına. Halledersin inşallah bir şekilde
Canım benim başın sağolsun öncelikle çok üzüldüm anneciğinin mekanı cennet olsun inşallahHerkesi uyutmayan bir neden var geçmiş olsunDodine bende ara sıra ağlıyorum elimde değil 38 yaşıma girdim ilk evladım olacak inanın doğumdan zerre korkmuyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum bebeğim hissediyor huzursuz oluyor diye de tekrar tekrar ağlıyorum bana dua edin ne olur benim annem çok zamansız şekilde vefat etti çok acılar yaşadım evliliğim 2. Evlilik eşim dünya iyisi ama adamı da üzüyorum bazen kayınvalide köyde yaşıyor emekli ama yevmiyeye gidiyor evde gelin var biri 1 biri 2 yaşında yavrusu var ve 3 4 defa mevzu oldu kayınvalide gelirse 2 yaşındaki torunla gelecekmiş ben de annesiz bir çocuk lohusa kadın yeni doğan bebek aynı evde olmaz gelmesin annen dedim ama çok kırıldım çocuk çok hareketli kardeşine vuruyor annesi yanındayken çamaşır suyunu üstüne boca etmiş falan yani anlayacağınız yatıp kalkıp yalvarıyorum Rabbime beni kimseye muhtaç etmesin normal doğurayım evime de kimse gelmesin diye kadınla aramda hiç problem yok ama bu sebeple soğudum yoruldum
Hamilelikte ateş tehlikeli diye biliyorum. O sebeple atesin olunca acike müracaat etmeyi ihmal etme. Gecmis olsunBende korona oldum evde dinlenmeye çekilmişlen erken doğum süphem vardı biliyorsunuz rahım ağzım kısaldı ve 1cm açıkşıl var
Öksür öksür canım cıktı altıma kaçırıyorum arada o derece(mesane pedi lazım oluyomuş)
Ateşim 40 lara çıkıp aşırı zor iniyo ilaçta alamıyprum acil bi serum taktı c vit li serım ve parol evdede sadece parol alabiliyorum ve
Geleneksek metodlar
Ayak altı viks
Grip aşımda vardı ama felaket çarptı hastalık hiç korona olmamıştım ilk defa oldum hemde hamileyken
Canım benim doğum yaptın mı görmemişim hayırlı uğurlu olsun nasıl yavrun şimdi herşey yolunda mı sağ Salim gelsin eve inşallahAman ihmal etme sakın.burda bnm de dahil kaç kişinin idrar enfeksiyonu bebeklerimize geçmiş. enfeksiyon okadar da masum bsy değilmiş.ben bilmiyordum bile idrar enfeksiyonu olduğumdan.belki erken doğumda ondan oldu.
Cnm o erkek bebeklerde oluyor diye biliyorum.
Çok tşk ederim. Allah razı olsunSutumde gelmeye başladı çok şükür.kizimda iyiye gidiyor.
Canım dün çıktım. Maalesef kızım orda hala ama çok şükür daha iyi.cihazdan ayirmislar dün akşam.agzindan verilen hortum çıkarılmış burnundan hava veriliyor.dun entubeydi.sukur şimdi uyandiriliyomus.bide dün sarılık yükselmiş mavi ışık verilmiş.bugun düştü dedi hemşire.cok şükür iyiye gidiyor yani.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahBende korona oldum evde dinlenmeye çekilmişlen erken doğum süphem vardı biliyorsunuz rahım ağzım kısaldı ve 1cm açıkşıl var
Geleneksek metodlar
Ayak altı viks
Canım çok geçmiş olsun geldi mi herşey üst üste gelir bi an önce atlatırsın inşallahBende korona oldum evde dinlenmeye çekilmişlen erken doğum süphem vardı biliyorsunuz rahım ağzım kısaldı ve 1cm açıkşıl var
Geleneksek metodlar
Ayak altı viks
Ah canım çok geçmiş olsun, hemencik atlatırsın inşallah. Ara ara ılık duşa gir. D vitamini çok faydalı diyorlardı covid için..
Hamilelikte ateş tehlikeli diye biliyorum. O sebeple atesin olunca acike müracaat etmeyi ihmal etme. Gecmis olsun
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Çok teşekkürler kızlar inş atlatacağımCanım çok geçmiş olsun geldi mi herşey üst üste gelir bi an önce atlatırsın inşallah
Çok geçmiş olsunn. Tez vakitte iyileş inşallahÇok teşekkürler kızlar inş atlatacağım
Ateşten acile gittik ama sadece c vit serum ve parol takıyolar
Şimdi evde sumbucol alıyorum destek
D vit
Citrus virüs pastil ve doğal yollarla iyileşmeye çalısıyorum
Bide ateş ağrı olduğumda parol
En çok ateş maf ediyo insanı
Evet dün gece öyle oldu doğuruyorum diye fırladım yataktanİnşallah kolayca atlatırsın canımBen o aniden giren ağrıdan çok korkuyordum . Nasıl canını yakıyor insanın .
Canım çok şükür çok sevindimKizlar slm.dun taburcu oldum ben.kizim dün sarılık olmuştu cihazdaydi hala.onceki gün mama ve sütü kesmislerdi akciğerleri tikanmasin die.o yüzden mi bilmem sarılık yükselmiş ve mavi ışık vermişler.dun gördüğümde kipkirmiziydi kızım.dun akşam cihazdan çekmişler şükür .boğazından bı hortum salmislardi.onu çekmişler sadece burnunda hava vardi bugün.eger ona da ihtiyaç duymazlarsa kucağıma vercekler emzirmem için.5cc veriliyordu 10a çıkarmışlar.hemsire sık sık sağ getir dedi.oyle yapmaya çalıscam .biraz geç sağım yaptım sanırım sol göğsümde sertlik oldu.makinayi bıraktım ellle sağiyorum.cunku makinada çıkmadı çok fazla.bide hemşireler elle sağ kesinlikle damarları tahriş edersin dediler..bugün maşallah kızım daha iyiydişükür elhamdülillah bu günümüze dua eden bütün arkadaşlardan Allah binkere razı olsun
Benimde öyle canım hatta doktora söyledim zıplatıyo beni yerimden diyeKızlar bebiş hareketleri iyice sertleşti artık. Sizde de hareket esnasında vajinadan çıkacak hissi oluyor mu? Böyle batmayla karışık zorluyo sanki gibi geliyo. Çok korkuyorum valla fırtlıcak da farketmicem diye
Ayyy geçmiş olsun canım yaBende korona oldum evde dinlenmeye çekilmişlen erken doğum süphem vardı biliyorsunuz rahım ağzım kısaldı ve 1cm açıkşıl var
Geleneksek metodlar
Ayak altı viks
Saol tşk ederim cnmÇok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursunuzdurumu irdeleyip sizi uzm3k asla istemem ama ben biseyi merak ettim siz sanci şikayetiyle hastaneye gittiniz ve aynı gün sezaryen oldunuz okuduğum kadarıyla. Grupta sancısı olan diğer arkadaşlara serum vs vererek akışına bırakmaya devam etmişlerdi sizde neden hemen almayı tercih ettiler başka ters giden şeyler de mi oldu örneğin bebek dogum kanalına girdi gibi
Gcmis olsun cnm.bende oğluma hamileyken oldum corona.surekli c vitamini almıştık.limonu aşırı tuketmistik.Bende korona oldum evde dinlenmeye çekilmişlen erken doğum süphem vardı biliyorsunuz rahım ağzım kısaldı ve 1cm açıkşıl var
Geleneksek metodlar
Ayak altı viks
Evet kuzum yaptım.insallah amin sağolasın cnmCanım benim doğum yaptın mı görmemişim hayırlı uğurlu olsun nasıl yavrun şimdi herşey yolunda mı sağ Salim gelsin eve inşallah
Ayyyy kötü olmuş canım üzüldüm dikkat et bol bol vitamin takviyesi al hamileyken bünye aşırı hassas oluyor sanırım herşey üst üste gelmişBende korona oldum evde dinlenmeye çekilmişlen erken doğum süphem vardı biliyorsunuz rahım ağzım kısaldı ve 1cm açıkşıl var
Geleneksek metodlar
Ayak altı viks
İlk gebeliğimde 9 ay bişey yemedim sayılır. Bebeğim hep öndem gitti kilosu da iyiydi. Şimdi her şeyi yiyorum, bebeğimin kilosu az/normal. Bizim beslenmemizle ilgili olmadığını anladımDenedim canım ama bu sefer değişik bişey oldu bnde ne yesem öğürtü geliyo içimde durmuyo bakalım dünden beri hapları çıkarmadım bi haftada anca geçcek galiba, kendimi geçtimde bebekte zayıflıcak diye korkuyorum artık
çok geçmiş olsun canım inşallah sağlığına tez zamanda kavuşursun benim de kuzenim pandemi zamanı hamileyken korona oldu ve Akdeniz ateşi rahatsızlığı da vardı Akdeniz ateşinde ağrılı ateşli enfeksiyonlu oluyor çok şükür sağlıkla atlattı doktor ne dediyse dikkat et bol sıvı vitamin hafif beslen ılık duş alÇok teşekkürler kızlar inş atlatacağım
D vit
Çok geçmiş olsunn, umarım atlatırsınız bi an önceÇok teşekkürler kızlar inş atlatacağım
D vit