- 21 Haziran 2017
- 3.755
- 10.683
- 31
Cnm korkma kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama kritik seviyeyi geçtik çok şükür sağlıkla kucağına al erken gelmesi önemli değil dualarım bebişle ve seninleKızlar bebeğimin hareketlerinde azalma var yok gibi neredeyse yatış yaptılar dua edin lütfen
Annem banada aldırdı kış ayı kanın düşer olmaz diye koyduk bi taneHastane zaten aşırı sıcak. Ama annem anne olduğu için üşürüm sanıyor.Benim hastane vermez ben en iyisi alayım rezenemi gideyim.
Bence bu dönemde özellikle ağda en mantıklısı. Jiletle alınca çıkarken kaşıntı yapıyor ve çabuk çıkıyor. Doğumdan sonrasında kendi rahatımız için de ağda daha iyiGaliba öyle kendime tuhaf geliyor kokum. Hamilelikte 3 4 kere ağda yaptırdım. Şuan için başka seçeneğim yok. Zaten az kısa sürer diye umut ediyorum. Jiletle alamam zaten göremiyorum daen son ekimin ortalarında aldırmıştım çok çıkmadı.
Benim hastane diş macunundan ayakkabi cilasina kadar vermisti umarim ekonomi bu seyleri kismalarina sebep olmamiştirHastane zaten aşırı sıcak. Ama annem anne olduğu için üşürüm sanıyor.Benim hastane vermez ben en iyisi alayım rezenemi gideyim.
Maşallah ne ince düşünceBenim hastane diş macunundan ayakkabi cilasina kadar vermisti umarim ekonomi bu seyleri kismalarina sebep olmamiştir
Aynen ya hatta şimdi arayip sordum tekrar süt sagma makinasi vs bile getirmeyin hersey var burdakis üt sagma makinalari daha iyi dedi kadin hala ayniymiş cok şükürMaşallah ne ince düşünce
Hadi hayirli olsun rahatsin artikSelam kizlar sinunda bebisin kiyafetlerini ütülendi yerleştirdim eltimle görüncem halletti sagolsunlar bende çantayi hazirladim biberonlari falan kaynattim bi benim çantam kaldi onu da akşam halledicem insallah
Annem seneler önce üniversite hastanesinde doğum yapmıştı. Refakatçi yemeği veriyorlar ya eskiden tatlı falan da veriyorlarmış porsiyonlar bolmuş sene 2005. Sene 2024, şimdi o benden ağır diyet yaptı refakatçi yemeği aldığı halde. Ben diyabet yemeğimden ona veriyordum bazen.Benim hastane diş macunundan ayakkabi cilasina kadar vermisti umarim ekonomi bu seyleri kismalarina sebep olmamiştir
Ahahah benim de annem refakatçi yemeğini almaya kalkana kadar ben gidip alıp ona getiriyordum. Yoksa yetişemiyordu.Anilarim depreşti ilk dogumumdan annemi bana baksin diye yanimda götürdüm annem full uyudu beni tuvalete bile hemsireler götürüp getiriyordu bi de tüm hemşirelerle kanka oldu üstüne
32 hepinize tek tek yazamıyorum iki tane nst değiştirdiler bozuk sandılar makine ama bebek hareketi azmış bekliyorumKaç haftalıksınız?
Çok geçmiş olsun çok zor ama stres olmamaya çalış lütfen karnın falan tok mu nst de özellikle tok olmanı istiyorlar tatlı bir şeyler yiyip sola yatıp bir de burnundan hava isteyerek çektirmeyi iste eğer yapmadılarsa o şekilde32 hepinize tek tek yazamıyorum iki tane nst değiştirdiler bozuk sandılar makine ama bebek hareketi azmış bekliyorum
Geçen kontrole gittiğimde doktor 3 kere nstye yolladı beni. Benim hareketli bebişin o gün uyuyacağı tuttu. Ama bi kahvaltıyla gitmiştim açmışım meğer. Yedim içtim, üstüne kahve çikolata yedim. Bir de müzik açıp dayadım karnıma anca normalleşti çocuk o gün. Sizin de öyle denk gelmiş olabilir belki32 hepinize tek tek yazamıyorum iki tane nst değiştirdiler bozuk sandılar makine ama bebek hareketi azmış bekliyorum
Gexmis olsun.insallah bsy yoktur.nst de genelde tok karna istiyorlar.bnm aç olduğum zamanlar almadılar nstye.genelde uyuduğu zaman hiç hareket etmiyormus.32 hepinize tek tek yazamıyorum iki tane nst değiştirdiler bozuk sandılar makine ama bebek hareketi azmış bekliyorum
Kötü düşünmeyelim. Güzel olsun ikiniz için de her şeyKızlar bebeğimin hareketlerinde azalma var yok gibi neredeyse yatış yaptılar dua edin lütfen
UmBaby Kız Bebek Renkli Desenli 6 Lı Bone Takımı 6/18 Ay (GÜNCEL GÖRSEL DESENLERİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ben bundan aldım yenidogan bu modelde vardı tek renkleri falan güzel ama ebebekten almıştım 2li onun kumaşı daha güzeldi renkleri daha softKızlar yeni doğan bonesi alan oldu mu. Link atabilir misiniz. Güvenemiyorum kumaşı vs güzel mi diye bide çoğu yenidoğan değil Eki Görüntüle 3519818