Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar bebeğimin hareketlerinde azalma var yok gibi neredeyse yatış yaptılar dua edin lütfen
Cnm korkma kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama kritik seviyeyi geçtik çok şükür sağlıkla kucağına al erken gelmesi önemli değil dualarım bebişle ve seninle

B bayanacizane inşallah sorun yoktur korkmayın önlem amaçlı bakacaklardır bebişler biz ayaktayken yorgunken de hareket etmiyor büyüdükçe de pozisyonlarına bağlı olarak daha yavaş hareket edebilir

Bence bu dönemde özellikle ağda en mantıklısı. Jiletle alınca çıkarken kaşıntı yapıyor ve çabuk çıkıyor. Doğumdan sonrasında kendi rahatımız için de ağda daha iyi

Hastane zaten aşırı sıcak. Ama annem anne olduğu için üşürüm sanıyor. Benim hastane vermez ben en iyisi alayım rezenemi gideyim.
Benim hastane diş macunundan ayakkabi cilasina kadar vermisti umarim ekonomi bu seyleri kismalarina sebep olmamiştir

Maşallah ne ince düşünce
Aynen ya hatta şimdi arayip sordum tekrar süt sagma makinasi vs bile getirmeyin hersey var burdakis üt sagma makinalari daha iyi dedi kadin hala ayniymiş cok şükür tek geceye 23bin alinca ayni kaliyor demek ki

Anilarim depreşti ilk dogumumdan annemi bana baksin diye yanimda götürdüm annem full uyudu beni tuvalete bile hemsireler götürüp getiriyordu bi de tüm hemşirelerle kanka oldu üstüne

Selam kizlar sinunda bebisin kiyafetlerini ütülendi yerleştirdim eltimle görüncem halletti sagolsunlar bende çantayi hazirladim biberonlari falan kaynattim bi benim çantam kaldi onu da akşam halledicem insallah
Hadi hayirli olsun rahatsin artik

Benim hastane diş macunundan ayakkabi cilasina kadar vermisti umarim ekonomi bu seyleri kismalarina sebep olmamiştir
Annem seneler önce üniversite hastanesinde doğum yapmıştı. Refakatçi yemeği veriyorlar ya eskiden tatlı falan da veriyorlarmış porsiyonlar bolmuş sene 2005. Sene 2024, şimdi o benden ağır diyet yaptı refakatçi yemeği aldığı halde. Ben diyabet yemeğimden ona veriyordum bazen. Aşağıda restoran var gidip alıp ye desem de ben yiyemediğim için gitmiyordu. Hastanede odalarda tuvalet banyolarda peçete yoktu ayrıca o da ayrı bir rezalet.

Anilarim depreşti ilk dogumumdan annemi bana baksin diye yanimda götürdüm annem full uyudu beni tuvalete bile hemsireler götürüp getiriyordu bi de tüm hemşirelerle kanka oldu üstüne
Ahahah benim de annem refakatçi yemeğini almaya kalkana kadar ben gidip alıp ona getiriyordum. Yoksa yetişemiyordu. Şimdi sizin yaşadığınızın benzerini yaşayabilirim belki belli mi olur

32 hepinize tek tek yazamıyorum iki tane nst değiştirdiler bozuk sandılar makine ama bebek hareketi azmış bekliyorum
Çok geçmiş olsun çok zor ama stres olmamaya çalış lütfen karnın falan tok mu nst de özellikle tok olmanı istiyorlar tatlı bir şeyler yiyip sola yatıp bir de burnundan hava isteyerek çektirmeyi iste eğer yapmadılarsa o şekilde

32 hepinize tek tek yazamıyorum iki tane nst değiştirdiler bozuk sandılar makine ama bebek hareketi azmış bekliyorum
Geçen kontrole gittiğimde doktor 3 kere nstye yolladı beni. Benim hareketli bebişin o gün uyuyacağı tuttu. Ama bi kahvaltıyla gitmiştim açmışım meğer. Yedim içtim, üstüne kahve çikolata yedim. Bir de müzik açıp dayadım karnıma anca normalleşti çocuk o gün. Sizin de öyle denk gelmiş olabilir belki

Kızlar yeni doğan bonesi alan oldu mu. Link atabilir misiniz. Güvenemiyorum kumaşı vs güzel mi diye bide çoğu yenidoğan değil

Kızlar ben 35 hafta oldum bugün erken doğum riskim vardı ama doktor ilaçları bıraktırdı ve artık normal hayatına dön dedi ama azcık kendimi yordam resmen karnnım taş kesiliyo ve kasıklarıma sancı giriyo
Hala progestan kullanan varmı veya doktorunun bırak artık dediği benim ki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…