Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay evet bende dün gece doğuruyorum sandım öyle bi karnıma ağrı girdi wc koştum. Şuan bende de tam ishal gibi değil ama wc çıktığımda ishal geliyo yani anlamadım. Probiyotik kullanmak serbest mi acaba

Çok geçmiş olsun sanada kuzum geçmezse bende bi acile giderim artık

Bugün daha wc çıkmadım kuzum olursa yazıcam belki bişey önerir

Canım basın sağolsun Allah rahmet eylesin amnecigine. Benimde annem rahmetli olduğu için kayınvalidem gelicek gorumcemde onun yanında çocuğuyla beraber muhtemelen oda gelecek bende kendimlemi uğraşcan onlarlami diye düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun

Kızlar selam bugün benim kontrolüm vardı nst tek sanci çıktı doktor sıkıntı değil dedi hersey yolundaymış biraz tombik bebek dedi 36 bugün tam 3.300 grm mış 26 Aralık gün verdi normalde son tarihim 7 ocaktı sezeryan olacağı için 26 Aralık ta alırız dedi haftaya yeniden konttole çağırdı doğum planını yapmak için

Büyük olduğu için mi sezaryen dedi acaba size?
Benim de normalde son tarihim 6 Ocak, galiba önümüzdeki hafta doğum şeklim netleşecek, yarın da doktora gideceğim ama yarın çatı muayenesi yaparlar mı bilmiyorum. 36+2 olacağım yarın.

Ben de merakla devletteki kontrolü bekliyorum bebişin kilosunu soracağım.Özeldeki 35+2 de 2800 e büyük demedi 38.hafta gibi çatı muaynesi yaparız sonra sen de istersen normal doğumu bekleyelim dedi.Benim 9 ocak görünüyor.Perşembe bakalım kilosu kaç çıkacak36 olacağım o zamana.4 ü geçerse falan normalden çekinirim biraz.

Bende dışarda pizza ya da hamburger yesem anında bağırsaklarım bozuluyor yağından öıdır artık bilmiyorum ama seninki kadar uzun sürmüyor tabi , belki senin pizzanın içindeki bişey dokunmuştur sana. Geçmiş olsun bol sıvı almaya çalış tuzlu ayran falan iç elektroşit dengen bozulmasın
Ay olabilir valla. Arkadaşım kızına probiyotik almış vereyim sana iç dedi ben kullanabilirmiyim acaba
Kullanabilirsin tabi iyi gelir hatta, probiyotik dediğimiz şey yararlı bakteriler yoğurt kefir vs bunların içinde olan şeyler canım
Ayy benimde görümcem 3 yaşındaki çocuğuyla gelmişti, gelsinler hoşgelsinler de 3 yaşındaki çocukta rahat durur mu durmuyor anacım, ben bebeyi uyutmuşum o almış arabasını kaloriferlerin üstünde sürüp zangır zangır ses çıkarıyordu annesi de kızıyordu ama nafile yani

Okuyunca çok üzüldüm canım bir an kendimi o ortamda bebeğime bakarken düşündüm . Çok zor olur diye düşünüyorum. Tamam başka çaresi olmayalibilir ama sana kolaylık olsun diye daha stresli sorunlu bir duruma sokmasındlar seni . O küçük çocuk evdeyken sürekli bebeğinde olacak gözün . Kıskanır eder bir zarar verir ki o da daha küçük . Benim yegenım de 20 günlük olunca gelecek ama biz başını beklicez bebeğin çünkü yegenım ilk torun şimdiden bizimkini istemiyor kıskanıyor
İnşallah kimseyi kırmadan halledebilirsin canım . Rabbim kolaylık versin

Ay evet bende dün gece doğuruyorum sandım öyle bi karnıma ağrı girdi wc koştum. Şuan bende de tam ishal gibi değil ama wc çıktığımda ishal geliyo yani anlamadım. Probiyotik kullanmak serbest mi acaba
Kullanabilirsin canım doktorum kullan demisti oglumla bi salgina yakalanmıştık reflor kullandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…