Ay evet bende dün gece doğuruyorum sandım öyle bi karnıma ağrı girdi wc koştum. Şuan bende de tam ishal gibi değil ama wc çıktığımda ishal geliyo yani anlamadım. Probiyotik kullanmak serbest mi acabaBnde de var 2 gundur ama tam ishal seklinde degil, bagirsaklarim biraz bozuldu. Hafif mide bulantısı ve karnimda gaz var. Hatta dun bi ara isyerinde sanci gibi oldu aayyy dedim doguruyom mu ben acababenzer seyleri yasiyoruz kizlar, happy mom uygulamasini takip ediyorum o da bunlari yaziyo bu haftalarda.
Çok geçmiş olsun sanada kuzum geçmezse bende bi acile giderim artıkcanım ben cumartesi geceden beri çekiyorum hem şiddetli ishal hem kusms bulantıbağırsaklarda enfeksiyon çıktü yüksek 2 kere serum aldım geçmedi antibiyotik başladık bi doktora git mutlaka sıvı kaybından damarlarım o kadar incelmiş serumu zor taktılar bana ihmal etme sende
Sağol kuzum patates haşlayıp yicem şimdiÇok geçmiş olsun canım ishal inanılmaz halsiz bırakıyor insanı bol sıvıyı ihmal etme patates muz falan fayda etmedi mi
Sağol kuzum hiç bilmiyorum valla bende anlamadım halsizim o yüzden bugün yatıcam bolbolCanım çok geçmiş olsunn bı arkadaşımız daha öyleydi enfeksiyon falanmi kaptın acaba
Bugün daha wc çıkmadım kuzum olursa yazıcam belki bişey önerirCanim başın sağolsun❤ kv niye cocugu getiriyor ya işgüzarlik resmen valla zaten gelen giden vs olmayacaksa kimseye ihtiyacin olmuyor eşin 10 gün rapor alsin yardimci olsun ben sezaryen dogum yaptim annem 15 gun falan kaldi bana bi artisi yemek yapmasiydi herseyle eşim ilgilendi ki cok cabuk toparladim korkma yani rabbim zaten güç veriyor ❤
Kiz yumurta yenmez miay güne 2 yumurta olmadan asla başlayamam bende
Dodine canim gecmis olsun bi doktoruna yazsaydin istersen
Olmadı sorayım canım sağolBi doktoruna sor ama bebeklerin kullanabildiği şeyi sende kullanabilirsin bence
Tamam kuzum sağolHiç bilmiyorum ama iyi gelir doktoruna sorup kullan bence. İnş geçer
Canım basın sağolsun Allah rahmet eylesin amnecigine. Benimde annem rahmetli olduğu için kayınvalidem gelicek gorumcemde onun yanında çocuğuyla beraber muhtemelen oda gelecek bende kendimlemi uğraşcan onlarlami diye düşünüyorumHerkesi uyutmayan bir neden var geçmiş olsunDodine bende ara sıra ağlıyorum elimde değil 38 yaşıma girdim ilk evladım olacak inanın doğumdan zerre korkmuyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum bebeğim hissediyor huzursuz oluyor diye de tekrar tekrar ağlıyorum bana dua edin ne olur benim annem çok zamansız şekilde vefat etti çok acılar yaşadım evliliğim 2. Evlilik eşim dünya iyisi ama adamı da üzüyorum bazen kayınvalide köyde yaşıyor emekli ama yevmiyeye gidiyor evde gelin var biri 1 biri 2 yaşında yavrusu var ve 3 4 defa mevzu oldu kayınvalide gelirse 2 yaşındaki torunla gelecekmiş ben de annesiz bir çocuk lohusa kadın yeni doğan bebek aynı evde olmaz gelmesin annen dedim ama çok kırıldım çocuk çok hareketli kardeşine vuruyor annesi yanındayken çamaşır suyunu üstüne boca etmiş falan yani anlayacağınız yatıp kalkıp yalvarıyorum Rabbime beni kimseye muhtaç etmesin normal doğurayım evime de kimse gelmesin diye kadınla aramda hiç problem yok ama bu sebeple soğudum yoruldum
Canım onun doktoru ishal doğum belirtisi demişti ama tabi onda enfeksiyon salgın gibi bi neden yoktu bence sen bi doktoruna danışCiddi misin neden yatırmıştı su kaybı olmasın diye mievet patates haşlıyim en iyisi
Tamam kuzum olmadı sorayım sağolCanım onun doktoru ishal doğum belirtisi demişti ama tabi onda enfeksiyon salgın gibi bi neden yoktu bence sen bi doktoruna danış
ayy inşallah öyle olur cumartesi 2400 dü cuma belli olur bakalımKorkma zayıflamıyor bebek. Ben de bir hafta 10 gün aşırı hasta oldum, çok çok az yedim, yediğimi kustum ama bebek zayıflamadı.
Büyük olduğu için mi sezaryen dedi acaba size?Kızlar selam bugün benim kontrolüm vardı nst tek sanci çıktı doktor sıkıntı değil dedi hersey yolundaymış biraz tombik bebek dedi 36 bugün tam 3.300 grm mış 26 Aralık gün verdi normalde son tarihim 7 ocaktı sezeryan olacağı için 26 Aralık ta alırız dedi haftaya yeniden konttole çağırdı doğum planını yapmak için
Ben de merakla devletteki kontrolü bekliyorum bebişin kilosunu soracağım.Özeldeki 35+2 de 2800 e büyük demedi 38.hafta gibi çatı muaynesi yaparız sonra sen de istersen normal doğumu bekleyelim dedi.Benim 9 ocak görünüyor.Perşembe bakalım kilosu kaç çıkacakBüyük olduğu için mi sezaryen dedi acaba size?
Benim de normalde son tarihim 6 Ocak, galiba önümüzdeki hafta doğum şeklim netleşecek, yarın da doktora gideceğim ama yarın çatı muayenesi yaparlar mı bilmiyorum. 36+2 olacağım yarın.
Bende dışarda pizza ya da hamburger yesem anında bağırsaklarım bozuluyor yağından öıdır artık bilmiyorum ama seninki kadar uzun sürmüyor tabi , belki senin pizzanın içindeki bişey dokunmuştur sana. Geçmiş olsun bol sıvı almaya çalış tuzlu ayran falan iç elektroşit dengen bozulmasınCumartesi dışarda bi kaç işimiz vardı ama hava iyiydi incede giyinmemiştim bide dışarda pizza yedim ondan sonra ewe gelince başladı ama eşimde yedi onda bişey yok10 gün memlekete gittik bide çok soğuktu dedim hasta olmadan geldim iyi atlattım geldim burda tutuldum bide basur vardı ewt o da hala dewam ediyor kanıyor krem verdi doktorda bu hastalık halsizlik onun acısını unutturdu resmen teşekkür ederim tez zamnda geçer inşallah
Kullanabilirsin tabi iyi gelir hatta, probiyotik dediğimiz şey yararlı bakteriler yoğurt kefir vs bunların içinde olan şeyler canımAy olabilir valla. Arkadaşım kızına probiyotik almış vereyim sana iç dedi ben kullanabilirmiyim acaba
Ayy benimde görümcem 3 yaşındaki çocuğuyla gelmişti, gelsinler hoşgelsinler de 3 yaşındaki çocukta rahat durur mu durmuyor anacım, ben bebeyi uyutmuşum o almış arabasını kaloriferlerin üstünde sürüp zangır zangır ses çıkarıyorduCanım basın sağolsun Allah rahmet eylesin amnecigine. Benimde annem rahmetli olduğu için kayınvalidem gelicek gorumcemde onun yanında çocuğuyla beraber muhtemelen oda gelecek bende kendimlemi uğraşcan onlarlami diye düşünüyorumrabbim yardımcımız olsun
Okuyunca çok üzüldüm canımHerkesi uyutmayan bir neden var geçmiş olsunDodine bende ara sıra ağlıyorum elimde değil 38 yaşıma girdim ilk evladım olacak inanın doğumdan zerre korkmuyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum bebeğim hissediyor huzursuz oluyor diye de tekrar tekrar ağlıyorum bana dua edin ne olur benim annem çok zamansız şekilde vefat etti çok acılar yaşadım evliliğim 2. Evlilik eşim dünya iyisi ama adamı da üzüyorum bazen kayınvalide köyde yaşıyor emekli ama yevmiyeye gidiyor evde gelin var biri 1 biri 2 yaşında yavrusu var ve 3 4 defa mevzu oldu kayınvalide gelirse 2 yaşındaki torunla gelecekmiş ben de annesiz bir çocuk lohusa kadın yeni doğan bebek aynı evde olmaz gelmesin annen dedim ama çok kırıldım çocuk çok hareketli kardeşine vuruyor annesi yanındayken çamaşır suyunu üstüne boca etmiş falan yani anlayacağınız yatıp kalkıp yalvarıyorum Rabbime beni kimseye muhtaç etmesin normal doğurayım evime de kimse gelmesin diye kadınla aramda hiç problem yok ama bu sebeple soğudum yoruldum
Rezene çayı da tavsiye ediyorlar hangisi iyiBen bunu alacağım
Onlar için de zormuşÇalışmıyor canım inek vs bir de kendi iki çocuğuna bakamaz diye getiriyor
Kullanabilirsin canım doktorum kullan demisti oglumla bi salgina yakalanmıştık reflor kullandıkAy evet bende dün gece doğuruyorum sandım öyle bi karnıma ağrı girdi wc koştum. Şuan bende de tam ishal gibi değil ama wc çıktığımda ishal geliyo yani anlamadım. Probiyotik kullanmak serbest mi acaba