• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
kıyafetlerini yıkayım dedim renkliler cok renkli diye renk koruyucu mendil aldım ama koymayı unutmuşum peki nolmuş 4.5 takım tulum hep boya akmış kurtarabilir miyim ya ayyy kendime kızıyorum bu ara unutkanlığım had safhada
🙁Ya kaç derecede yikamistin kuzum ben daha yikamadim dolabı bekliyorum ama düşük derecede yıkarım diyodum

Gerçekten az kaldı doğum stresi bi yandan yetmezmiş gibi bide bunların stresi🤦🏼‍♀️ yakınların kendileri düşünüp biraz toparlanınca gelelim demeleri lazım aslında ama düşünceli olmuyorlar işte😒 Bnde eşimle konuştum aynı anda hem annesi hem annem gerek yok dedim zaten kv alıngan biri bişey olsa tribe girer bn çekemem o halimde gerginlik olur dedim o da ben nası dicem doğumı merak ediyor diyo🤦🏼‍♀️ bnde kendimce çözüm buldum ocak başı gelsin kv doğumdan önce hem biraz yardımı olur belki sonrada doğumı bebeği görüp bikaç gün sonra kardeşim dönerken gönderelim sonra annem gidince geri gelsin dönüşümlü olur hem bi aylık olurz ewde de kadın çatışması olmaz bakalım haftasonu gidince söylicez nasıl tepki verecek😁😂
Ay doğumun neyini merak ediyor Allah aşkına.kendi dogurmadi mi🤣🤣 doğumda olması gereken kadının annesidir bence..sonra kv gelmeli.oglumda annem kardeşim geldi ,ki kv eltimin doğumundaydi.eltim de benden 2 gün önce doğum yapti aynı evde kalıyorlar onun yanında kaldı .zaten öyle olmasa da annemi yanımda istedim ben.2 3 ay sonra kv kp geldiler.ama yardım etmek şöyle dursun ben onlara baktım resmen.elini bsye sürmedi kv.
32+2 de alabilir miyim raporu peki
Valla ben garanti olsun die nasılsa bı kaç gün önde çıkar ultrason da die 31+5te aldım.normalde bnm 32hafta cumartesiye denk geliyordu.garantiye alayım nolur nolmaz dedim.
Kızlar da erken geliyormuş bende erken dogurcak gibi geliyor kötü düşününce hep başıma geliyor Allah'ım vaktinde dogurmayi nasip eyle😂
Ay cnm aman dur 39u görelim .çünkü bnm 39 yılbaşını geçiyor .38+5te oğlumu almıştı dr.kizimi da bu zaman alsa ne iyi olur.bebek beklerse bnm için sorun yok dedi Dr.

Ben de çok şükür Kasım ara tatilinden bu yana bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Bitti sayilir birkaç parça dışında. Yavaştan çantamı hazırladım daha içine ekleyeceklerim var tabii siparişte olanlar filan bu hafta hepsini halletmeyi düşünüyorum artık.

Ay doğumun neyini merak ediyor Allah aşkına.kendi dogurmadi mi🤣🤣 doğumda olması gereken kadının annesidir bence..sonra kv gelmeli.oglumda annem kardeşim geldi ,ki kv eltimin doğumundaydi.eltim de benden 2 gün önce doğum yapti aynı evde kalıyorlar onun yanında kaldı .zaten öyle olmasa da annemi yanımda istedim ben.2 3 ay sonra kv kp geldiler.ama yardım etmek şöyle dursun ben onlara baktım resmen.elini bsye sürmedi kv.

Valla ben garanti olsun die nasılsa bı kaç gün önde çıkar ultrason da die 31+5te aldım.normalde bnm 32hafta cumartesiye denk geliyordu.garantiye alayım nolur nolmaz dedim.

Ay cnm aman dur 39u görelim .çünkü bnm 39 yılbaşını geçiyor .38+5te oğlumu almıştı dr.kizimi da bu zaman alsa ne iyi olur.bebek beklerse bnm için sorun yok dedi Dr.
Sat a göre 31+5 de aldıysanız önemli olan bu o zaman bende öyle yapayım.

Bende en başından beri sezeryan istiyorum ya nedense bilmiyorum 😂bide ailelerden uzaktayiz annem vefat etti.babam çalışıyor gelemez herhalde.kv ve kayinperder gorumceler hepsi gelecekler okadar rahatsızım ki nasıl rahat edicem o halde bide onu düşünüyorum😤sizin ailelerden kimler gelecek
Allah rahmet eylesin anneciğinize 🙏 benimde kayınvalidem doğumdan önce gelmek istiyor, o gelirse kayınpeder de kesin gelir. Dedim ben evde yatmak için izne çıkıyorum, misafir ağırlamak için değil. Eşimde 40ı çıkmadan kimse gelmesin dedi net olarak. Sadece kardeşim ve anneme izin verdi.

Çok şükür biz de yıkadık ütüledik tüm eşyalarını, hastane çantamızda hazır, bir tek park yatağının içine aldığım yatağı gelecek onun dışında herşeyimiz hazır.
Sağlıkla zamanında gelsin tüm bebişlerimiz🥰
Biz önümüzdeki sene evimizi satmayı düşünüyoruz o yüzden oda yapmadık ama yatak odam geniş şöyle bir şifonyer aldık, kızımın köşesi oldu 🥰

Eklentiler

• IMG-20241120-WA0004.jpg
    IMG-20241120-WA0004.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG-20241120-WA0001.jpg
    IMG-20241120-WA0001.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 20241120_133935.jpg
    20241120_133935.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 87
Allah rahmet eylesin anneciğinize 🙏 benimde kayınvalidem doğumdan önce gelmek istiyor, o gelirse kayınpeder de kesin gelir. Dedim ben evde yatmak için izne çıkıyorum, misafir ağırlamak için değil. Eşimde 40ı çıkmadan kimse gelmesin dedi net olarak. Sadece kardeşim ve anneme izin verdi.
Ben napayım be annem iki sokak ötemde oturmasına rağmen kayınvalidem geçen hafta geldi çanakkaleden doğumdan sonra bir zaman gidermiş şimdiden zorluyor valla eşimde garibim haklı olduğumu biliyor ama gitte denmiyor aslında denmelide işte diyemiyorum bende iyi ki çalışıyorum yoksa delirirdim

Çok şükür biz de yıkadık ütüledik tüm eşyalarını, hastane çantamızda hazır, bir tek park yatağının içine aldığım yatağı gelecek onun dışında herşeyimiz hazır.
Sağlıkla zamanında gelsin tüm bebişlerimiz🥰
Biz önümüzdeki sene evimizi satmayı düşünüyoruz o yüzden oda yapmadık ama yatak odam geniş şöyle bir şifonyer aldık, kızımın köşesi oldu 🥰
çok güzel olmuş sağlıkla gelsin hele gökçe yazısına bayıldım çok naif olmuş :)

Teşekkür ederim canım bende gene kayınvalidem yardımcı olur diye bişey demiyorum ilk bebemiz çünkü inşallah gene kırkım çıkana kadar kalmazlar 🙄

Kızlar biz bebise ,3 kapaklı.dolap aldık ama alttaki iki çekmece biraz küçük dolap içine koyarim muhtemeln kıyafetleri onun için şöyle organizer mi.alssm.yoksa kutu tarzımı alsam bun organizer cekmeceyemi uyar sanki🙁

Eklentiler

• Screenshot_20241120-182052.png
    Screenshot_20241120-182052.png
    493,3 KB · Görüntüleme: 80
Ben napayım be annem iki sokak ötemde oturmasına rağmen kayınvalidem geçen hafta geldi çanakkaleden doğumdan sonra bir zaman gidermiş şimdiden zorluyor valla eşimde garibim haklı olduğumu biliyor ama gitte denmiyor aslında denmelide işte diyemiyorum bende iyi ki çalışıyorum yoksa delirirdim
Benim kv gelse herhalde evde savaş çıkar. Kötü bir kadın diyemem ama aşırı konuşur hiç susmaz hatta eşimi kodlanır benden biz konuşurken hep araya girer bir sn susmaz . Herkes onu dinlesin ister. Eşim bile bazen tahammül edemiyor ama anne bir şey de diyemiyor. Ki zaten kendisine asla laf söyletmez aşından biri . Allahtan benim annem gelecek .
Ben o acı çeken lohusa halimle çıldırırım herhalde . Tahammül edemem .
Kaynana açısından çok sanssızmışım 😒

Yarın kontrolümüz var. Bakalım belki çıkmıştır. Ama ben kordonu pek dert etmiyorum şu an. Kafa çevresi büyük dediler. 2 hafta önde. O daha çok kaygılandırıyor
Kafa cevresi buyuk olunca ne oluyormuş canim
Ben de Yenimahallede oturuyorum ama Gazi hastanesi iş yerimin karşısında. Kontrollere rahat gidip gelmek için tercih ettim . 2021 yılında 2. evladımı ben de Gazide dogum yaptım. . Ben de çok memnun kaldım, cok şukur güzel geçmişti. Bu gebeliğim riskli olduğu için hocaya başladım .İnşALLAH sorunsuz atlatırız bu dogumu da.
Aaa yakinmişiz neresindesin tam bu 3. Mü maşallah🧿🧿🧿
Yok canım zorunlu bir sebep olmazsa sezaryen olmayacağım, en son hala makat gelişti, döner inşaAllah 🤲
Eğer döner de sıkıntıda olmazsa 37. Haftada dikişi alıp doğumu bekleyeceğiz dedi doktor😊

Canım şu bölgeye vurmaya çalışıyorum genelde, ama neresi şiş değilse orayı seçiyorum 😁 hala şişebiliyor bazı bölgeler anlayamıyorum
Az kaldı inşaAllah bitsede rahatlasak 🤷🏻‍♀️
Ay orasi kas degilmi canim ya

Back
X