- 13 Kasım 2020
- 1.294
- 2.460
- 83
Hayat uykusuz ama çok güzel öncelikle ameliyat hali 4 günde geçti gitti bende. Yere eğilme oturma vs normale döndüm. İlk gün gibi olmuyor zaman çabuk geçiyor ve iyileşiyorsunuz hızlıca. Çok aşırı kanamam da olmadı normal boy ped iş görüyor. Hastanede bir gece kaldım ve ben de oğlum da sadece ikişer takım kıyafet kullandık. İlk başlar bebeğin kakasi koyu ve sümükümsü yapıda geliyor. Sonrasında açık yeşil geldi. Şimdi ise acık sariya dönüp hafif katilasti. Süreç böyle bilginiz olsun diye yazıyorum. Erken doğunca sarılık oluyorlar genelde biz de olduk bir gece hastanede fototerapi de aldık. Doktorların 2 saatte bir besleyin demesine bakmayın. Eğer haftası erken doğduysa saat başı emzirin en az 15 dk. Sarılık başka türlü önlenmiyor. Gazini muhakkak çıkarın. Bazen emince huzurla uyuyakalıyor direk yatirasi geliyor insanın ama 15-20 dk sonra çığlık kiyamet gaz sıkıştırıyor. Son olarak kendiniz de uyumayı ihmal etmeyin uyuyunca, su içince ve yemek yiyince süt oluyor. Sakın diyet yapmaya kalkışmayın başlarda. Zaten doğum kilosunun çoğu 10 gün içinde kendiliğinden gidiyor. Bir de kimsenin sizi strese sokmasina izin vermeyin. Biz lohusayiz biz adamı strese sokabilirizDoğum yapmış annelerimiz , nasıl gidiyor bebekli hayat ? Bize biraz spoiler verin