Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Haziran 2018
- 1.263
- 1.827
- 133
- 33
Ay yasaklı şeylerde hep tatlı geliyor. Olsun az kalmış. Sonrası istediğin gibi takılabileceğini biliosun.Bende toplamda 8 kilo aldım 28. Haftadan beri kilom 84 olarak kaldı hatâ bi ara 85oldum tekrar verdim ben diyet yapıyorum diyetten sonra 3 kilo aldım sadece çok isterdim her şeyi özgürce yemeyi coğu şey içimde kaldı doğumdan sonra inşallah gerçi o zaman da canım çekmez
- 18 Haziran 2018
- 1.263
- 1.827
- 133
- 33
Valla ben diyete girmiştim. 5 gün içinde gecikmem olunca hamile olduğumu öğrendim diyeti bıraktım. 56 kilolarda takılıodum. Ama baya salmıştım. KiloluYarım porsiyon mu Ben eşimle yarışıyorum porsiyonlarda 12 kg alırım diyordum, ideal kilomdaydım ama şu an +13 le yola devam
hamile kaldım. Demek ki Allah yüzüme güldü. Bare çok almıyorum. Vermesi de kolay olcak.
- 17 Ekim 2024
- 276
- 341
- 18
- 33
Evet benimki kız aslında benle her şeyi aynı olmuş annemin anlattığına göre ama ben 9 ay 10 günü beklemişim 10 şubatta doğmuşum. Kızımı en geç 39. Haftada alcaklar sanırımkız mıydı senin? Bana da nedense erken gelirler gibi geliyor. Her an patlayacak saatli bomba gibiyiz ne stresli iş yaaa:)
Ben de toplamda 8-9 kilo arası aldım 3 çocuk zaten. Ben 20 kilo falan alırım sanmıştım hatta eşim 30 diyordu ama fastfood'u azaltınca 8-9 arasında kaldımBende toplamda 8 kilo aldım 28. Haftadan beri kilom 84 olarak kaldı hatâ bi ara 85oldum tekrar verdim ben diyet yapıyorum diyetten sonra 3 kilo aldım sadece çok isterdim her şeyi özgürce yemeyi coğu şey içimde kaldı doğumdan sonra inşallah gerçi o zaman da canım çekmez
- 11 Ağustos 2017
- 487
- 679
- 103
- 34
Benim rahim yapısı ters ağrılı geçerdi regliler. Ağrıdan hastanelik olurdum. Benim gibi olanların normal doğumlari zor olurmuş. Ama inatla normal doğuracagima inanıyorum. Bazı kadınlar benim bir günde çektiğim adet sancısına doğum yaparlarmis. Annem öyle der sen doğum sancısı gibi adet sancısı çekiyorsun. İnşallah daha çoğu olmaz. Bunca yıldır çektiğim ağrılar kefalet olur
Ben çekmiştim. 2 gün cekmişim hatta fark etmemişim. Bacaklarım ve kasıklarım çok agrıyodu benim adet olacakmısım gibi yapıskan olmayan akıntı gelmeye basladı . Sonra agrı kasıkta sancıya dönmeye başladı. Ve sağ göğsümün altında da bi agrı vardı ama sürekli bi agrı vardı toplanma gibi değil de bebeklerden biri oraya yatıyor dıye ağrıyo sandım . Ertesi gün belimden sancı giriyodu. Ama sonraki saatler belime sancı artık yaniyor gibi girmeye basladı kasıklara doğru dagılıyodu ve karnımın sağ tarafında sancılı bi toplanma oluyodu nefes kesen ve bariz şekilde, bacaklarımın agrısı beynıme vurmaya başladı soluğu acilde aldık gece. Herkesin aynı değildir muhtemelen ama benimki böyle idi canımKızlar doğum sancısı çeken desin hele naısl bir şey ben hiç çekmedim bilmiyorum anlamıyorum da. Biraz sancı mı ağrı mı kasılma mı her ne ise ondan var anlamıyorum düzensiz geliyor beni zıplatıyor durduğum yerde
En son sancı 5-6 dkda bir geliyordu hastaneye girdiğimizde. Serklaja rağmen acılmam da olmuştu. Böyle işteBen çekmiştim. 2 gün cekmişim hatta fark etmemişim. Bacaklarım ve kasıklarım çok agrıyodu benim adet olacakmısım gibi yapıskan olmayan akıntı gelmeye basladı . Sonra agrı kasıkta sancıya dönmeye başladı. Ve sağ göğsümün altında da bi agrı vardı ama sürekli bi agrı vardı toplanma gibi değil de bebeklerden biri oraya yatıyor dıye ağrıyo sandım . Ertesi gün belimden sancı giriyodu. Ama sonraki saatler belime sancı artık yaniyor gibi girmeye basladı kasıklara doğru dagılıyodu ve karnımın sağ tarafında sancılı bi toplanma oluyodu nefes kesen ve bariz şekilde, bacaklarımın agrısı beynıme vurmaya başladı soluğu acilde aldık gece. Herkesin aynı değildir muhtemelen ama benimki böyle idi canım
- 26 Şubat 2024
- 1.473
- 1.399
- 48
Şöyle ki çalışamaz raporumuzu iş yerine veriyoruz muhasebe işleme alıyor e devletten bunun görüyoruz zaten sonrasında doğum oluyor doğumdan sonra tekrar doğum sonrası tekrar rapor yazılıyor onuda iş verene gönderiyoruz onuda işleme alıyorlar ve 10 gün içinde işleme alması gerekiyor doğum sonrasıb rraporunu da ödeme kısmıda çoğu zaman degişiyor ama olması gereken doğuma kadar olan sürenin parası dopum sonrası on gün içinde yatar ve sonraki süreçte de doğum sonrası parası yatar ama bazı süreçlerde ikisi aynı anda da yatabiliyor bağşı olduğunuz SGK iş yoğunluğuna bağlı olarakçalışan annelere bir sorum var. çalışamaz raporu alıp izni başlattıktan sonra doğum yapınca doğum raporu iş yerine teslim edilmeli mi?
bir de rapor ücreti dört ay sonunda mı yoksa doğumdan hemen sonra mı yatıyor
- 10 Temmuz 2024
- 898
- 1.925
- 28
31 haftadan itibaren kontroller 2 haftada 1 düştü. İkidir giriyorum. Artık hep giricez dedi
Benim bugün başladı 35+5 im her hafta hem muayene hem nst başladı
32deyim geçen hafta gittim muayeneye, geçen haftaya kadar ayda bir çağırıyordu şimdi haftaya tekrar çağırdı. Ama rutin ne olacak söylemedi. Perşembe gidecegiz bakalım ne diyecek.Henüz hiç Nstye girmedim. Merakta ediyorum nasıl birşeyBeni artık haftada bir çağırıp nst ye alıyorlar. 32 den beri iki haftada bir gidiyordum. Her seferinde alıyordu nstye
- 15 Şubat 2024
- 1.747
- 1.709
- 48
- 31
Canım mesela beni rutinler rahatlatıyor. Sabah kalkıp işte yatak odasından itibaren evi toplamak evi havalandırmak kahvaltı hazırlamak herkesin aynı anda kahvaltıya oturması ve uzun uzun kahvaltı yapmak aynı saatte kahve içmek aynı saatte yazı yazmak vs vs bu benim hayatımdan bi örnek. Sen de mesela sabah kalkıp kahvaltı sonra sağım yap, sağım yaparken hayal kur bebekler gelince şöyle yapıcam bu böyle olacak plan yap. Şu oyuncağı alıcam ya da tummytimeda bu lazım ya da tummytimeda bu hareket kafasını kaldırmaya yarar. Ek gıda da şunu yediricem blw vs vs bu tarz planlar vs heves olumlu duygu katıyor bana. Saati saatine yaşayan ajandasıyla yaşayan bir insanım normal şartlarda ve planlı programlı olmak araştırma yapmak hayal kurmak bi rutinim olması bana iyi geliyor. Olumsuza kapılmıyorum böylece.Ben de onu arıyorum o rutinler neymiş ki
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Merhaba canım acıbademde doğum ücreti ne kadar ödedinCanım ben Bursa Acıbadem de doğum yaptım. Sezaryen de iki gece kalınıyor. Benim bir gece önden yatış acilden yapıldığı için 3 gece kalmış oldum.
- 30 Haziran 2013
- 21.673
- 1
- 17.542
- 498
belinden kayisla iki tane prob bagliyor biri rahmin tepesine diğeri bebisin kalp atışına 20 dk filan sürüyor. bebeğin kalp atışlarını duyuyorsun. benim çok hoşuma gidiyor32deyim geçen hafta gittim muayeneye, geçen haftaya kadar ayda bir çağırıyordu şimdi haftaya tekrar çağırdı. Ama rutin ne olacak söylemedi. Perşembe gidecegiz bakalım ne diyecek.Henüz hiç Nstye girmedim. Merakta ediyorum nasıl birşey
- 30 Haziran 2013
- 21.673
- 1
- 17.542
- 498
canım belinden giriyor elektrik akımı gibi tüm rahmine dağılıyor bırakıyor çığlık bile attırır. siddetlenince em temel özelliği ritmik gelir yani on dakika 15 dakika arayla öyle gelirKızlar doğum sancısı çeken desin hele naısl bir şey ben hiç çekmedim bilmiyorum anlamıyorum da. Biraz sancı mı ağrı mı kasılma mı her ne ise ondan var anlamıyorum düzensiz geliyor beni zıplatıyor durduğum yerde
- 30 Haziran 2013
- 21.673
- 1
- 17.542
- 498
evet geçen biri söyledi erkekler anne aşkı oluyor diyeEvet almış. Birkaç gündür hissediyordum zaten adım atarken bacak aramda baskı vardı.
Evet evet dert etmedim zaten bi bakalım dedik bir gün önce deli dana gibiydi birden kesilince gidelim dedik. Hastane evimin karşısında doktor da çok şeker ilgili 3 yıldır gidiyorum pasta börek vs götürürüm severiz birbirimizi gel göreyim diyor sürekli sag olsun. Dinleniyorum şimdi de benık sanki sancıl var:) Emin değilim sancı mı değil mi beni zıplatıyor birkaç saattir düzensiz bir kasılma ve ağrı var
:))) oğlan kime benzerse benzesin anneci olur bizimki de gitti geldi halaya çekti yaa :)) en sevdiğim
- 30 Haziran 2013
- 21.673
- 1
- 17.542
- 498
belin canım omuriliginde başlıyor rahime dağılıyor tüm karnında hissediyorsun.Canım ilki de mi şiddetli oluyor ağrı nerelerde daha çok hissediliyor. Karın üstü altı vajina bel bacak ? Adet ağrısına benziyor mu ? Gerçi ben düşük yaptık geçen sene berbattı benzer mi acaba ona
- 26 Şubat 2024
- 252
- 145
- 18
Merhaba. Ben 35.haftamda girdim , sonraki nst için 10 gün sonrasına randevu aldım .Kızlar Nstye ne zaman giriliyor? Kaç haftalıkken aldılar sizleri
- 13 Haziran 2024
- 414
- 874
- 18
75 bin epiduralli sezaryen ücreti. 2024 için di tabi. bu rakam yeni yılda artacak demişlerdi. 31 aralıkta dayanamadı geldi benim oğluşum. Yeni rakamıda hiç sormadık.Merhaba canım acıbademde doğum ücreti ne kadar ödedin
çok teşekkür ederim detaylıca yazmışsınız. en azından arada bir kez de olsa bi kısmını alma şansımız var bi umut.Şöyle ki çalışamaz raporumuzu iş yerine veriyoruz muhasebe işleme alıyor e devletten bunun görüyoruz zaten sonrasında doğum oluyor doğumdan sonra tekrar doğum sonrası tekrar rapor yazılıyor onuda iş verene gönderiyoruz onuda işleme alıyorlar ve 10 gün içinde işleme alması gerekiyor doğum sonrasıb rraporunu da ödeme kısmıda çoğu zaman degişiyor ama olması gereken doğuma kadar olan sürenin parası dopum sonrası on gün içinde yatar ve sonraki süreçte de doğum sonrası parası yatar ama bazı süreçlerde ikisi aynı anda da yatabiliyor bağşı olduğunuz SGK iş yoğunluğuna bağlı olarak