- 26 Şubat 2024
- 1.471
- 1.398
- 48
Arkadaşlar çocuk doğdıgu andan itibaren yapılan hiçbir tetkik yoğun bakım ücretli değildir hangi hastanede olursanız olur devlet özel hastanelere%100 ünün ödemesini yapar hatta ve hatta devlet hastanesinde doğum yapsanız bile yoğun bakımda yer yoksa en yakın yoğun bakım servisi özel de olsa yer boşluğu varsa şevkini yapar koşulsuz şartsız sizden tabiki ödeme isteyeceklerdir ama diş göstermezseniz ödemeyi yaparsınız he şöyle bir durumda var ama o anda onunla uğraşamam veririm derseniz de eskiden tüketici hakem heyetineydi şimdi dava açmak gerekiyor li zaten kazanmama ıhtımaliniz olmadıgı için dosya masrafını falanda hastane ödemek zorunda kalıyor dava acacagıbızı baştan belirtin zaten o zaman geri vites yapıyorlar bende medicana da yapacagım benim özel sağlık sigortam herşeyi karşılıyor bunun ile ilgili hiçbir sıkıntım yok ama özel sağlık sigortası olmayan arkadaşlar bi araştırıp detayları öğrensin muhakkak ben çocuklatıma harcayacagım parayı neden hastaneye yedireyimCanım acıbadem yoğun bakım için günlük 10 bin talep ediyordu sen herhangi bir şey ödedin mi?