- 23 Kasım 2022
- 712
- 587
- 33
Bugün kontrolude vardı galiba onun. Haber de alamiyoruzYa ladini özledim yokluğu belli oluyor. Kızın başı yandı kesin evde eşine terör estiriodur kıyamam stresini burda atıyordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kontrolude vardı galiba onun. Haber de alamiyoruzYa ladini özledim yokluğu belli oluyor. Kızın başı yandı kesin evde eşine terör estiriodur kıyamam stresini burda atıyordu.
Maalesef bunu hepimiz bilsekte Acıbadem bu işin kurdu olmuş şikayet edilsede devletten yarsısını falan anca alabiliyorlar.çünkü fatura ederken çoğunu devletin karşılamadığı şekilde fatura ediyormuş bende çok çok şikayet duydum.sarılıkta bile verilen ışın tedavisini Başka türlü fatura ederek sizin elinizi kolumuzu bağlıyor. Yani bir şekilde o haklı çıkıyor bende orda doğum yapacağım ama yogun bakım gerekli durumdada sevki edilmesini talep edeceğiz şehir hastanesine.yoksa alıyor maalesef o kadar çok davalık olan varki ve ödediğinin sadece belirli bir bit kısmını geri alabiliyor devlettenArkadaşlar çocuk doğdıgu andan itibaren yapılan hiçbir tetkik yoğun bakım ücretli değildir hangi hastanede olursanız olur devlet özel hastanelere%100 ünün ödemesini yapar hatta ve hatta devlet hastanesinde doğum yapsanız bile yoğun bakımda yer yoksa en yakın yoğun bakım servisi özel de olsa yer boşluğu varsa şevkini yapar koşulsuz şartsız sizden tabiki ödeme isteyeceklerdir ama diş göstermezseniz ödemeyi yaparsınız he şöyle bir durumda var ama o anda onunla uğraşamam veririm derseniz de eskiden tüketici hakem heyetineydi şimdi dava açmak gerekiyor li zaten kazanmama ıhtımaliniz olmadıgı için dosya masrafını falanda hastane ödemek zorunda kalıyor dava acacagıbızı baştan belirtin zaten o zaman geri vites yapıyorlar bende medicana da yapacagım benim özel sağlık sigortam herşeyi karşılıyor bunun ile ilgili hiçbir sıkıntım yok ama özel sağlık sigortası olmayan arkadaşlar bi araştırıp detayları öğrensin muhakkak ben çocuklatıma harcayacagım parayı neden hastaneye yedireyim
O kişi onu şikayet etmeden önce ben o kişiyi şikayet etmiştim 6-7 farklı mesajıyla ona ceza verdiler ama cezayı alana kadar oda şikayet etmiş demekki yetişemedim daha öncesineYa ladini özledim yokluğu belli oluyor. Kızın başı yandı kesin evde eşine terör estiriodur kıyamam stresini burda atıyordu.
Nstde bişey çıkmamış kalp atışı da normal hiç bişey olmaz merak etme . Bol bol dinlen kendini yorma. Düşünme sakın oraları .Kızlar dün geceden beri bebek hareketleri bayağı azaldı ve zayıfladı. belli belirsiz hissediyordum. normalde iki gün sonra gidecektim doktora bugün gittik bir sorun yok NST’ye de bağlandı sancı da çıkmadı kalp atışları da normal ama doğum kanalına yerleşmiş sanırım ondan hareketleri azaldı rahat hareket edemiyor galiba. bana doğum için 10 Şubat‘a gün verdi Ama erken gelirse de sancı olursa da durdurmayız dedi doktor. bugün benim bayağı bir midem bulanmaya başladı bu haftalarda böyle mide bulantısı yaşayan var mı? Burnum sürekli tıkalı şiş kulagım da tıkanıyor beni delirtecek çivi kulağımdaki basınç kaç kez kbbye gittim yapacak bir şey yok diyor.
Ama zaten burada önemli olan o siz ne hizmet görüyorsanız onun detaylı faturasını istemelisiniz TC kimlik no ile fatura isteyip fatura detayına bakıp farklı bişey yazıyor ise hemen 7 gün içinde fatura itirazında bulundunuz mu faturayı degişyirmek zorunda çünkü sizin elinizde kapı gibi epikriz raporunız olacak ve orada yazan işlem dısında farklı kalem fatura kesemez birde ordan soruşturma yer onlar kurdu olduysa bizde çakalı oluruz yani öfkeyle değil mantıkla hareket etmek lazım yani ben yıllar önce sağlık sigortamı ilk yaptırdıgımda tüm özel hastanelere d vitamini tahlilini ücretli yapıyordu ki hala öyleymiş ödedim slıp aldım bekliyorum tamam gidip kan verin dedi yok faturayı bekliyprum dedim ıııı şeeey biz size gönderelim muhasebe kesiyor dediler insanları başlarından atmak için bende olur dedim o gün mail gelmedi yarınsı günü aradım fatura istedim faturada alakasız bi asit tahlilini fatura etmişler bende sonuç göstermeye gidecektim zaten muhasebeye çıktım ne dese beğenirsiniz aa yanlışlık olmuş siz bu faturayı nerede kullanacaksınız vergi mükellefi değilsiniz iade ile ugrasmayın dedi bende yoo ben neden ugrasayım siz iptal edeceksiniz ve yeni keseceksiniz by kez TC no suna 1111111 değil sisteminizde kayıtlı olan TC noma kesin hatta dedim olurda bi yablıslık olursa gib ten ben itiraz eder noterden de teyit alırım sonuçta tahlil sonuclarım var elimde ben halleder sizi yormam dedim aaaa ııı şey yapaşım biz bu konu ile size geri dönüş yapalım hay hay nasıl isterseniz mesai bitmeden rica edeceğim dısaruda bekliyorum dedim bankadan iade işlemi için mesaj geldi kıyamam halletmişler kendi aralarında ben bu sorunu acıbademde değil farklı bi özel hastanede yasamıstım yani hepsi aynı işi yapıyor ama sakın kalmak önemliMaalesef bunu hepimiz bilsekte Acıbadem bu işin kurdu olmuş şikayet edilsede devletten yarsısını falan anca alabiliyorlar.çünkü fatura ederken çoğunu devletin karşılamadığı şekilde fatura ediyormuş bende çok çok şikayet duydum.sarılıkta bile verilen ışın tedavisini Başka türlü fatura ederek sizin elinizi kolumuzu bağlıyor. Yani bir şekilde o haklı çıkıyor bende orda doğum yapacağım ama yogun bakım gerekli durumdada sevki edilmesini talep edeceğiz şehir hastanesine.yoksa alıyor maalesef o kadar çok davalık olan varki ve ödediğinin sadece belirli bir bit kısmını geri alabiliyor devletten
Kız bende Geç geldim. Kızın mesajları çok dengesizce. Okudukça sinirlendim baktım ikisi pasif. Olan bizimkine oldu.O kişi onu şikayet etmeden önce ben o kişiyi şikayet etmiştim 6-7 farklı mesajıyla ona ceza verdiler ama cezayı alana kadar oda şikayet etmiş demekki yetişemedim daha öncesine
İ şllah sorun yoktur. Valla kimsede sorun olmasın herkes sağlıkla doğursun ya.Bugün kontrolude vardı galiba onun. Haber de alamiyoruz
Demek ki faturaya ne yazdığına iyi bakmak gerekiyor. İnsanın aklına da orayı irdelemek gelmiyor kiMaalesef bunu hepimiz bilsekte Acıbadem bu işin kurdu olmuş şikayet edilsede devletten yarsısını falan anca alabiliyorlar.çünkü fatura ederken çoğunu devletin karşılamadığı şekilde fatura ediyormuş bende çok çok şikayet duydum.sarılıkta bile verilen ışın tedavisini Başka türlü fatura ederek sizin elinizi kolumuzu bağlıyor. Yani bir şekilde o haklı çıkıyor bende orda doğum yapacağım ama yogun bakım gerekli durumdada sevki edilmesini talep edeceğiz şehir hastanesine.yoksa alıyor maalesef o kadar çok davalık olan varki ve ödediğinin sadece belirli bir bit kısmını geri alabiliyor devletten
İnşallah canımevet benım bugün 33+5. Doktor 38 haftayı birkaç gün geçsin alırız diyor. 6 şubatta 38 doluyor. Hadi bakalım yarın güzel haberler al sen de sanırım doğum kanalına yerleştiler bir de yerleri dar suları da haliyle daha az. O yüzden hareketler azalmıştır. Burun tıkanıklığı berbat ya en çok bunun için istiyorum doğurmayı çünkü bugün delirtecek gibi hep bi basınç sanki denizin dibindeyimAy inşallah vaktinde gelir. Seninle aynıyız galiba. Benimde en son kontrolumde 5-10 şubat arasında alabiliriz demişti doktorum ama o zaman keyfi yerinde sırt üstü yatıyor demişti. Yarın kontrolüm var bakalım benimki ne durumda. Hareketlerinde de çok az azalma hissediyorum bende eskisine göre. Benimde biraz burnum tıkanmaya başladı.
Beni bugün aldı doktor 33+5 imKızlar Nstye ne zaman giriliyor? Kaç haftalıkken aldılar sizleri
Evet canım bence de Acıbadem risk almak deneyimli avukatları var hukuk biliyorlar.Acıbadem onu kolay kolay yapamaz.bir hastadan fazla para almak için hele böyle bir dönemde adını riske atamaz ben hariç ailemdeki herkes doktor ben onlara inat mühendis oldum öyle düşünün ve sağlık kurumu olarak önerdikleri en çok önerdikleri 2 özel var biri tabili amerikan yani koç grubu diğeri de acıbademler. Ki hepsi devlette prof ve doçent şu an acıbadem ile bir maddi bağlantıları yok. Yeditepede iyidir onla ilgili bir yorum yapmıyorum ama tek çekinceniz bu ise diye açıklamak istedim
Ay benle aynı gün doğmuş olacak benim arada midem bulanıyor ama sanırım mide yanmasından
Sağ ol canım. Sen en büyük alkışı hak ediyorsun tansiyon şekere serklaja rağmen çok iyi götürdün. Yanılma payı var biliyorsun. Sağlıklı dıgsunalroyyy masallah kuzucuga bol yanakli prensesss ben 5 kilo aldim benim bebis de 2600 48 cm doktor çok beğeniyor şekerden dolayı ama bana az geldi üzüldüm
33+5 mide bulantım 4. Aydan sonra azaldı ama ara ara oluyordu bugün de çok var. Benim de mideden refluden büyük ihtimalle. Burun bandı gece iyi de gündüz yetmiyor benim orta kulak tıkandı o zorluyor.Merhaba. Kaç haftalık hamilesiniz ? Benim başından beri mide bulantım var. Bir ara azaldı sonra yeniden başladı. Burnum da tıkalı idi hep. Yine burda biri önermişti burun bandı kullanmaya başladım. Allah o kişiden de razı olsun. Kurtuldum o durumdan.
biliyorum bebegim sağlıkla gelsinler yeter ki az kaldi olmadı çıkınca toparlar ama bu bebis babasına benziyor bence kilo almaya isteksizİnşallah canımevet benım bugün 33+5. Doktor 38 haftayı birkaç gün geçsin alırız diyor. 6 şubatta 38 doluyor. Hadi bakalım yarın güzel haberler al sen de sanırım doğum kanalına yerleştiler bir de yerleri dar suları da haliyle daha az. O yüzden hareketler azalmıştır. Burun tıkanıklığı berbat ya en çok bunun için istiyorum doğurmayı çünkü bugün delirtecek gibi hep bi basınç sanki denizin dibindeyim
Beni bugün aldı doktor 33+5 im
Evet canım bence de Acıbadem risk almak deneyimli avukatları var hukuk biliyorlar.
Sen benden ileridesin hafta olarak. Muhtemelen önce gelir senin bebiş tabi belli de olmaz :)
Sağ ol canım. Sen en büyük alkışı hak ediyorsun tansiyon şekere serklaja rağmen çok iyi götürdün. Yanılma payı var biliyorsun. Sağlıklı dıgsunalr
33+5 mide bulantım 4. Aydan sonra azaldı ama ara ara oluyordu bugün de çok var. Benim de mideden refluden büyük ihtimalle. Burun bandı gece iyi de gündüz yetmiyor benim orta kulak tıkandı o zorluyor.
Yogun bakımda kullanılan tüm ilaçları bilmemiz tek tek bakmamız nasıl mümkün olabilir,bunu yapan zaten epikriz raporunada işliyoruz ki sağlama alıyor işini.ay neyse cagırmayalım kötüyü inşallah gerek kalmazda hemen evimize dönerizDemek ki faturaya ne yazdığına iyi bakmak gerekiyor. İnsanın aklına da orayı irdelemek gelmiyor ki
Ay yok bu direk benle aynı gün. Benim bebiş şubatı bulmaz ancak ocak sonuna doğru gibi olursa anası gibi kova olurİnşallah canımevet benım bugün 33+5. Doktor 38 haftayı birkaç gün geçsin alırız diyor. 6 şubatta 38 doluyor. Hadi bakalım yarın güzel haberler al sen de sanırım doğum kanalına yerleştiler bir de yerleri dar suları da haliyle daha az. O yüzden hareketler azalmıştır. Burun tıkanıklığı berbat ya en çok bunun için istiyorum doğurmayı çünkü bugün delirtecek gibi hep bi basınç sanki denizin dibindeyim
Beni bugün aldı doktor 33+5 im
Evet canım bence de Acıbadem risk almak deneyimli avukatları var hukuk biliyorlar.
Sen benden ileridesin hafta olarak. Muhtemelen önce gelir senin bebiş tabi belli de olmaz :)
Sağ ol canım. Sen en büyük alkışı hak ediyorsun tansiyon şekere serklaja rağmen çok iyi götürdün. Yanılma payı var biliyorsun. Sağlıklı dıgsunalr
33+5 mide bulantım 4. Aydan sonra azaldı ama ara ara oluyordu bugün de çok var. Benim de mideden refluden büyük ihtimalle. Burun bandı gece iyi de gündüz yetmiyor benim orta kulak tıkandı o zorluyor.
Ayy maşallah kilo almamayı nasıl başarıyorsunuz yaaaaa ben her gün birkaç yüz gram alıyorumKızlar hep kötü haber mi olacak benim herif tartının pilini taktı. Tartılır sonra ben tartıldım göbekten göremedim. çağırdım onu mecbur 73 kiloyum 2 aydır kilo almamışım ilk aylarında hızla almıştım. Sanırım 64 civarıydı hamile olduğumu öğrendiğimde. 10 kilo almışım çok sevindim. Kızçede 25 kilo almıştım
Evet almış. Birkaç gündür hissediyordum zaten adım atarken bacak aramda baskı vardı.Başaşağı pozisyon aldı mı canım seninki
Evet evet dert etmedim zaten bi bakalım dedik bir gün önce deli dana gibiydi birden kesilince gidelim dedik. Hastane evimin karşısında doktor da çok şeker ilgili 3 yıldır gidiyorum pasta börek vs götürürüm severiz birbirimizi gel göreyim diyor sürekli sag olsun. Dinleniyorum şimdi de benık sanki sancıl var:) Emin değilim sancı mı değil mi beni zıplatıyor birkaç saattir düzensiz bir kasılma ve ağrı varNstde bişey çıkmamış kalp atışı da normal hiç bişey olmaz merak etme . Bol bol dinlen kendini yorma. Düşünme sakın oraları .
:))) oğlan kime benzerse benzesin anneci olur bizimki de gitti geldi halaya çekti yaa :)) en sevdiğimbiliyorum bebegim sağlıkla gelsinler yeter ki az kaldi olmadı çıkınca toparlar ama bu bebis babasına benziyor bence kilo almaya isteksiz
kız mıydı senin? Bana da nedense erken gelirler gibi geliyor. Her an patlayacak saatli bomba gibiyiz ne stresli iş yaaa:)Ay yok bu direk benle aynı gün. Benim bebiş şubatı bulmaz ancak ocak sonuna doğru gibi olursa anası gibi kova olur
Valla bende bilmiyorum. Dikkat ettim falan değil. Herşeyi de yiyorum. Ama 2.3 aydır gerçekten yarım porsiyon yemek bile rahatsız ediyor tıkıyor beni. İşe de gitmiyorum düzenli öğünüm yok etkiliyor demek ki.Ayy maşallah kilo almamayı nasıl başarıyorsunuz yaaaaa ben her gün birkaç yüz gram alıyorum
Bende toplamda 8 kilo aldım 28. Haftadan beri kilom 84 olarak kaldı hatâ bi ara 85oldum tekrar verdim ben diyet yapıyorum diyetten sonra 3 kilo aldım sadece çok isterdim her şeyi özgürce yemeyi coğu şey içimde kaldı doğumdan sonra inşallah gerçi o zaman da canım çekmezKızlar hep kötü haber mi olacak benim herif tartının pilini taktı. Tartılır sonra ben tartıldım göbekten göremedim. çağırdım onu mecbur 73 kiloyum 2 aydır kilo almamışım ilk aylarında hızla almıştım. Sanırım 64 civarıydı hamile olduğumu öğrendiğimde. 10 kilo almışım çok sevindim. Kızçede 25 kilo almıştım
Yarım porsiyon mu Ben eşimle yarışıyorum porsiyonlarda 12 kg alırım diyordum, ideal kilomdaydım ama şu an +13 le yola devamValla bende bilmiyorum. Dikkat ettim falan değil. Herşeyi de yiyorum. Ama 2.3 aydır gerçekten yarım porsiyon yemek bile rahatsız ediyor tıkıyor beni. İşe de gitmiyorum düzenli öğünüm yok etkiliyor demek ki.
Doğum sancısı mı Bi geliyor aman allahım diyorsun belin kasıkların hepsi birden bir başlıyor ağrıya daha önce böyle bir ağrı çekmedim diyorsun. 30 40 sn arası sürüyor ve geçiyor. Ama çok düzenli oluyor. İlk yarım saatlerde başlıyor saatler ilerledikçe dakikalara düşüyor. Senin yapman gereken sancıya dakika tutmakKızlar doğum sancısı çeken desin hele naısl bir şey ben hiç çekmedim bilmiyorum anlamıyorum da. Biraz sancı mı ağrı mı kasılma mı her ne ise ondan var anlamıyorum düzensiz geliyor beni zıplatıyor durduğum yerde