Dün doğum yapmıştım ve yaşadıklarımı bilgi amaçlı sizinle de paylaşmak istemiştim. Bugün 2 gibi hastahaneden çıkış yapacaktık ama yapamadık. Çocuk doktorumuz suyum gelmesine rağmen doğum yapamadığım için bebeğin enfeksiyon kaptığını söyledi . Gerçi bende ağır bir grip anlatıyordum . Belki bebeğe de oyle geçmiştir. Kendi doktorum kendini suçlama . Normal doğum denemesen, direk sezeryana girsen dahi belki enfeksiyon yine kapabilirdi dedi. Su gelmesine rağmen hastahaneye gitmemek çok mantıklı gelmişti. Çünkü sürekli çatı muayenesine maruz kalınıyor. Bu durumdan sonra su gelınce direk gidilip gidilmemesin konusunda kararsızım. Neyse.. bebişi küvöze aldılar. Yarına kadar crp seviyesi düşerse verecekler. Düşmezse ilaç tedavisine başlayacak. Bu da 5-7 gün arasında değişiyormuş.. bir yandan iyileşme sürecim de benden daha iyi bakacak tecrübeli hemşilerin yanında olduğu için çok iyiyim bir yandan da eli boş döndüğümüz için çok üzgün.. Allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun.. inşallah sizlere de bir katkım, faydam olmuştur..