Doğuran anneler gözünüz aydın Bebeği ameliyat olacak arkadaşım çok geçmiş olsun dualarımız seninle benim görüştüğüm perinatolog doğumdan sonra görme, işitme, kalp ve kalça muayenesini mutlaka yaptırın bebeğe dedi. Eşim bu olması gereken bir şey değil mi rutin kontrol değil mi diye sordu. Öyle ama yaptık deyip geçiştiriyorlar dedi. Özel ya da devlet hastanesi farketmez kolaya kaçıyorlar dedi. Sonuçlarını, raporlarını isteyin dedi. Allah korusun ilerde bir şey çıkacak olsa kendilerini riske atmamak için yapmak zorunda kalacak kontrolleri.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Serumla ve şırıngayla temizliyorum ben açılıyor bir kaç saat rahat ediyorum canım dediğin gibi ağızdan bile alamıyorsun nefes çarpıntı yapıyor birdeKızlar burun tıkanıklığı yaşayan var mı ağızdan bile alamıyorum bazen bu kadar etkiler mi ya
- 8 Aralık 2012
- 4.119
- 5.954
- 358
- 32
Ay bence bu ikiz falan yaaaa , çok büyük değil mi karnıEki Görüntüle 3528155
İnstada gördüm bunu şimdi benim bebişte böyle yapıyor hep bu kasılma mı oluyor kızlar
- 16 Şubat 2020
- 1.952
- 1.867
- 83
Bi tarafa daha cok yapıyor aslında bu bebis sanki ikiz iki taraftan yüklenmiş gibiEki Görüntüle 3528155
İnstada gördüm bunu şimdi benim bebişte böyle yapıyor hep bu kasılma mı oluyor kızlar
aa olabilir ben bebek kasılmış toplanmış bir yerde sandım. Şuan bana bundan oluyor birde birşey aktığını hissediyorum kalkıp baktım beyaz akıntı, azıcık sancı da yaptıAy bence bu ikiz falan yaaaa , çok büyük değil mi karnı
Ben toplanmış gibi gördüm arada bana da oluyor bu 1 haftadır bu sancı mı kasılma mı acabaBi tarafa daha cok yapıyor aslında bu bebis sanki ikiz iki taraftan yüklenmiş gibi
- 13 Kasım 2020
- 1.294
- 2.460
- 83
Benm 32.haftada başladı. İlk gebelikte de olduğu için kontrollü ve ilaç kullanımıyla gidiyordum bunda da. 36+4 te 18/12 tansiyon ile doğurdum. Çok şükür herkes iyiKızlar, 35-36 haftalarda başlayan yüksek tansiyon sorunu olan var mı?
- 21 Haziran 2017
- 3.797
- 10.785
- 208
- 31
- 21 Haziran 2017
- 3.797
- 10.785
- 208
- 31
Çok çok geçmiş olsun cnm rabbim tez zamanda Saglıkla kavuşmayı nasip etsinBen doğum yaptım bebeğim ilk bir kaç saat yanımdaydı ama fetal eko yapılmıştı hamileyken olası bir kalp rahatsızlıgından bahsedilmişti o yüzden hastaneye cocuk kardiyolog geldi ve durum beklediğimizden de kötü dediler bebeğimi küvöze aldılar sonra benden ayrı olarak konyaya sevk ettiler pazartesi günü açık kalp ameliyatı olacak
Benim de yanımdaydı küvoze alındı rabbim kimseye evladının bir anlık dahi olsa eksikliğini hissettirmesinn
cok gecmis olsun. Bebeğiniz hayirli olsun.insAllah bir an önce konuşursunuz ❤
Kaçıncı haftada doğdu canım . Korkma sarılık Allahın izniyle her bebekte oluyor ve geçici oluyor dua et bol bol süt üretmeye bak mamayla falan çabuk toparlarKızlar bebişte sarılık çıktı küvöze aldılar. Lütfen dua edin bebişe
İki gündür benim de karnımda sertleşme var ama sancı yok akıntım da oluyor aradaaa olabilir ben bebek kasılmış toplanmış bir yerde sandım. Şuan bana bundan oluyor birde birşey aktığını hissediyorum kalkıp baktım beyaz akıntı, azıcık sancı da yaptı
- 21 Haziran 2017
- 3.797
- 10.785
- 208
- 31
37+4 de doğdu cnm tüm modum enerjim düştü. Yine de çok şükür başka bişey çıkmasın inş bunu da atlatırızKaçıncı haftada doğdu canım . Korkma sarılık Allahın izniyle her bebekte oluyor ve geçici oluyor dua et bol bol süt üretmeye bak mamayla falan çabuk toparlar
- 22 Mayıs 2024
- 32
- 94
- 3
- 29
Sukurler olsun şuan kendimde iyi agrilarim azalmiş, bebeklerde iyi 2100 ve 2800 dogdularGözün aydın canım , sağlıkla büyüsünler. Nasıllar şimdi ?
- 27 Kasım 2018
- 3.532
- 3.991
- 133
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm biraz kuvezde kalıp verirler.bnm de aynısı oldu.iki tane miyom alindi.erken dogum olduğu için cigerleri gelismemis.cigerleri tam gelişmediği için kuveze aldılar 10gun kaldı.kilosu düştü.sarilik oldu. şükür geçiyor hepsi.Kızlar benim sabaha karşı şiddetli sancı ile suyum geldi, kadın doğum acile gittik 3 cm açılma varmış, sezaryenle doğum yaptım 3 tane de myom alındı. Spinal anestezi yapıldı 2,5 saat ameliyat masasında olmak çok zordu. Bebek küvözde ciğerlerinde sıvı varmış 38+2 de geldi 3500 kilo doğdu ama kilosu düşmüş sütüm uğraşa uğraşa bir çay kaşığı sağılıyor hastaneden kiraladık uçları çok acıyor
Hayırlı olsun ve geçmiş olsun.tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah dualarımız bebisinleBen doğum yaptım bebeğim ilk bir kaç saat yanımdaydı ama fetal eko yapılmıştı hamileyken olası bir kalp rahatsızlıgından bahsedilmişti o yüzden hastaneye cocuk kardiyolog geldi ve durum beklediğimizden de kötü dediler bebeğimi küvöze aldılar sonra benden ayrı olarak konyaya sevk ettiler pazartesi günü açık kalp ameliyatı olacak
Oğlum İstanbul'da özelde olmuştu.cocuk Kardiyoloji Dr u yoktu bizde doğumda disardan getirtmistik.ayrintilida soylenmemisti bize kalbinde üfürüm yada delik olduğu.kizimi devlette yaptım.butun Dr lar var.allah zeval vermesin devletimizeÇoğu özel hastanede doktor olmuyor böyle durumlar için ya da yenidoğan yoğun bakımı yeterli değil . Sırf bu yüzden özelden korkuyorum. Allahtan devlet hastanesi çok yakın bizim doğum yapacağımız yere
Cnm korkma.benim kaç gundur sarılık.emzirip mama veriom.hastanede mavi ışık aldı bide.kuvezde 10gun kaldı sarilik oldu o arada.kuvezde mavi ışık vermek için alıyorlar.Kızlar bebişte sarılık çıktı küvöze aldılar. Lütfen dua edin bebişe
- 27 Kasım 2018
- 3.532
- 3.991
- 133
Şuan bnm kizcemin uykusu da babanın uykusuna çekmiş.insallah böyle gider ama 40i çıkana kadar 40duzene girer derler.gerci oğlum doğdu hep kolikti.masallah kızım öyle değil.uyuyor belki sariliktan olabilir ama sarılık geçince de oğlum gibi olmaz eminim.İnşallah Tuniş doğunca uyku konusunda babasına çeker. İyi geceler demesiyle uykuya geçmesi 5-6 saniye, top patlasa uyanmıyor şuan için bana çekmiş ve bana çektiriyor
Bende de ıslak lik oluyor ya gece tuvalete uyandım ıslaklık vardı idrsrmidir acabaİki gündür benim de karnımda sertleşme var ama sancı yok akıntım da oluyor arada
- 29 Nisan 2021
- 4.925
- 7.488
- 108
Bence imkanı olan herkes uyumalı bugün 1-4 arası uyudum sadece. Bakalım kaça kadar dayanabileceğim.Şuan bnm kizcemin uykusu da babanın uykusuna çekmiş.insallah böyle gider ama 40i çıkana kadar 40duzene girer derler.gerci oğlum doğdu hep kolikti.masallah kızım öyle değil.uyuyor belki sariliktan olabilir ama sarılık geçince de oğlum gibi olmaz eminim.