Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Herkese iyi bayramlaaar şimdiden 🌸 ben de doğum yaptım doktorum haklı çıktı 3900 53cm doğdu yavrum baş çevresi de büyükmüş iyi ki dinleyip sezaryen olmuşum pişman olacağım diye korkuyordum. Bir gün hastanede kalıp eve çıktık ikinci gün sütüm geldi bestlak damla çok iyi bence benim gibi süt gelmezse diye korkusu olanlar alabilir kızlar. Sıcak havlu uyguladım bir de göğüslerim şişti ama süt hemen inmedi doğum yapacaklara yardımcı olur umarım 💕
Gözünüz aydın maşallah 🧿 sağlıkla büyüsün bol bol sütü olsun inşallah 🙏🏻 kaçıncı haftanda doğum yaptın?

Herkese iyi bayramlaaar şimdiden 🌸 ben de doğum yaptım doktorum haklı çıktı 3900 53cm doğdu yavrum baş çevresi de büyükmüş iyi ki dinleyip sezaryen olmuşum pişman olacağım diye korkuyordum. Bir gün hastanede kalıp eve çıktık ikinci gün sütüm geldi bestlak damla çok iyi bence benim gibi süt gelmezse diye korkusu olanlar alabilir kızlar. Sıcak havlu uyguladım bir de göğüslerim şişti ama süt hemen inmedi doğum yapacaklara yardımcı olur umarım 💕
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 şimdi nasılsınız

Anladim canim ben de fazla uyarmamak gerekiyo diye biliyorum krem falan surerken bile dikkat ediyorum ne gerek var erken dogsun
Benim durumum biraz farkli evimden uzaktayim. zaten geldim 40.haftaya
dogurup evime donmek istiyorum Esiminde izni kısıtlı bu kısıtli zamanda dogurmam lazim yani 😅

Sizin tup bebek miydi 😊 vajinal dogum mu bekliyorsunuz. Tup bebekleri sezeryanla aliyorlarmis genelde oyle gordum hep burada 😊
Evet benimde tüp bebek 🥰 ankarada sehir hastanesine gidiyorum devlet hastaneleri oyle istege göre sezaryen dogum yaptirmiyorlar. Vajinal dogum yapmana engel hic bisey yok dediler Bekliyorum bakalim

Ben doğal sürece müdahale etmeyi çok doğru bulmuyorum ya. Dr da istersen alalım vs dedi ben bayram tatiline gitmeden istemedim. Kendi sancım gelirse gelir gelmezse son noktada sezaryen olur dedim. Böyle bekliyorum hala
Evet cok haklısınız normal bi süreç geçiremiyorum ne yazik ki.
Evimde olsam eşimle birlikte olsam hic problem değil istedigi kadar kalsin keyfi istediginde gelsin
Ama evimden esimden uzaktayim. Eşimin izni kısıtlı bide 40.haftaya geldim bu kısıtlı süre icinde dogurmam lazim ha gelmezse de yapabilecegim bisey yok bekleyecegim mecbur. Sezaryenlede alin diyemiyorum cunku devlet hastanesine gidiyorum

Evimde olsam eşimle birlikte olsam hic problem değil istedigi kadar kalsin keyfi istediginde gelsin
Ama evimden esimden uzaktayim. Eşimin izni kısıtlı bide 40.haftaya geldim bu kısıtlı süre icinde dogurmam lazim ha gelmezse de yapabilecegim bisey yok bekleyecegim mecbur. Sezaryenlede alin diyemiyorum cunku devlet hastanesine gidiyorum
Pilates topuyla falan egzersiz yapıyorlar merdiven inip çıkıyorlar onları bi denesen

Yok ben sizin için söylemedim ya :) yukarıda bi hemşire süt sağmış erkenden ya ondan bahsederek söyledim. Yoksa sizin ki de benimki de artık doğal süreci geçiyor. Ben de oldum 39 artık gelse gelsin diye bakıyorum valla :)

Yok ben sizin için söylemedim ya :) yukarıda bi hemşire süt sağmış erkenden ya ondan bahsederek söyledim. Yoksa sizin ki de benimki de artık doğal süreci geçiyor. Ben de oldum 39 artık gelse gelsin diye bakıyorum valla :)
Anladim. Evet o kadar erken donemde büyük bir cesaret
Simdi de ilahi boyuta gecip dua edecegim 😊 sizin icinde ederim 😊 rabbim en kısa zamamda bize kolay dogum nasip etsin

Benim durumum biraz farkli evimden uzaktayim. zaten geldim 40.haftaya
dogurup evime donmek istiyorum Esiminde izni kısıtlı bu kısıtli zamanda dogurmam lazim yani 😅
Hee anladimm sen artik dogsun istiyorsun 😄 O zaman sana hersey serbest ben de bayrama denk gelmesinden korktugum icin suan daha gelmesin istiyorum bir kac gun daha dayansin hepimizin derdi ayri 😄

Hee anladimm sen artik dogsun istiyorsun 😄 O zaman sana hersey serbest ben de bayrama denk gelmesinden korktugum icin suan daha gelmesin istiyorum bir kac gun daha dayansin hepimizin derdi ayri 😄
Sizinde mi erken dogum riski var yoksa.
Kesinlikle hepimizin derdi ayri
Rabbim gonlumuze gore versin

Sizinde mi erken dogum riski var yoksa.
Kesinlikle hepimizin derdi ayri
Rabbim gonlumuze gore versin
Oyle bi risk yok cok sukur ama ben de 37+6 oldum ikinci gebeligim sezaryen olacak bayramda doktorum burda degil bebisi iyice asagida hissediyorum biraz da haftasindan ileride cikiyordu bakalim carsamba son bi bakacak ultrasonla sonra tarih verecek

Ben merdiven çıkıp iniyorum (3 kat) yani her gün mutlaka dışarı çıkıyorum. Biraz yürüyorum dolaşıyorum öyle tempolu yürümüyorum tabi ağrı oluyor çünkü arada. Evde de hareketliyim. Zaten 37. Haftaya kadar da çalıştım ama hala tık yok. Nst de sancı hiç yok dümdüz
Aynı durumla bir hafta geriden takip ediyorum 😃
Kızlar 37.haftasa çalışamaz raporu almama gerek var mı otomatik galiba giriliyor sisteme değil mi
Benim iş yeri gerek yok dedi, 36+6 da yine bi İk ya uğradım. Yeniden kontrol ettiler, herhangi bisi yapmanıza gerek yok dediler.
Kızlar ben sezaryanla doğurdum. Spinal anestezi yaptılar. Hiç korkmaya gerek yokmuş. 3600 gr, 38+1 hf doğmuş oldu. Bebişle alışma sürecindeyiz şu an
Analı banalı sağlıklı sıhhatli buyusun minnak 😍😍😍
İnşallah bir an önce gelir yoksa benim kv şekerli su vercem diye beynimi yiyor 😬😬
Ne kadar dr dinledi isem hepsi aynı şeyi söyledi “kesinlikle yapmayın”
Allah esirgesin pek çok sorun olabilir diye uyarıyorlar. En kötü Mama verirsin canım. Ama
Sekerli su vs vermeyin derim.

Oy oy oy bin masallah tam tosuncuk 🧿🧿🧿 sağlıklı sıhhatli mutlu analı babalı buyusun 😍

Oyle bi risk yok cok sukur ama ben de 37+6 oldum ikinci gebeligim sezaryen olacak bayramda doktorum burda degil bebisi iyice asagida hissediyorum biraz da haftasindan ileride cikiyordu bakalim carsamba son bi bakacak ultrasonla sonra tarih verecek
Her konuda planli olmayi severim
Keske benimde boyle planli olabilseydi dogumum 😊
Umarim gönlünüzce olur

Back
X