Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Merhaba hanımlar ben38. Haftadayim uç gündür belim ve kasigima gece boyu 5 6 kez adet sancısı benzeri sancı giriyor birkaç dakika suruyor doğum tarihi olarak ayın 3 ünü belirledik sizce bu sancılar normal mi o zamana kadar bekleyenilir miyim
Benimde boyle oluyor yalanci sanci diye cok ciddiye almiyorum

Dogum yapan olduysa gözü aydin yapmayanlar da saglikla kavussun.

Benim bebegin çıkışı pazartesi gibi görünüyor umarim bu sefer dedikleri tarihte çıkar. 🙏

Süt sağma tecrübemden bahsediyim firsat bulmusken belki merak eden vardir. Bende lansinoh tekli elektrikli vardi ama sık sağma işlemi yaptigim icin bi de mochi giyilebilir den aldim. Lansinoh dan cok memnunum onunla cok iyi bosaltilabiliyor. Mochi ise evet rahat dün arabada kullandim hatta ama lansinoh kadar iyi boşaltmiyor memeyi.
Ben de onun daha zayıf ama mecburi durumlarda emzirdikten sonra vs kullanılır diye aldım o yüzden de daha ucuz olan bebebao aldım

Aslında evham da değil doktora anlatamadım tabi de eşimle tartışmıştık nst takılıyken zaten sinirden sancım başlamıştı üstüne bi de uyarı verince cihaz sinirlerim boşaldı bi an hepsi üst üste geldi onlar detayı bilmediği için beni mızmız olarak gördüler hemen sen mi normal doğuracaksın diyip gülüyor bi de. Sinir oldum
Ama doğum öyle birşey değilki kimin yapıp kimin yapacağı doğum zaman ı belli olur ancak hemen sen doğuramazsın vs denmemeli bence
Merhaba hanımlar ben38. Haftadayim uç gündür belim ve kasigima gece boyu 5 6 kez adet sancısı benzeri sancı giriyor birkaç dakika suruyor doğum tarihi olarak ayın 3 ünü belirledik sizce bu sancılar normal mi o zamana kadar bekleyenilir miyim
Açılmaya hazırlık olabilir vücut artık kendini doğuma hazırlıyor ya

Ben merdiven çıkıp iniyorum (3 kat) yani her gün mutlaka dışarı çıkıyorum. Biraz yürüyorum dolaşıyorum öyle tempolu yürümüyorum tabi ağrı oluyor çünkü arada. Evde de hareketliyim. Zaten 37. Haftaya kadar da çalıştım ama hala tık yok. Nst de sancı hiç yok dümdüz
Belli olmaz biranda sancılar belirebilir merak etme

Dogum yapan olduysa gözü aydin yapmayanlar da saglikla kavussun.

Benim bebegin çıkışı pazartesi gibi görünüyor umarim bu sefer dedikleri tarihte çıkar. 🙏

Süt sağma tecrübemden bahsediyim firsat bulmusken belki merak eden vardir. Bende lansinoh tekli elektrikli vardi ama sık sağma işlemi yaptigim icin bi de mochi giyilebilir den aldim. Lansinoh dan cok memnunum onunla cok iyi bosaltilabiliyor. Mochi ise evet rahat dün arabada kullandim hatta ama lansinoh kadar iyi boşaltmiyor memeyi.
Mochi aldım bende denemedim daha nasıl kullanıyorsun anlamadım makinayı da😅

Kızlar bugün ağırlık aşağı doğru artmış gibi hissediyorum. Belimde de ağrı var biraz. Kasılma hissetmiyorum ama. Dün biraz yoruldum ama bugün genelde uzandım. Doktorum çarşamba gününe kadar yok. Çok korkuyorum o yokken bir şey olursa😢

Kızlar bugün ağırlık aşağı doğru artmış gibi hissediyorum. Belimde de ağrı var biraz. Kasılma hissetmiyorum ama. Dün biraz yoruldum ama bugün genelde uzandım. Doktorum çarşamba gününe kadar yok. Çok korkuyorum o yokken bir şey olursa😢
Mümkün olduğunca kalkmamaya çalış bu bayram yatarak geçsin bizim bayramımız bebişler doğduğunda 😍😍

Back
X