2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    135
Dayanilmayacak bi sanci mi nasil anliyosunuz benim bazen kasigimla belime agri giriyo ama cok hafif ve kisa suruyo

Ben de bunu merak ediyorum nasıl anlaşılıyor 🙄 benim de kasıklarım ve belim ağrıyor bir de mide bulantısı var ama çok çok daha şiddetli regl ağrılarım olmuştu o yüzden emin olamıyorum 🤷🏻‍♀️
Hayır dayanılmayacak değil biraz sert oluyor aralıklarla geliyor sadece bel be rahim ağzında sert vuran bir ağrı
Çok teşekkür ederim seninle aylar aylar önce normal doğum hakkında konuştuk çok istediğimi hazırlandıgımı anlatmıştım sana keşke böyle bitmeseydi sonu çok üzgünüm ama hayırlısı buymuş belki de normal doğursam bişi olacaktı diye teselli oluyorum. İsmimi değiştirdim burada o nedenle beni tanımıyo gibisiniz :( lütfen dua edin bana çok korkuyorum yarın sabah ameliyat olacağım. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin tabiki önemli olan o ama insan çekiniyor derdim o kimseyi korkutmak istemedim
Dua her zaman ediyorum özellikle doğumumdada herkese dualar ettim can acısıyla kabul olur diye, kesinlikle belkide normal olsa başına bişey gelecekti

Kızlar selamlar doğum yapan arkadaşlara Allah analı babalı büyütsün diyorum. Zamanı gelenlere de kolaylıkla sağ Salim güzel doğumlar olsun 😍
Doğum yapmış anneler ya da yapacak olan anneler sütünüzün hemen inmesi için doğum sonrası neler yapıyorsunuz ya da yaptınız. Benim ilk çocuğumda sütüm geç gelmişti bunda riske atmak istemiyorum açıkçası. Neler yapmıştınız ya da yapıyorsunuz
İkinci de daha çabuk gelmişti benim. İkisi de sezeryan. Hiçbir şey yapmadım ben süt için. Bazen mama veriyorlar şekeri düşmesin falan diyerek. Ben ameliyattan çıkar çıkmaz hiç beklemeden emzirmeye başladım. O zaman hemen iniyor. Mama yanıma almıştım. Geceleri sadece çok az verdik. Hemen mama vermelerine izin vermeyin siz bolca emzirin geliyor

Gaz problemi icin evde neler yapiyosunuz hanimlar ? Biraz gaz sorunumuz var kundak yapiyorum o rahatlatiyo gibi ama karni hâlâ sert

Doğum yapacaklara ve şu an yapanlara Allah'ım güç kuvvet versin inşallah. Ben de 15 Nisan'a sezaryen günü aldım çok heyecanlıyım 🥴 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Umarım erken doğum falan başlamaz.37+5'teyim 3650 Gr olmuş bebeğim tosun olacak gibi gözüküyor🧿 zaten çatı ağrısından belliydi. Şu ana kadar 15 kg almışım toplamda. İlkinde de 17 kilo almıştım.

Sen sezaryenli değil misin ya nasıl ayaklandın hemen kaç gün oldu doğum yapalı?
Hiçkimse anne gibi olmuyor bir iş yapsalar üç beş iş köşede kalıyor sonra yaptıklarıyla övünüyorlar
15 gün annemlerde kaldım sonra kayınvalşdeye geçtik bir haftadır mevlütü sünneti de burda yaptık ama benimki katlanılacak gibi biri değil maalesef tahamülüm hiç yok ilk doğumdan bıktırmıştı zaten beni eşime şikayet edip lohusa taklidi yapıyordu bu sefer pek yapamadı ama pisliğinde boğulacak nerdeyse yemeği eliyle yiyor ve elini yıkama ev temizleme wc temizleme yok, çocukları yatıramıyorum bağırarak konuşuyor fısıldaması bile hoparlöre verilmiş gibi sabah 7 de odaya girip bağırmaya başlıyor gece horluyor tabi ben iki bebeğe bakıyorum kapı çalma adeti yok pat pat giriyor kaç kere üstümüzü değiştirirken yakalandık uyardık ama oldu bitti böyle benim eve gelince de böyleydi susmuyor bir yandanda sürekli misafir çağırıyor şuan benim misafire sabrım kalmamış iki çocuğumda durmuyor yemek yemeye vaktim yok ay anlat anlat bitmez hayatımda böyle bir insan tanımadım iki lafından biri bana bakacaksın benle oturacaksın 🤬
Evet ya aynılar eliyle yiyor, banyo lavabosuna ayak kaldırıp abdest alıyor odaya giriyor, çayını bile eşim getiriyor misafir ona geliyor ama hizmeti biz yapıyoruz o oturuyor.

2 Nisan doğum 4 Nisan çıkış 5 Nisan bu yemekleri yaptım. 3. Sezaryen ama çok rahat geçti benim zaten ameliyatlarım zor geçmiyor dayanıklıyım acıya hamile iken daha çok ağrım vardı şu an rahatım. Kv perşembe sabah gidiyor iki gün daha sabredeceğim kendi arkadaşlarımın hepsine perşembeden sonra gelin diyorum 🤣🤣 bugün de eşimle sardığımız börekler bitti börek sarcaz, tatlı ve kek yapıcaz, arkadaşım kurabiye getirdi. Onun misafir ağırlaması dolma yapıp herkese ortaya tencereyi koyup yanına çay vermek ve yanına kahvaltılık cıkarmak. Dün biz hastaneye falan gittik yemek de yapmamış parça yemekler var diye bari misafirler için bişi yapsaydın dedim demediniz ki biri gelecek diye diyor. Dedim çat kapı da insan gelebilir bunu söylemek mi lazım. Yarın kızı gelecek muhtemelen yarın öğlenden başlar onların sevdiklerini yapmaya 🤣🤣🤣

Gaz problemi icin evde neler yapiyosunuz hanimlar ? Biraz gaz sorunumuz var kundak yapiyorum o rahatlatiyo gibi ama karni hâlâ sert
Kiraz çekirdekli bel bandı var e bebekte kiraz çekirdeklerimi mikrodalgada ısıtıp kemere koyuyorsun çok sıcak ise araya havlu koyup karnına koyabilirsin
Bir de aktarlarda gaz için elma yağı var ayağına masaj yapıyorsun

Doğum yapacaklara ve şu an yapanlara Allah'ım güç kuvvet versin inşallah. Ben de 15 Nisan'a sezaryen günü aldım çok heyecanlıyım 🥴 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Umarım erken doğum falan başlamaz.37+5'teyim 3650 Gr olmuş bebeğim tosun olacak gibi gözüküyor🧿 zaten çatı ağrısından belliydi. Şu ana kadar 15 kg almışım toplamda. İlkinde de 17 kilo almıştım.
Benimde 15 Nisan aynıyız bende 37+5 benimki biraz minik 3100 şuan kilosu sizinkine maşallah 🧿 neyse sağlıkla gelsinler de inşallah hepsi 🙏 bende 10 kilo aldık toplamda ilkinde de 12 almıştım

Benimde 15 Nisan aynıyız bende 37+5 benimki biraz minik 3100 şuan kilosu sizinkine maşallah 🧿 neyse sağlıkla gelsinler de inşallah hepsi 🙏 bende 10 kilo aldık toplamda ilkinde de 12 almıştım
Sizin daha önce yazdığınız hemoroid ve doğumdan sonra geçer benim de vardı. Ilık suya oturmak iyi geliyor bir de kremi var doğum öncesi kontrole giderseniz yazar doktor

Ben de bunu merak ediyorum nasıl anlaşılıyor 🙄 benim de kasıklarım ve belim ağrıyor bir de mide bulantısı var ama çok çok daha şiddetli regl ağrılarım olmuştu o yüzden emin olamıyorum 🤷🏻‍♀️
Bu ben kızlar . Benım de dün sabah başlamıştı ilk regl ağrısı gibi ağrı sonra gecmısti.
Dün akşam saat 10 gibi başladı tüm kasığım adetten bir gün öncesi gibi sonra belim ağrıdı saat 1 gibi kalktım ılık bir duş aldım uzandım geçti . Şimdi uyandım bişey yok .
Bunlar sanırım yoklama sancıları değil mi??
Tecrübeli anneler cevap verebilir mi lürfennnn. Bunlar sancı mı

Gunaydin kizlar evet gece burasi cok hareketliydi daha ses soluk cikmadi kizlardan 🥲 insallah bebislerini saglikla kucaklarina almislardir 🙏😍
Ben hala doğuramadım 🥹 açılmam 6cm gece suni sancı vermeyi bırakmışlardı sabah yine taktılar bende mi sorun var bilmiyorum ama sancılar pek etki etmiyor yani çok nadir az az hissediyorum 🤷‍♀️

Back
X