Sen sezaryenli değil misin ya nasıl ayaklandın hemen kaç gün oldu doğum yapalı?
Hiçkimse anne gibi olmuyor bir iş yapsalar üç beş iş köşede kalıyor sonra yaptıklarıyla övünüyorlar
15 gün annemlerde kaldım sonra kayınvalşdeye geçtik bir haftadır mevlütü sünneti de burda yaptık ama benimki katlanılacak gibi biri değil maalesef tahamülüm hiç yok ilk doğumdan bıktırmıştı zaten beni eşime şikayet edip lohusa taklidi yapıyordu bu sefer pek yapamadı ama pisliğinde boğulacak nerdeyse yemeği eliyle yiyor ve elini yıkama ev temizleme wc temizleme yok, çocukları yatıramıyorum bağırarak konuşuyor fısıldaması bile hoparlöre verilmiş gibi sabah 7 de odaya girip bağırmaya başlıyor gece horluyor tabi ben iki bebeğe bakıyorum kapı çalma adeti yok pat pat giriyor kaç kere üstümüzü değiştirirken yakalandık uyardık ama oldu bitti böyle benim eve gelince de böyleydi susmuyor bir yandanda sürekli misafir çağırıyor şuan benim misafire sabrım kalmamış iki çocuğumda durmuyor yemek yemeye vaktim yok ay anlat anlat bitmez hayatımda böyle bir insan tanımadım iki lafından biri bana bakacaksın benle oturacaksın