2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    136
Vallahi bu dönem kimse gelmese daha iyi hele büyükler yok yani olmuyor. Benim annem varken ben mutfağa bile uğramıyorum çok düşünceli ama o da kv e ayıp olur diye gelip bişi yapmıyor. Eşlere 1 ay işin verseler ilk 1 ay ziyaret yasak olsa mükemmel olur valla

Anneye yine nazın geçer sonra barışırsın ama anneler de bazen ne dediğini bilmiyor. Resmen büyüklük bizde kalsın kalsın diye diye biz anne olduk herkese

Merhaba hanımlar, doğum zamanı yaklaştıkça stres , endişe, heyecan her duygu karışıyor bende.
Birşey soracağım sizlere. Hastanede eşim kalacak, hemşirelerden gerekirse destek alırız diyorum. İnsanın yanında tanıdıkları oluyor ama bu durumlarda yabancılardan daha yabancı kalıyorlar. Kimseden birşey istemiyorum bende. Hatta 2 yaşinda çocuğu olan arkadaşım ben gelip kalayım diyor, evde oğlunun yanında babası kalsın da diyor ama ben nasıl kıyayım, kal diyeyim ona. Annemin yanında kalır oğlum. Eşim de hastenede benim yanımda. Başka Bir kimseye ihtiyaç duyuluyor mu sizce?

Kızlar 3 nisanda doğum yaptım. Bugün kontrole gittik çocuk doktoru gördü. Anne karnında böbreklerde genişleme vardı zamanla geçer dediler erkek bebekte. Doğuma kadar da kadın doğum doktorum geçmiş normale dönmüş dedi. Doğduktan sonra tekrar baktıralım dedik şimdi böbreklerden biri normal ama biri 5.2 çıktı. Dr bir böbrekte genişleme var dedi.

Bu 7 olsaydı dışarıya sevk ederdim dedi. Ama takip etmemiz gerekiyor dedi. İdrar tahlili verdik sabahtan beri idrar almakla uğraşıyorum zar zor aldık verdik tahlili. Daha önce başına gelen ? Duyan bilen bilgisi fikri olan ya da çevresinde duyan var mı ?

Neden kimse lohusalara ayrıcalık tanımıyor

Nasıl doğum yapacaksın canım
Ben hastanede tek kaldım bebeğe tek baktım suyumu vs gidip alıp geldim odayı topladım sancı esnasında çok dağılmıştı
Ama normal yaptım ben ilk doğumunsa biraz tecrübesiz kalabilirsiniz ama en iyisi sadece eşin ve sen başbaşa olmak eşini yönlendirirsin bişey bilemez muhtemelen oda bende hep öyle istemişimdir ama sezaryen oluyorsan bilemedim nasıl yaparsın

Valla en iyisi eş acı ile bağırsan da nazın geçiyor, özel bişi olsa da söylüyorsun benim eşim olunca kimseye ihtiyacım olmadı şükür

Vallahi bilgim yok ama umarım zamanla geçen biridir genelde yenidoğan bebeklerdeki rahatsızlıklar ilk bir kaç senede zamanla geçiyor

Off kızlar doğumu başlatıcak bir şey söyleyin nolur hurma vs işe yaramıyor çok bunaldım her gün doğurmadın mı daha diye mesajlar almaktan
Sırf bu mesajları almamak için herkese doğum gününü iki hafta geç söyledim
Milleti sen boşver en geç 2 haftaya kucağında olacak çömel kalk yapabilirsin bo bol herkese söylediğim çünkü doğum anındada yapıyorsun faydası oluyor ya çömelme pozisyonu doğumun en kolay gerçekleşebildiği pozisyon hem en çok yaptığım şeydi benimde

Bazen iyi niyetle mi yazıyorsunuz yoksa başka niyetle mi anlamakta zorlanıyorum açıkçası. Buraya sütümle ilgili soru sorduğum zaman da aynı bu şekilde cevap vermiştiniz. Göğüslerimden akıyordu, aşırı boldu ne dediğinizi bile hatırlamıyorum ama sorduğum soru ile alakası olmayan şeyler yazmıştınız kendi boool sütünüzle ilgili neyse. Şimdi de başkasına yapıyorsunuz aynı şeyi kötü niyetli değilsiniz belki bilmiyorum sizi tanımıyorum.

Ama hastanede tek kalıp bebeğe tek bakmanızın, doğumdan hemen sonra kalkıp odanızı toplamanızın suyunuzu gidip kendinizin almasının soru soran insana ne gibi faydası var bilmiyorum. Ben sezaryen oldum suyumu da kendim almadım , odayı da toplamadım , sürekli yattım ağrım çoktu yerimden kalkamadım . Ama sağolsun sevenlerim geldi odamı süsledi herşeyi hazırladı suyuma kadar içirdi yemeğimi yedirdi. Eşim bebek gibi baktı odayı çiçeklerle süsledi doğum hediyemi aldı ? E şimdi böyle böyle mi cevap yazayım soru soran insana mesela !? Ya da bu ne kadar yardımcı olur o insana. Bilmiyorum belki biraz düşünür ona göre buradaki hamilelere ve doğum yapmış insanlara karşı daha hassas davranırsınız diye yazmak istedim. Takdir sizin. Bu benim düşüncem. Derdim de kimse ile polemiğe girmek değil öyle de bir insan değilim sadece sorulara verdiğiniz cevaplar hep aynı şekilde olunca yazmak istedim.

Sezeryan doğum olacak canım . Tabii bu iki gece bir atraksiyon olmaz ise. ilk çocuğum normal doğum ile yaptım, ayaklanmak dediğin gibi çok daha hızlı ve kolaydı. Sezeryan doğumu bilemedim.. Gerçi değişen birşey olmayacak mecbur eşim kalacak yanımda. Onu telkin edebilmek için gece hemşireler olduğunu söylüyorum. Onlardan destek alabiliriz diyorum

Benim de eşim kaldi yine olsa yine eşimi isterim benim biraz kosturmacaliydi sut sagip cocuga goturuyodu falan yani daha genc ve aktif biri lazim bence zaten anneler iyi ki kalmamis dedim. Zaten hemsireler surekli gelip gidiyor bence kimseye ihtiyac olmaz

Kızlar 11 Nisan cumaya yani 3 gün sonraya gün verdi doktor bu kadar hızlı beklemiyordum haftaya olur diyordum ama bebek iyice doğum pozisyonuna gelmiş artık normal istiyordum ama yapamazsın dedi o yüzden sezaryen de karar verdi sağlıklı olsun da çok önemli değil diye kendimi ikna ediyorum

çok heyecanlı sağlıkla huzurla kavuşun miniğinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…