Canım kanama başladı nişan geldi galiba hastaneye doğru yola çıktık çok heyecanlıyım
Gerçekten böyle mi bu katkı? Ben ocak 2025 sonrası çocuk kaçıncıysa ona göre yardım alacaklar diye biliyorum. Eğer dediğiniz gibiyse bana, da bir faydası yok, çünkü bebeğim üçüncü olacaktı ama yazdığınız gibiyse ilk gibi olacak.Kızlar 1 Ocak 2025 tarihinden sonra doğacak çocuklar için geçerli o bahsedilen yardım. Şimdi bu benim ikinci çocuğum olacak ama bu tarihten sonra doğacağı için ilk çocukmuş gibi tek seferlik beş bin TL alacağım. Bu doğan çocuğumuzdan sonra tekrar çocuğumuz olunca aylık 1500 TL alacağız ama o benim ikinci değil üçüncü çocuğum olmuş olacak. Zaten üçüncüyü de istemiyorum. Yani benim gibi olanlara pek bir katkısı yok bu yardımın
Rabbim yardimcin olsun insallah guzel haberlerle gel
Yaa ciddi misin? Allah'ım yardımcın olsun canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruzmutlaka haberdar et bizi. Dualarım seninle
Hadi hayırlısı inşallah, Allah yardımcın olsun.
Hadi hayırlısı inşallah, Allah yardımcın olsun.
Allah yardımcınız olsun inşallahhayırlı haberinizi bekliyoruz burda sağlıkla kavuşun birbirinize
Allah yardımcınız olsun inşallahhayırlı haberinizi bekliyoruz burda sağlıkla kavuşun birbirinize
Ay hadi hayırlı haberlerle süprizci şakacı bebek
Kızlar ilk defa nst dümdüz çıktı gelen kan nişanmış serum taktılar yatış verdiler yine artık açılmana bağlı her an olabilir diyorlar çok heyecanlıyımmHadi hayırlısı ile kavuştursun Allah'ım
Çok geçmiş olsun Allah tez vakitte kavuştursun bebeğinize. Benim de ilk gebeliğimde su gelmesi şüphesiyle acile gitmiştik vajinadan sıvı alıp test yapmışlardı o zaman ama amniyon sıvısı değilmiş çok şükür. Çok şükür diyorum çünkü 20li haftalardaydık o zaman. İyi ki fark etmişsiniz su gelmesi ciddi bir durum gerçekten. Neyse ki bir sorun olmamış.Bende ayırt ettiğime şükrediyorumbirde acile gelince ilk muayenede su yeterli görünüyordu ,2 saat sonraki 2. Muayenedede yeterli görünüyordu. Eczaneden bi test al dedi doktorum kesin tanı koyan iyi ki onu almışımm herkesin aklında olsun o testi almasam belki su eksilmemiş yeterli diyip göndereceklerdi.test ped fln koyuyorsunya öle değil alttan nasılsa küçük bir kaba sıvı alıyorlarr baya acıdı ,o sıvıya çubuk batırıyorlar 10 dk sonra sonuç çıkıyor.test pozitif çıktı. Suyu anlamamın sebebi ilk küçük tuvalet sonra büyük tuvalet sonra tekrar küçük tuvalet gibi oldu. İlk küçük tuvaletimi yaparken aynı anda gelseydi anlamazdım belki
Yani bana eşim böyle anlattı ben de aynı kaçıncı ise ona göre yardım yapılacak sanıyordum hatta nasibiyle geliyor ne güzel haber diyordum ama öyle değilmişGerçekten böyle mi bu katkı? Ben ocak 2025 sonrası çocuk kaçıncıysa ona göre yardım alacaklar diye biliyorum. Eğer dediğiniz gibiyse bana, da bir faydası yok, çünkü bebeğim üçüncü olacaktı ama yazdığınız gibiyse ilk gibi olacak.
Gerçekten hiçbir işe yaramayacak, ücretli izin de uzamadı zaten. Tamamiyle göstermelik.
Nişan gelince hemen doğum olmayabilir diye biliyorum. Açılma yoksa ve su da gelmediyse belki eve de gönderebilirler. Hayırlısı olsun korkmayın sağlıkla ilerleyen bir süreç olur inşallahKızlar ilk defa nst dümdüz çıktı gelen kan nişanmış serum taktılar yatış verdiler yine artık açılmana bağlı her an olabilir diyorlar çok heyecanlıyımm
Bu gece yatıralım dediler duruma göre belki yarın çıkarırlar (umarım)Nişan gelince hemen doğum olmayabilir diye biliyorum. Açılma yoksa ve su da gelmediyse belki eve de gönderebilirler. Hayırlısı olsun korkmayın sağlıkla ilerleyen bir süreç olur inşallah
Ayrı kaldığınız tek bayram bu bayram olur inşallahBu bayram bende evdeydim lohusa sayildigim icin yirttim bayram ziyaretlerindenhic gezmekte gelmedi icimden zaten oglum icin biraz ciktik disari dolastik o kadar. Artk bi dahaki bayram hepimiz bebeklerimizle gezeriz
Yok hayir bizimkiler 2. Cocuk olarak sayilcak esim gidip sormus kimlik belgesi alirken 2. Cocuk icin gecerli olan yatck demislerKızlar 1 Ocak 2025 tarihinden sonra doğacak çocuklar için geçerli o bahsedilen yardım. Şimdi bu benim ikinci çocuğum olacak ama bu tarihten sonra doğacağı için ilk çocukmuş gibi tek seferlik beş bin TL alacağım. Bu doğan çocuğumuzdan sonra tekrar çocuğumuz olunca aylık 1500 TL alacağız ama o benim ikinci değil üçüncü çocuğum olmuş olacak. Zaten üçüncüyü de istemiyorum. Yani benim gibi olanlara pek bir katkısı yok bu yardımın
Amiinnn inşallahAyrı kaldığınız tek bayram bu bayram olur inşallah
Allah tez vakitte kavuştursun
Bu komisyonda çalışan bir hocam var benim hukuk fakültesinde onun söylediğinde göre çocuk doğduğunda kaçıncı çocuk ise ona göre tek şart 1 Ocak sonrası doğum dedi. Olaya o yüzden hakimim son anda değişiklik olmadıysa ben bizaat hocama sordum senin 3. Çocuğun o yüzden aylık 5000 dediKızlar 1 Ocak 2025 tarihinden sonra doğacak çocuklar için geçerli o bahsedilen yardım. Şimdi bu benim ikinci çocuğum olacak ama bu tarihten sonra doğacağı için ilk çocukmuş gibi tek seferlik beş bin TL alacağım. Bu doğan çocuğumuzdan sonra tekrar çocuğumuz olunca aylık 1500 TL alacağız ama o benim ikinci değil üçüncü çocuğum olmuş olacak. Zaten üçüncüyü de istemiyorum. Yani benim gibi olanlara pek bir katkısı yok bu yardımın
Muhtemelen bu bayram bunu ikinci bir bayramda da ücretli izni yayınlayacaklar aile yılı kapsamındaGerçekten böyle mi bu katkı? Ben ocak 2025 sonrası çocuk kaçıncıysa ona göre yardım alacaklar diye biliyorum. Eğer dediğiniz gibiyse bana, da bir faydası yok, çünkü bebeğim üçüncü olacaktı ama yazdığınız gibiyse ilk gibi olacak.
Gerçekten hiçbir işe yaramayacak, ücretli izin de uzamadı zaten. Tamamiyle göstermelik.
İnşallah diğer bayrama yayınlanır dediğiniz gibi. Ben erken izne ayrıldım, bayramdan sonra iznim bitecek. İnşallah yetişir de bebeklerimizin en ihtiyaç duydukları zamanlarda yanlarında oluruz.Muhtemelen bu bayram bunu ikinci bir bayramda da ücretli izni yayınlayacaklar aile yılı kapsamında
İnşallah, ücretli izni arttırırlar ve bizleri de kapsarMuhtemelen bu bayram bunu ikinci bir bayramda da ücretli izni yayınlayacaklar aile yılı kapsamında
Hayirli olsun simdi nasilsiniz iyisinizdir insallah ikinizde, nasildi dogum sureci sonrasiSelamlar bizde Kadir gecesi doğduk 36+5te yazamadım benim kızım biraz zor bi bebe çıktı
Canım hadi hayırlısı olsun inşallahKızlar ilk defa nst dümdüz çıktı gelen kan nişanmış serum taktılar yatış verdiler yine artık açılmana bağlı her an olabilir diyorlar çok heyecanlıyımm
Benim sıkıntım olmadı çok sadece 2. Gün boynuma gaz sancısı girdi ölüm gibiydi bebekte de birşey yok erken geldik ama kilosu iyiydi 2 gün müşade altında yanıma verdiler sonra saldılarHayirli olsun simdi nasilsiniz iyisinizdir insallah ikinizde, nasildi dogum sureci sonrasi
Yaaa gerçekten miYok hayir bizimkiler 2. Cocuk olarak sayilcak esim gidip sormus kimlik belgesi alirken 2. Cocuk icin gecerli olan yatck demisler
Oh ne guzel erken de olsa cok sıkıntı olmadan kavusmussunuz, illa birseyler oluyor ama gecici seyler olsunBenim sıkıntım olmadı çok sadece 2. Gün boynuma gaz sancısı girdi ölüm gibiydi bebekte de birşey yok erken geldik ama kilosu iyiydi 2 gün müşade altında yanıma verdiler sonra saldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?