Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Gerçekten böyle mi bu katkı? Ben ocak 2025 sonrası çocuk kaçıncıysa ona göre yardım alacaklar diye biliyorum. Eğer dediğiniz gibiyse bana, da bir faydası yok, çünkü bebeğim üçüncü olacaktı ama yazdığınız gibiyse ilk gibi olacak.

Gerçekten hiçbir işe yaramayacak, ücretli izin de uzamadı zaten. Tamamiyle göstermelik.

Rabbim yardimcin olsun insallah guzel haberlerle gel
Yaa ciddi misin? Allah'ım yardımcın olsun canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz mutlaka haberdar et bizi. Dualarım seninle
Hadi hayırlısı inşallah, Allah yardımcın olsun.
Hadi hayırlısı inşallah, Allah yardımcın olsun.
Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberinizi bekliyoruz burda sağlıkla kavuşun birbirinize
Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberinizi bekliyoruz burda sağlıkla kavuşun birbirinize
Ay hadi hayırlı haberlerle süprizci şakacı bebek

Hadi hayırlısı ile kavuştursun Allah'ım
Kızlar ilk defa nst dümdüz çıktı gelen kan nişanmış serum taktılar yatış verdiler yine artık açılmana bağlı her an olabilir diyorlar çok heyecanlıyımm

Çok geçmiş olsun Allah tez vakitte kavuştursun bebeğinize. Benim de ilk gebeliğimde su gelmesi şüphesiyle acile gitmiştik vajinadan sıvı alıp test yapmışlardı o zaman ama amniyon sıvısı değilmiş çok şükür. Çok şükür diyorum çünkü 20li haftalardaydık o zaman. İyi ki fark etmişsiniz su gelmesi ciddi bir durum gerçekten. Neyse ki bir sorun olmamış.

Yani bana eşim böyle anlattı ben de aynı kaçıncı ise ona göre yardım yapılacak sanıyordum hatta nasibiyle geliyor ne güzel haber diyordum ama öyle değilmiş yeni evli çiftleri teşvik amaçlı bir projeymiş zaten.

Kızlar ilk defa nst dümdüz çıktı gelen kan nişanmış serum taktılar yatış verdiler yine artık açılmana bağlı her an olabilir diyorlar çok heyecanlıyımm
Nişan gelince hemen doğum olmayabilir diye biliyorum. Açılma yoksa ve su da gelmediyse belki eve de gönderebilirler. Hayırlısı olsun korkmayın sağlıkla ilerleyen bir süreç olur inşallah

Nişan gelince hemen doğum olmayabilir diye biliyorum. Açılma yoksa ve su da gelmediyse belki eve de gönderebilirler. Hayırlısı olsun korkmayın sağlıkla ilerleyen bir süreç olur inşallah
Bu gece yatıralım dediler duruma göre belki yarın çıkarırlar (umarım)

Bu bayram bende evdeydim lohusa sayildigim icin yirttim bayram ziyaretlerinden hic gezmekte gelmedi icimden zaten oglum icin biraz ciktik disari dolastik o kadar. Artk bi dahaki bayram hepimiz bebeklerimizle gezeriz
Ayrı kaldığınız tek bayram bu bayram olur inşallah
Allah tez vakitte kavuştursun

Yok hayir bizimkiler 2. Cocuk olarak sayilcak esim gidip sormus kimlik belgesi alirken 2. Cocuk icin gecerli olan yatck demisler

Bu komisyonda çalışan bir hocam var benim hukuk fakültesinde onun söylediğinde göre çocuk doğduğunda kaçıncı çocuk ise ona göre tek şart 1 Ocak sonrası doğum dedi. Olaya o yüzden hakimim son anda değişiklik olmadıysa ben bizaat hocama sordum senin 3. Çocuğun o yüzden aylık 5000 dedi

Muhtemelen bu bayram bunu ikinci bir bayramda da ücretli izni yayınlayacaklar aile yılı kapsamında

Muhtemelen bu bayram bunu ikinci bir bayramda da ücretli izni yayınlayacaklar aile yılı kapsamında
İnşallah diğer bayrama yayınlanır dediğiniz gibi. Ben erken izne ayrıldım, bayramdan sonra iznim bitecek. İnşallah yetişir de bebeklerimizin en ihtiyaç duydukları zamanlarda yanlarında oluruz.

Hayirli olsun simdi nasilsiniz iyisinizdir insallah ikinizde, nasildi dogum sureci sonrasi
Benim sıkıntım olmadı çok sadece 2. Gün boynuma gaz sancısı girdi ölüm gibiydi bebekte de birşey yok erken geldik ama kilosu iyiydi 2 gün müşade altında yanıma verdiler sonra saldılar

Yok hayir bizimkiler 2. Cocuk olarak sayilcak esim gidip sormus kimlik belgesi alirken 2. Cocuk icin gecerli olan yatck demisler
Yaaa gerçekten mi e çok iyi o zaman eşime diyeyim bari. Siz doğum yaptınız sonuçta daha iyi bilirsiniz. Başvuru mu yapacaksınız nasıl olacak? Gerçi doğurunca öğreniriz nasıl olsa biz de

Benim sıkıntım olmadı çok sadece 2. Gün boynuma gaz sancısı girdi ölüm gibiydi bebekte de birşey yok erken geldik ama kilosu iyiydi 2 gün müşade altında yanıma verdiler sonra saldılar
Oh ne guzel erken de olsa cok sıkıntı olmadan kavusmussunuz, illa birseyler oluyor ama gecici seyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…