- 5 Aralık 2023
- 200
- 419
- 23
sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün yavrunuzuBen bugün doğum yaptım çok şükür38+2
Arifeniz mubarek olsun hanimlarrrrbebegiyle ilk bayrami olanlar ve ayni bedende bayram yapicak olan anneler Rabbim herşeyi gönlünüze gore versin inşallah
Ben dün aksam oğlumu gördümmakineden cikarmislar şu an fanusta hava veriyolar sorun cikmazsa haftaya fanusu da cikarcaklarmis sonra emzirmeye cagircaklar
Bölümünü daha iyi olan bebeklerin yanina almışlar biraz kilo kaybetmiş elini ayagini sevdim agladi sesini duydum gözlerini acti gözünü gördüm cok mutlu oldum
Allah bir an önce yavrunuzu size kavuştursun, sağlıkla evinize birlikte dönün inşallahÇok şükür Allah razi olsuninşallah hepimiz bebeklerimizle guzel anilar biriktirir saglikla buyuduklerini görürüz birlikte nice bayramlarimiz olur
Maşallah anneye ve bebişeKızlar ben sezaryanla doğurdum. Spinal anestezi yaptılar. Hiç korkmaya gerek yokmuş. 3600 gr, 38+1 hf doğmuş oldu. Bebişle alışma sürecindeyiz şu an
Maşallah anneye ve bebişeHerkese iyi bayramlaaar şimdidenben de doğum yaptım doktorum haklı çıktı 3900 53cm doğdu yavrum baş çevresi de büyükmüş iyi ki dinleyip sezaryen olmuşum pişman olacağım diye korkuyordum. Bir gün hastanede kalıp eve çıktık ikinci gün sütüm geldi bestlak damla çok iyi bence benim gibi süt gelmezse diye korkusu olanlar alabilir kızlar. Sıcak havlu uyguladım bir de göğüslerim şişti ama süt hemen inmedi doğum yapacaklara yardımcı olur umarım
İnşallah bebeklerimizle kolaylıkla sağlıkla gelirlerSizin küçük bey gelmeye dunden razı
Hic bu streslere girmeden sagliklica gelecek oyle hissediyorum suan size
İlk doğumumdu hem iri bebek hem de suyu azalmıştı ne sancı ne açılma vardı doğum kanalına bile girmemişti öylece bekliyordu yanisağlıkla huzurla mutlulukla büyütün yavrunuzu
Allah bir an önce yavrunuzu size kavuştursun, sağlıkla evinize birlikte dönün inşallahdualarım sizinle.
Maşallah anneye ve bebişehaftasına göre de baya güzel doğmuş maşallah.
Sezaryan sonrası nasılsınız? Ağrı sızınız çok oldu mu?
Maşallah anneye ve bebişe
Sizin ilk doğumunuz muydu? Doktorunuzun sezaryen önerme nedeni iri bebek diye miydi acaba? Kaç haftadaydı?
Oy maşallah keyfi yerindeymiş içeride annesiİlk doğumumdu hem iri bebek hem de suyu azalmıştı ne sancı ne açılma vardı doğum kanalına bile girmemişti öylece bekliyordu yanisuni sancı ile başlatabiliriz ama ilerleme olmayabilir dedi kendi fikrini söyleyerek kararı bana bıraktı ben de ona güvenerek sezaryen oldum 39+2deydik
Kıpır kıpır olması çok güzel annesi. Sizi biraz uykusuz bırakır yavrukuşunuz ama hareket hissedememektense bunu tercih ederim. (Bi gece boyunca öğlene dek hareket hissetmeyip öğlen nst ye koşmuştum34+5 oldum kızlar. Bebiş bu gece çok hareketli uyutmuyor. Su bile içsem uyanıyor . Karnım sertleşip tekrar yumuşuyor bebek toplanıyor ama sancı değil ağrım yok
Yaa maşallahKızlarrr ben bu sabah doğurdum39+4’te Bayram şekerimiz geldiii
Ayyy yeriz o şekeriKızlarrr ben bu sabah doğurdum39+4’te Bayram şekerimiz geldiii
Süt genellikle plasenta vücuttan ayrılınca gelmeye başlar oyğzden kafana takmaVajinal dogum yapan arkadaslar
Vajinada bir iki haftadir bicakla keser gibi bi acı girip cikiyordu
Bu aksam biraz daha uzun sürdü sizde de böyle seyler oluyor muydu acaba neden oluyor olabilir
Bide bugun ben manuel sut pompasiyla göğsümü vakumladim
Ama asla süt gelmedi
Zaten cok uzun süre de tutamadim
Bu islemden sonra meme uclarimin hassasiyeti gitti
Ayy maşallahKızlarrr ben bu sabah doğurdum39+4’te Bayram şekerimiz geldiii
O keskin acı vajinada oluyor rahimda olmuyorSüt genellikle plasenta vücuttan ayrılınca gelmeye başlar oyğzden kafana takma
Olurdu arada sızı girerdi ama sancı pek vajina da olmaz daha çok rahimde rahim ağzında olur keskin bişey böyle
Oyy sağlıkla büyüsün inşallahHepimize hayırlı bayramlar
Bebek mevlütümüz var herkesi bekliyoruuz
Oy maşallahKızlarrr ben bu sabah doğurdum39+4’te Bayram şekerimiz geldiii
Çifte bayramKızlarrr ben bu sabah doğurdum39+4’te Bayram şekerimiz geldiii
Baya da olmuş ama daha bir iki hafa zamanın var inşallah kolayca biran önce gelir minnoşO keskin acı vajinada oluyor rahimda olmuyor
Doguramayacagim 40.haftada da sanirim
Gözünüz aydın, maaşallah, sağlıklı, sıhhatli, analı babalı büyüsün inşallahKızlarrr ben bu sabah doğurdum39+4’te Bayram şekerimiz geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?