Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Ben bugün doğum yaptım çok şükür 38+2
sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün yavrunuzu
Çok şükür Allah razi olsun inşallah hepimiz bebeklerimizle guzel anilar biriktirir saglikla buyuduklerini görürüz birlikte nice bayramlarimiz olur
Allah bir an önce yavrunuzu size kavuştursun, sağlıkla evinize birlikte dönün inşallah dualarım sizinle.
Kızlar ben sezaryanla doğurdum. Spinal anestezi yaptılar. Hiç korkmaya gerek yokmuş. 3600 gr, 38+1 hf doğmuş oldu. Bebişle alışma sürecindeyiz şu an
Maşallah anneye ve bebişe haftasına göre de baya güzel doğmuş maşallah.
Sezaryan sonrası nasılsınız? Ağrı sızınız çok oldu mu?
Maşallah anneye ve bebişe
Sizin ilk doğumunuz muydu? Doktorunuzun sezaryen önerme nedeni iri bebek diye miydi acaba? Kaç haftadaydı?

34+5 oldum kızlar. Bebiş bu gece çok hareketli uyutmuyor. Su bile içsem uyanıyor . Karnım sertleşip tekrar yumuşuyor bebek toplanıyor ama sancı değil ağrım yok

İlk doğumumdu hem iri bebek hem de suyu azalmıştı ne sancı ne açılma vardı doğum kanalına bile girmemişti öylece bekliyordu yani suni sancı ile başlatabiliriz ama ilerleme olmayabilir dedi kendi fikrini söyleyerek kararı bana bıraktı ben de ona güvenerek sezaryen oldum 39+2deydik

Oy maşallah keyfi yerindeymiş içeride annesi iyi bakılınca rahim oteli rezervasyonunu uzatmak istemiş

34+5 oldum kızlar. Bebiş bu gece çok hareketli uyutmuyor. Su bile içsem uyanıyor . Karnım sertleşip tekrar yumuşuyor bebek toplanıyor ama sancı değil ağrım yok
Kıpır kıpır olması çok güzel annesi. Sizi biraz uykusuz bırakır yavrukuşunuz ama hareket hissedememektense bunu tercih ederim. (Bi gece boyunca öğlene dek hareket hissetmeyip öğlen nst ye koşmuştum meğer tembellik günüymüş)

Bu gece belki yeni jimnastik hareketleri öğrenmiştir annesi, onları deniyodur

Bu gecenin nöbetçisi de benim

Kimimiz doğurdu yavrusuna kavuştu (veya diliyorum ki kavuşmasına çok az kaldı) kimimiz hala aynı bedende iki kalp taşıyor...
Her nerdeyseniz sevdiklerinizle yavrukuşlarınızla sağlıklı, mutlu, huzurlu sevgi dolu bayramlarımız olsun

Aynı bedende iki kalp yaşadığımız ilk bayramımız olacak
memlekete gidemeyeceğiz elbet yol sıkıntı diye.

Ama bayram şekerinin en güzeli bizimle, daha ne olsun

Doğurmak için bayramı bekleyenlere de umarım istediği vakitte kendi doktoruyla doğurmak nasip olsun

Süt genellikle plasenta vücuttan ayrılınca gelmeye başlar oyğzden kafana takma
Olurdu arada sızı girerdi ama sancı pek vajina da olmaz daha çok rahimde rahim ağzında olur keskin bişey böyle

Süt genellikle plasenta vücuttan ayrılınca gelmeye başlar oyğzden kafana takma
Olurdu arada sızı girerdi ama sancı pek vajina da olmaz daha çok rahimde rahim ağzında olur keskin bişey böyle
O keskin acı vajinada oluyor rahimda olmuyor
Doguramayacagim 40.haftada da sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…