- 15 Eylül 2023
- 450
- 404
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasığıma benim de sancı giriyor öyle batma gibi ara ara biraz dinlen bence geçmezse Dr a haber verirsinPilates topu üzerinde hareket yaparken kasığımdan bıçak saplanır gibi 3 4 kez ardı ardına sancılar girdi. Canımdan can gitti resmen. Bu ne sancısı oluyor tam olarak, bilen var mı? 36+1deyiz.
Bu batma gibi de değil çok fenaydı. Geçti çok şükür. Ama gelecek günler gözümde canlandı birKasığıma benim de sancı giriyor öyle batma gibi ara ara biraz dinlen bence geçmezse Dr a haber verirsin![]()
Bu bilinen bısey aslında . İleriki haftalarda sık ilişki doğumu başlatabiliyormuş . Doktorlar önerirler ileriki haftalardaBirde bugun arkadaşımda (bebegi 42.haftada geldi) , dogumu tetiklemesi ve cati muayenelerinde aci olmamasi icin iliski onerdi. Ama benim pelvik tabanimda devamli bi sizi var ve acikcasi bu karinla ve bu sekilde cok icimden gelmiyor. Boyle bisey duyan ya da ise yarayan oldu mu
İyi olmana çok sevindim çok merak etmiştim seni. Sorunlarınız önemsizdir inşallah gelip gitsin. Ben de çok heyecanlıyım hadi inşallah planlanan gibi olur doğumunCanım merhaba kusurabakma kaç gündür giremiyorum ailevi bazı sorunlar oldu keyfim yoktu hiç girmedim. Pazartesi gittim kontrole bir sorun yok her şey yolunda şükürler olsunNst sokmadi canım beni 34 veya 35. Haftada nst giriceksin dedi eğer daha erken zamanda bir sorun çıkmazsa Allah'ın izni ile 37+1 de doğum olacak dedi. Çok heyecanlıyım korkular başladı biraz belden uyuşturma olayından korkuyorum çok acıyor diyorlar bı tedirginlik olduk rabbim o an güç verir inşallah
Sen nasılsın senin nasıl gidiyor ?
Doktorum erkek oldugu icin esimin yaninda çok rahat soramiyorum aslinda . Ama 35.haftalarimda cok sık olmamasi sartiyla bi problem yok dedi. Sonra bi hastasindan ornek verdi. Bir hastasi cati muayenesi olmus 2cm acikligi varmis, ayni gun eve gidip iliskiye girmemde bi mahsur var mi diye sormus , doktorum da “suyun gelir, sakın” diye donmus. Bunu duyunca ben bi yusuf yusuf oldum ister istemez. Ama simdi de bebek gelmiyor, artik ozellikle geceleri uyurken cok zorlaniyorum ve dogumun 40 haftaya kalmasini da istemiyorumBu bilinen bısey aslında . İleriki haftalarda sık ilişki doğumu başlatabiliyormuş . Doktorlar önerirler ileriki haftalarda
Benim bebeğim de öyle duruyor ama hiç doktor öyle bir şey demedi.Bende 38 haftamdayim. Dun gun icinde karnimda bebek surekli toplandi uyuyamadim. Bugun kontrole gittik. Tekrar cati muayenesi yapildi. Hicbir aciklik yok. Bebek dogum kanalinda bas asagi pozisyonda, fakat yuzu tersmis. Hatta tipta bu olaya “oksiput posterior” deniyormus. Ben ilk kez boyle bisey duydum.
Doktorum da bu sekilde yuzu ters olan bebeklerin gelisi 40 haftayi bulabilir dedi
Daha once boyle bisey basina gelen oldu mu? Cidden gec mi dogdu bebekleriniz? Boyleyken vajinal dogum oluyor mu? Donmesi kolay mi ?
Boyle bi olay yasayip kisa surede donen bebisler oldu mu merak ediyorum
Normal doguma engel oluyor muymus peki o konuda bisey soyledi miBenim bebeğim de öyle duruyor ama hiç doktor öyle bir şey demedi.
İliski konusunda risk durumu yoksa son haftalar onerilebiliyor. Benim 3cm açıklık varken doğum artık başlasin diye o topa girecektim sonra ağrılarım falan olunca kaldı nsbdjshdjsndj tek bu açıdan değil de gebelik boyunca da korunmadan ilişki olduğu zaman da rshim ağzında vs doğuma kolaylastirici etkisi oluyormuşDoktorum erkek oldugu icin esimin yaninda çok rahat soramiyorum aslinda . Ama 35.haftalarimda cok sık olmamasi sartiyla bi problem yok dedi. Sonra bi hastasindan ornek verdi. Bir hastasi cati muayenesi olmus 2cm acikligi varmis, ayni gun eve gidip iliskiye girmemde bi mahsur var mi diye sormus , doktorum da “suyun gelir, sakın” diye donmus. Bunu duyunca ben bi yusuf yusuf oldum ister istemez. Ama simdi de bebek gelmiyor, artik ozellikle geceleri uyurken cok zorlaniyorum ve dogumun 40 haftaya kalmasini da istemiyorumpilates topu, ananas, hurma ne duyduysam yapiyorum. İlave olarak acaba iliskiye baslamak dogru olur mu diye sormak istedim . Cunku ilk cati muayenem cok korkunc gecmisti. Ama 1 hafta sonraki cati musyenesi daha az acili gecti. Esneklik kazandigi icin mi diye aklima geldi benim de
Merdiven inip çıkmayı squatı falan denedin mi keşke benim de nst düz çıksaKızlar bende hala tık yok. Nst dümdüz bi çizgi
Kaç haftalıksınız şimdi tam olarak? Rahat hissediyorsanız ilişkinin bir zararı yok. Hem zaten haftanız dolmuş doğum başlasa da bir sorun yokDoktorum erkek oldugu icin esimin yaninda çok rahat soramiyorum aslinda . Ama 35.haftalarimda cok sık olmamasi sartiyla bi problem yok dedi. Sonra bi hastasindan ornek verdi. Bir hastasi cati muayenesi olmus 2cm acikligi varmis, ayni gun eve gidip iliskiye girmemde bi mahsur var mi diye sormus , doktorum da “suyun gelir, sakın” diye donmus. Bunu duyunca ben bi yusuf yusuf oldum ister istemez. Ama simdi de bebek gelmiyor, artik ozellikle geceleri uyurken cok zorlaniyorum ve dogumun 40 haftaya kalmasini da istemiyorumpilates topu, ananas, hurma ne duyduysam yapiyorum. İlave olarak acaba iliskiye baslamak dogru olur mu diye sormak istedim . Cunku ilk cati muayenem cok korkunc gecmisti. Ama 1 hafta sonraki cati musyenesi daha az acili gecti. Esneklik kazandigi icin mi diye aklima geldi benim de
Uyuyamayanlar toplanmış yineKaç haftalıksınız şimdi tam olarak? Rahat hissediyorsanız ilişkinin bir zararı yok. Hem zaten haftanız dolmuş doğum başlasa da bir sorun yok![]()
Ben bugün doğum yaptım çok şükürEvet inşallah38+1 hf oluyorum cumartesi. bayram tatili de uzadı zaten. Siz doğumda kaç hf lık oluyorsunuz?
Biz balkonu kapadik, esim calisirken sigara icmek isterse laptop alip balkona geciyor, cay kahve sigara iciyor, iceri girince de masaustunden rahat rahat devam ediyor. Ayrica kisin soguk oldugu icin isitici fan da aldik sicak sicak oturdu 1mt2 kucucuk balkonda. Hadi sizi dusunmuyo bari cocugun cigerlerini dusunse keskeAynen öyle eşime diyorum havaların ısınmasıyla balkonda iç neymis PC odasinda olduğu için onun başında sürekli içici olduğu için balkona geçmek zor oluyor Muş.Bahaneler hazır hemen.Hem çocuğu istiyor hemde böyle davraniyor.![]()