• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    124
Pilates topu üzerinde hareket yaparken kasığımdan bıçak saplanır gibi 3 4 kez ardı ardına sancılar girdi. Canımdan can gitti resmen. Bu ne sancısı oluyor tam olarak, bilen var mı? 36+1deyiz.

Pilates topu üzerinde hareket yaparken kasığımdan bıçak saplanır gibi 3 4 kez ardı ardına sancılar girdi. Canımdan can gitti resmen. Bu ne sancısı oluyor tam olarak, bilen var mı? 36+1deyiz.
Kasığıma benim de sancı giriyor öyle batma gibi ara ara biraz dinlen bence geçmezse Dr a haber verirsin 🙏🏻

Bende 38 haftamdayim. Dun gun icinde karnimda bebek surekli toplandi uyuyamadim. Bugun kontrole gittik. Tekrar cati muayenesi yapildi. Hicbir aciklik yok. Bebek dogum kanalinda bas asagi pozisyonda, fakat yuzu tersmis. Hatta tipta bu olaya “oksiput posterior” deniyormus. Ben ilk kez boyle bisey duydum.
Doktorum da bu sekilde yuzu ters olan bebeklerin gelisi 40 haftayi bulabilir dedi :(
Daha once boyle bisey basina gelen oldu mu? Cidden gec mi dogdu bebekleriniz? Boyleyken vajinal dogum oluyor mu? Donmesi kolay mi ?
Boyle bi olay yasayip kisa surede donen bebisler oldu mu merak ediyorum

Birde bugun arkadaşımda (bebegi 42.haftada geldi) , dogumu tetiklemesi ve cati muayenelerinde aci olmamasi icin iliski onerdi. Ama benim pelvik tabanimda devamli bi sizi var ve acikcasi bu karinla ve bu sekilde cok icimden gelmiyor. Boyle bisey duyan ya da ise yarayan oldu mu

Birde bugun arkadaşımda (bebegi 42.haftada geldi) , dogumu tetiklemesi ve cati muayenelerinde aci olmamasi icin iliski onerdi. Ama benim pelvik tabanimda devamli bi sizi var ve acikcasi bu karinla ve bu sekilde cok icimden gelmiyor. Boyle bisey duyan ya da ise yarayan oldu mu
Bu bilinen bısey aslında . İleriki haftalarda sık ilişki doğumu başlatabiliyormuş . Doktorlar önerirler ileriki haftalarda

Canım merhaba kusurabakma kaç gündür giremiyorum ailevi bazı sorunlar oldu keyfim yoktu hiç girmedim. Pazartesi gittim kontrole bir sorun yok her şey yolunda şükürler olsun🤲🏼 Nst sokmadi canım beni 34 veya 35. Haftada nst giriceksin dedi eğer daha erken zamanda bir sorun çıkmazsa Allah'ın izni ile 37+1 de doğum olacak dedi. Çok heyecanlıyım korkular başladı biraz belden uyuşturma olayından korkuyorum çok acıyor diyorlar bı tedirginlik olduk rabbim o an güç verir inşallah ☺️ Sen nasılsın senin nasıl gidiyor ?
İyi olmana çok sevindim çok merak etmiştim seni. Sorunlarınız önemsizdir inşallah gelip gitsin. Ben de çok heyecanlıyım hadi inşallah planlanan gibi olur doğumun😊 yok yok korkma derin nefes alıp anestezi uzmanının söylediklerini uygularsan öyle çok kötü bir ağrısı yok. Hatta bende sıkıntı olmuştu iğneği 3.de anca yapabildi buna rağmen öyle aşırı kötü olmadım. Kasıkmamak gerek olay bu. Çarşamba günü benim tahliller yapılacak. Sezaryen günü verecek bakalım. Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Bu bilinen bısey aslında . İleriki haftalarda sık ilişki doğumu başlatabiliyormuş . Doktorlar önerirler ileriki haftalarda
Doktorum erkek oldugu icin esimin yaninda çok rahat soramiyorum aslinda . Ama 35.haftalarimda cok sık olmamasi sartiyla bi problem yok dedi. Sonra bi hastasindan ornek verdi. Bir hastasi cati muayenesi olmus 2cm acikligi varmis, ayni gun eve gidip iliskiye girmemde bi mahsur var mi diye sormus , doktorum da “suyun gelir, sakın” diye donmus. Bunu duyunca ben bi yusuf yusuf oldum ister istemez. Ama simdi de bebek gelmiyor, artik ozellikle geceleri uyurken cok zorlaniyorum ve dogumun 40 haftaya kalmasini da istemiyorum :( pilates topu, ananas, hurma ne duyduysam yapiyorum. İlave olarak acaba iliskiye baslamak dogru olur mu diye sormak istedim . Cunku ilk cati muayenem cok korkunc gecmisti. Ama 1 hafta sonraki cati musyenesi daha az acili gecti. Esneklik kazandigi icin mi diye aklima geldi benim de

Bende 38 haftamdayim. Dun gun icinde karnimda bebek surekli toplandi uyuyamadim. Bugun kontrole gittik. Tekrar cati muayenesi yapildi. Hicbir aciklik yok. Bebek dogum kanalinda bas asagi pozisyonda, fakat yuzu tersmis. Hatta tipta bu olaya “oksiput posterior” deniyormus. Ben ilk kez boyle bisey duydum.
Doktorum da bu sekilde yuzu ters olan bebeklerin gelisi 40 haftayi bulabilir dedi :(
Daha once boyle bisey basina gelen oldu mu? Cidden gec mi dogdu bebekleriniz? Boyleyken vajinal dogum oluyor mu? Donmesi kolay mi ?
Boyle bi olay yasayip kisa surede donen bebisler oldu mu merak ediyorum
Benim bebeğim de öyle duruyor ama hiç doktor öyle bir şey demedi.

Doktorum erkek oldugu icin esimin yaninda çok rahat soramiyorum aslinda . Ama 35.haftalarimda cok sık olmamasi sartiyla bi problem yok dedi. Sonra bi hastasindan ornek verdi. Bir hastasi cati muayenesi olmus 2cm acikligi varmis, ayni gun eve gidip iliskiye girmemde bi mahsur var mi diye sormus , doktorum da “suyun gelir, sakın” diye donmus. Bunu duyunca ben bi yusuf yusuf oldum ister istemez. Ama simdi de bebek gelmiyor, artik ozellikle geceleri uyurken cok zorlaniyorum ve dogumun 40 haftaya kalmasini da istemiyorum :( pilates topu, ananas, hurma ne duyduysam yapiyorum. İlave olarak acaba iliskiye baslamak dogru olur mu diye sormak istedim . Cunku ilk cati muayenem cok korkunc gecmisti. Ama 1 hafta sonraki cati musyenesi daha az acili gecti. Esneklik kazandigi icin mi diye aklima geldi benim de
İliski konusunda risk durumu yoksa son haftalar onerilebiliyor. Benim 3cm açıklık varken doğum artık başlasin diye o topa girecektim sonra ağrılarım falan olunca kaldı nsbdjshdjsndj tek bu açıdan değil de gebelik boyunca da korunmadan ilişki olduğu zaman da rshim ağzında vs doğuma kolaylastirici etkisi oluyormuş 🫠🫠 böyle boş bilgiler işte...

Bebişim uyumuyor da uyursam 15 dk içinde geri kalkmak sarhoş edecek diye ben de uyumuyorum, boş yapmaya uğradim boş bilgilerimi sizle paylaştim gidiyorum 🐎🐎🐎

Hanımlar iyi akşamlar, dün kontrolümüz vardı. Baş aşağı olan bebeğim makat geliş dönmüş. Haftaya cumaya kadar dönmez ise planlı sezeryan olacağım. Çok şükür herşey yolunda bebişin kilosu da iyi . Ben ise pertim. Nst çeken hemşire ikiz gebelik mi diye sordu.o kadar büyüdü ki karnım. Oturup kalkmak,yürümek,uyumak çok zor oluyor ayaklarımda ki ödem hele.. Topun ucuna girdik bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler diyorum.

Kaç haftalıksınız şimdi tam olarak? Rahat hissediyorsanız ilişkinin bir zararı yok. Hem zaten haftanız dolmuş doğum başlasa da bir sorun yok 🙈

Ben gün içinde pek yazamadım sabah erkenden kalktım oğlumun okulunda bayram kahvaltısı yapacaktı çocuklar ona börek yaptım. Sonra misafir geldi. Akşam yemeği yaptık falan ben tabi hiç uzanmadım. Akşam bir baktım ayaklarım şiş ödüm koptu🙈 hiç olmamıştı sadece serumdan sonra oldu bir kere bu gebeliğimde. Şimdi bakıyorum dinlenince geçmiş çok şükür 🙏🏻

Aynen öyle eşime diyorum havaların ısınmasıyla balkonda iç neymis PC odasinda olduğu için onun başında sürekli içici olduğu için balkona geçmek zor oluyor Muş.Bahaneler hazır hemen.Hem çocuğu istiyor hemde böyle davraniyor.😐
Biz balkonu kapadik, esim calisirken sigara icmek isterse laptop alip balkona geciyor, cay kahve sigara iciyor, iceri girince de masaustunden rahat rahat devam ediyor. Ayrica kisin soguk oldugu icin isitici fan da aldik sicak sicak oturdu 1mt2 kucucuk balkonda. Hadi sizi dusunmuyo bari cocugun cigerlerini dusunse keske 😢

Back
X