• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    125
Birde bugun arkadaşımda (bebegi 42.haftada geldi) , dogumu tetiklemesi ve cati muayenelerinde aci olmamasi icin iliski onerdi. Ama benim pelvik tabanimda devamli bi sizi var ve acikcasi bu karinla ve bu sekilde cok icimden gelmiyor. Boyle bisey duyan ya da ise yarayan oldu mu
Bikac kisiden duymuştum cinsel ilişki tavsiye ediliyormuş öbür hamileliklerimde 2 ay kala bırakmıştık açıkçası zor oldu doğumlarim bunda kafamda deli sorular bide öylemi denesem diye Dr soramiyorum erkek utanıyorum 🙈

Hanımlar iyi akşamlar, dün kontrolümüz vardı. Baş aşağı olan bebeğim makat geliş dönmüş. Haftaya cumaya kadar dönmez ise planlı sezeryan olacağım. Çok şükür herşey yolunda bebişin kilosu da iyi . Ben ise pertim. Nst çeken hemşire ikiz gebelik mi diye sordu.o kadar büyüdü ki karnım. Oturup kalkmak,yürümek,uyumak çok zor oluyor ayaklarımda ki ödem hele.. Topun ucuna girdik bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler diyorum.
Benimde baş aşağı pozisyon da büyüdükleri için alanı yok daha değiştirmez diye düşünüyordum demekki degisiyo siz benden baya ilerdesiniz döndüğüne göre

Birde bugun arkadaşımda (bebegi 42.haftada geldi) , dogumu tetiklemesi ve cati muayenelerinde aci olmamasi icin iliski onerdi. Ama benim pelvik tabanimda devamli bi sizi var ve acikcasi bu karinla ve bu sekilde cok icimden gelmiyor. Boyle bisey duyan ya da ise yarayan oldu mu
Evet bu doğru son haftalar ilişki doğumu başlatabiliyor ve kolaylaştırıyor. Hatta ben ilişki sonrası doğuracak gibi hissediyorum 😅 ama son zamanlarda ilişki yaşamak da çok zor olduğu için artık cinselliği kapattık hem göbekten dolayı zor oluyor hem de en sonuncuda bir rahatsız hissettim

Arifeniz mubarek olsun hanimlarrrr ❤️ bebegiyle ilk bayrami olanlar ve ayni bedende bayram yapicak olan anneler Rabbim herşeyi gönlünüze gore versin inşallah 😍
Ben dün aksam oğlumu gördüm 🥹 makineden cikarmislar şu an fanusta hava veriyolar sorun cikmazsa haftaya fanusu da cikarcaklarmis sonra emzirmeye cagircaklar 😍
Bölümünü daha iyi olan bebeklerin yanina almışlar biraz kilo kaybetmiş elini ayagini sevdim agladi sesini duydum gözlerini acti gözünü gördüm cok mutlu oldum 🥹❤️❤️

Arifeniz mubarek olsun hanimlarrrr ❤️ bebegiyle ilk bayrami olanlar ve ayni bedende bayram yapicak olan anneler Rabbim herşeyi gönlünüze gore versin inşallah 😍
Ben dün aksam oğlumu gördüm 🥹 makineden cikarmislar şu an fanusta hava veriyolar sorun cikmazsa haftaya fanusu da cikarcaklarmis sonra emzirmeye cagircaklar 😍
Bölümünü daha iyi olan bebeklerin yanina almışlar biraz kilo kaybetmiş elini ayagini sevdim agladi sesini duydum gözlerini acti gözünü gördüm cok mutlu oldum 🥹❤️❤️
Senin de mübarek olsun canım okurken çok duygulandım seni düşünemiyorum 🥹 ilk anda kilo kaybı normal annesi, sen onu besleyip hızlıca hepsini aldırtırsın zaten. İnsallah çok daha hızlı iyileşir, bayramınıza ikinci bayram sevinci eklenir 🙏🙏🙏

Benimde baş aşağı pozisyon da büyüdükleri için alanı yok daha değiştirmez diye düşünüyordum demekki degisiyo siz benden baya ilerdesiniz döndüğüne göre
37 haftamın içerisindeyim. Dönmesine bende şaşırdım. Doktorum dönebilme ihtimalinin tekrar olabildiğini söyledi. Hayırlısı kolaylıkla sağlıkla olsun inşallah🌻

Bayramda ben🤣

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-29-12-30-41-826_com.instagram.android-edit.webp
    Screenshot_2025-03-29-12-30-41-826_com.instagram.android-edit.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 38
Sağlıkla tez vakitte kavuşur evinizde mutlulukla anılar biriktirirsiniz inşallah. Yazdıklarınızı okuyunca duygulandım. Çok şükür ki topluyor miniğiniz. 🤍 Hepimize mutlu bayramlar olsun. 🥰💐

Senin de mübarek olsun canım okurken çok duygulandım seni düşünemiyorum 🥹 ilk anda kilo kaybı normal annesi, sen onu besleyip hızlıca hepsini aldırtırsın zaten. İnsallah çok daha hızlı iyileşir, bayramınıza ikinci bayram sevinci eklenir 🙏🙏🙏
Umutsuz gitmistim aslinda baya da beklettiler korktim ama görünce içim cok rahat etti 🥹 birakip gelmek zor tabi ama iyi ya ona da şükür 🤲

Sağlıkla tez vakitte kavuşur evinizde mutlulukla anılar biriktirirsiniz inşallah. Yazdıklarınızı okuyunca duygulandım. Çok şükür ki topluyor miniğiniz. 🤍 Hepimize mutlu bayramlar olsun. 🥰💐
Çok şükür Allah razi olsun ❤️ inşallah hepimiz bebeklerimizle guzel anilar biriktirir saglikla buyuduklerini görürüz birlikte nice bayramlarimiz olur ❤️

Dogum yapan olduysa gözü aydin yapmayanlar da saglikla kavussun.

Benim bebegin çıkışı pazartesi gibi görünüyor umarim bu sefer dedikleri tarihte çıkar. 🙏

Süt sağma tecrübemden bahsediyim firsat bulmusken belki merak eden vardir. Bende lansinoh tekli elektrikli vardi ama sık sağma işlemi yaptigim icin bi de mochi giyilebilir den aldim. Lansinoh dan cok memnunum onunla cok iyi bosaltilabiliyor. Mochi ise evet rahat dün arabada kullandim hatta ama lansinoh kadar iyi boşaltmiyor memeyi.

Merhaba hanımlar ben38. Haftadayim uç gündür belim ve kasigima gece boyu 5 6 kez adet sancısı benzeri sancı giriyor birkaç dakika suruyor doğum tarihi olarak ayın 3 ünü belirledik sizce bu sancılar normal mi o zamana kadar bekleyenilir miyim
Nst ye dün girdim sancı çok az görüldü doktorum eve gönderdi beklenmedik birşey olursa gelirsin dedi

Ben merdiven çıkıp iniyorum (3 kat) yani her gün mutlaka dışarı çıkıyorum. Biraz yürüyorum dolaşıyorum öyle tempolu yürümüyorum tabi ağrı oluyor çünkü arada. Evde de hareketliyim. Zaten 37. Haftaya kadar da çalıştım ama hala tık yok. Nst de sancı hiç yok dümdüz

Back
X