Analı babalı sağlıklı sıhhatli buyusunKızlar bu cuma sabah 9 gibi sezaryen doğuma girdim bebeğimi Allaha şükür kucağıma aldım. Rabbim kalanlara da en güzel en kolay şekilde doğurmayı nasip etsin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Analı babalı sağlıklı sıhhatli buyusunKızlar bu cuma sabah 9 gibi sezaryen doğuma girdim bebeğimi Allaha şükür kucağıma aldım. Rabbim kalanlara da en güzel en kolay şekilde doğurmayı nasip etsin inşallah![]()
Gözünüz aydınBen bugün doğum yaptım çok şükür38+2
Bikac kisiden duymuştum cinsel ilişki tavsiye ediliyormuş öbür hamileliklerimde 2 ay kala bırakmıştık açıkçası zor oldu doğumlarim bunda kafamda deli sorular bide öylemi denesem diye Dr soramiyorum erkek utanıyorumBirde bugun arkadaşımda (bebegi 42.haftada geldi) , dogumu tetiklemesi ve cati muayenelerinde aci olmamasi icin iliski onerdi. Ama benim pelvik tabanimda devamli bi sizi var ve acikcasi bu karinla ve bu sekilde cok icimden gelmiyor. Boyle bisey duyan ya da ise yarayan oldu mu
Benimde baş aşağı pozisyon da büyüdükleri için alanı yok daha değiştirmez diye düşünüyordum demekki degisiyo siz benden baya ilerdesiniz döndüğüne göreHanımlar iyi akşamlar, dün kontrolümüz vardı. Baş aşağı olan bebeğim makat geliş dönmüş. Haftaya cumaya kadar dönmez ise planlı sezeryan olacağım. Çok şükür herşey yolunda bebişin kilosu da iyi . Ben ise pertim. Nst çeken hemşire ikiz gebelik mi diye sordu.o kadar büyüdü ki karnım. Oturup kalkmak,yürümek,uyumak çok zor oluyor ayaklarımda ki ödem hele.. Topun ucuna girdik bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler diyorum.
Gözünüz aydın, sağlıklı sıhhatli büyütün inşallahKızlar bu cuma sabah 9 gibi sezaryen doğuma girdim bebeğimi Allaha şükür kucağıma aldım. Rabbim kalanlara da en güzel en kolay şekilde doğurmayı nasip etsin inşallah![]()
Gözünüz aydın, sağlıklı sıhhatli büyütün inşallahKızlar bu cuma sabah 9 gibi sezaryen doğuma girdim bebeğimi Allaha şükür kucağıma aldım. Rabbim kalanlara da en güzel en kolay şekilde doğurmayı nasip etsin inşallah![]()
Evet bu doğru son haftalar ilişki doğumu başlatabiliyor ve kolaylaştırıyor. Hatta ben ilişki sonrası doğuracak gibi hissediyorumBirde bugun arkadaşımda (bebegi 42.haftada geldi) , dogumu tetiklemesi ve cati muayenelerinde aci olmamasi icin iliski onerdi. Ama benim pelvik tabanimda devamli bi sizi var ve acikcasi bu karinla ve bu sekilde cok icimden gelmiyor. Boyle bisey duyan ya da ise yarayan oldu mu
Maşallah sağlıkla büyüsün kuzucukKızlar bu cuma sabah 9 gibi sezaryen doğuma girdim bebeğimi Allaha şükür kucağıma aldım. Rabbim kalanlara da en güzel en kolay şekilde doğurmayı nasip etsin inşallah![]()
Senin de mübarek olsun canım okurken çok duygulandım seni düşünemiyorumArifeniz mubarek olsun hanimlarrrrbebegiyle ilk bayrami olanlar ve ayni bedende bayram yapicak olan anneler Rabbim herşeyi gönlünüze gore versin inşallah
Ben dün aksam oğlumu gördümmakineden cikarmislar şu an fanusta hava veriyolar sorun cikmazsa haftaya fanusu da cikarcaklarmis sonra emzirmeye cagircaklar
Bölümünü daha iyi olan bebeklerin yanina almışlar biraz kilo kaybetmiş elini ayagini sevdim agladi sesini duydum gözlerini acti gözünü gördüm cok mutlu oldum![]()
37 haftamın içerisindeyim. Dönmesine bende şaşırdım. Doktorum dönebilme ihtimalinin tekrar olabildiğini söyledi. Hayırlısı kolaylıkla sağlıkla olsun inşallahBenimde baş aşağı pozisyon da büyüdükleri için alanı yok daha değiştirmez diye düşünüyordum demekki degisiyo siz benden baya ilerdesiniz döndüğüne göre
Sağlıkla tez vakitte kavuşur evinizde mutlulukla anılar biriktirirsiniz inşallah. Yazdıklarınızı okuyunca duygulandım. Çok şükür ki topluyor miniğiniz.Arifeniz mubarek olsun hanimlarrrrbebegiyle ilk bayrami olanlar ve ayni bedende bayram yapicak olan anneler Rabbim herşeyi gönlünüze gore versin inşallah
Ben dün aksam oğlumu gördümmakineden cikarmislar şu an fanusta hava veriyolar sorun cikmazsa haftaya fanusu da cikarcaklarmis sonra emzirmeye cagircaklar
Bölümünü daha iyi olan bebeklerin yanina almışlar biraz kilo kaybetmiş elini ayagini sevdim agladi sesini duydum gözlerini acti gözünü gördüm cok mutlu oldum![]()
Umutsuz gitmistim aslinda baya da beklettiler korktim ama görünce içim cok rahat ettiSenin de mübarek olsun canım okurken çok duygulandım seni düşünemiyorumilk anda kilo kaybı normal annesi, sen onu besleyip hızlıca hepsini aldırtırsın zaten. İnsallah çok daha hızlı iyileşir, bayramınıza ikinci bayram sevinci eklenir
![]()
Çok şükür Allah razi olsunSağlıkla tez vakitte kavuşur evinizde mutlulukla anılar biriktirirsiniz inşallah. Yazdıklarınızı okuyunca duygulandım. Çok şükür ki topluyor miniğiniz.Hepimize mutlu bayramlar olsun.
![]()
Nst ye dün girdim sancı çok az görüldü doktorum eve gönderdi beklenmedik birşey olursa gelirsin dediMerhaba hanımlar ben38. Haftadayim uç gündür belim ve kasigima gece boyu 5 6 kez adet sancısı benzeri sancı giriyor birkaç dakika suruyor doğum tarihi olarak ayın 3 ünü belirledik sizce bu sancılar normal mi o zamana kadar bekleyenilir miyim