Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Ya öyle diyorum da çok rahatsızlık hissi var o korkutuyor beni. Geçer inşallah 🙏🏻
Yattıkça bi de sıkıntıdan kendimizi dinliyoruz bence. Çalışırken bu kadar sıkıntım yoktu 32 de izine çıktım 3 gün sonra hastaneye yattım erken doğum yüzünden. Acaba diyorum işyerinde çok merdiven inip çıktığım için mi oldu

Kızlar benimde bugün belim ağrıyor adet sancısı gibi kaşıkladım ağrıyor sanki adet olcam böyle bel ve kasıklar ağrıyor ama anlamadım bugün sık oldu ama düzensiz yani muhtemelen yalancı sancı yine. 36+4 bugün zaten daha erken biraz beklesin bari 15 nisana gün verdi doktorum hayırlısı ama son zamanda her gittiğimde bir hafta geri dedi doktorum bebeğin karın çevresi felan küçük yani 35 haftalık gibi düşünürsek şuan çok erken ama sıkıldım bende sizin gibi tuvalet sıkıntısı çok fazla bel ağrıları kalça ağrıları hayırlısı 2 hafta daha geçsin de sağ Salim alalım inşallah hepimiz kucağımıza
Sizin 38 hafta olarak görünüyor aşağıda ama daha küçükmüş haftanız. İnşallah zamanında gelir minikler bu ara coştu hepsi

Yattıkça bi de sıkıntıdan kendimizi dinliyoruz bence. Çalışırken bu kadar sıkıntım yoktu 32 de izine çıktım 3 gün sonra hastaneye yattım erken doğum yüzünden. Acaba diyorum işyerinde çok merdiven inip çıktığım için mi oldu
Gerçekten öyle oluyor sanırım. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Ama huzursuzluk hissi yoktu işte birkaç gün önce. Dua etmekten başka çare yok. Sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻

Bende buarada ilk kızımda babynest vermişti biri yatağın içine koymuştum hem yüksekte durmuştu rahat alıyordum bebeği hem güzeldi yani memnundum sonra geri verdim tabi şuan yok alsam mı bilemiyorum bende kısa süreli kullanılıyor çünkü bilemedim ya bir de ben ilk kızımda puset içinde yanımda odadan odaya gezdiriyordum bunda da yine puset ile mi taşırım yoksa acaba anakucağı mı alsam diyorum bilemedim yani ana kucakları da güzel rahat görünüyor aslında şimdi popüler olanlar varya hepiniz görmüşsünüzfür onlardan bitane alsam mı 3-5 ay kullanılır o rahatlıkla yani . Yada sizler yanınızda odada mutfakta olunca neye koyacaksınız başka fikir var mı acsba
Ben de buradan duymuştum, polly beşik aldım, evde bir de araba koltuğu var, ona koyarım diye düşünüyorum.

Sling olarak ben de ilays mabel aldım öneriler üzerine. Marka slinglerinin bebeğin m pozisyonunu koruduğunu söylediği için makul geldi aslında. Sipariş geldiğinde ise karşımda dümdüz bir kumaş. Daha önce sling görmediğim için diğerlerinin nasıl m pozisyonunu koruyamadığını bilemiyorum ama bence hepsi üç aşağı beş yukarı aynıdır. Burada biri dümdüz kumaş o kadar para vermeye değmez demişti, haklıymış. Yarı fiyatına ürünler var çünkü.

Bende buarada ilk kızımda babynest vermişti biri yatağın içine koymuştum hem yüksekte durmuştu rahat alıyordum bebeği hem güzeldi yani memnundum sonra geri verdim tabi şuan yok alsam mı bilemiyorum bende kısa süreli kullanılıyor çünkü bilemedim ya bir de ben ilk kızımda puset içinde yanımda odadan odaya gezdiriyordum bunda da yine puset ile mi taşırım yoksa acaba anakucağı mı alsam diyorum bilemedim yani ana kucakları da güzel rahat görünüyor aslında şimdi popüler olanlar varya hepiniz görmüşsünüzfür onlardan bitane alsam mı 3-5 ay kullanılır o rahatlıkla yani . Yada sizler yanınızda odada mutfakta olunca neye koyacaksınız başka fikir var mı acsba
Eşim bir arkadaşta hamak gördü bayıldı bir deneyim diye hamak aldık biz. Bebeklerin sallanmaması gerektiğini söyleyen hekimler var o yüzden aktif kullanır mıyız bilmiyorum. O hamak alındıysa bebek de sallanılır çünkü 😊 bence bebeğin kendini sallandığı ana kucakları makul ama kaliteli markalar çok pahalı, bebek sevmezse boşa masraf. Ben bekleyeceğim o yüzden.

Eşim bir arkadaşta hamak gördü bayıldı bir deneyim diye hamak aldık biz. Bebeklerin sallanmaması gerektiğini söyleyen hekimler var o yüzden aktif kullanır mıyız bilmiyorum. O hamak alındıysa bebek de sallanılır çünkü 😊 bence bebeğin kendini sallandığı ana kucakları makul ama kaliteli markalar çok pahalı, bebek sevmezse boşa masraf. Ben bekleyeceğim o yüzden.
Hafif sallamak da bence zarar yok, ayrıca sallayın diyen uzmanlar da var. Anne karnında da sallanıyorlar. Bebek kendini güvende hissediyor.

Hafif sallamak da bence zarar yok, ayrıca sallayın diyen uzmanlar da var. Anne karnında da sallanıyorlar. Bebek kendini güvende hissediyor.
İşte o sallamalar benim dışımda olan unsurlar tarafından hafifle sınırlı kalmadığı durumda hamakla vedalaşabiliriz 😊
Yoksa çok güzel yorumlar var hamaklarla ilgili. Bebek yan dönmeye başlayana kadar yukarı bir konumda kalmasını sağlayarak güvenle kullanılabilir.

İlk hamileliğimde asla sallamam onu yapmam bunu yapmam dedim ve sayısız kitap okudum 😂 Ama oğlum bir doğdu Ne kitap aklıma geldi ne kurallar Allah biliyor ya uyusunda nasıl olursa olsun diyordum 😂 şuan yine doğum bekliyorum ama ağzımı açmıyorum bebklik dönemi ile ilgili çünkü her çocuk kendine özel

Back
X