Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Babynest dediğiniz şu yuva gibi yumuşak bebek yatağı değil mi, kurdeleli. Ben öncekinde öyle bir şey almıştım bimden. Güzel, benim işime yaramıştı aslında ama ben temiz olsun diye yıkamıştım. İçindeki pamuklar falan hep bir yere yığılmış, böyle düz değildi, sırta rahatsızlık verecek gibiydi. Acaba dedim başka pahalı markalar var da, onların dikişleri falan daha mı iyi?
Evet o kurdaleli olan süslü yataklar. Bazıları yıkanmıyormuş. Ya da bazı parçaları yıkanabiliyormuş sadece.
Bebek ürünlerinin yıkanmaması ciddi bir sorun gerçekten. Yıkanabilir bir şey bakmak lazım.
Ben de anatomik olarak daha uygun olabilir mi diye iyi bir şey almak istiyorum.

Ben 37 den sonra yatmam artık o kadar sıkıldım ki doğsa da bişey olmaz herhalde 37 de
Hahaha valla insan yeter diyor ben de yatmayacam dedim dün kalktım ağrım oldu korkudan hemen yatağa döndüm🙈🤣 doktorum şehir dışında ödüm kopuyor o yüzden. Benim doktorum hiç aceleci değil. Riskli gebelik diye önce 30u görelim dedi sonra hadi bi 34 olsun dedi şimdi 38i tamamla diyor🤣 o yüzden dün bile mesaj attı az hareket bol protein diye🤣 yapacak bir şey yok yatacaz

Hahaha valla insan yeter diyor ben de yatmayacam dedim dün kalktım ağrım oldu korkudan hemen yatağa döndüm🙈🤣 doktorum şehir dışında ödüm kopuyor o yüzden. Benim doktorum hiç aceleci değil. Riskli gebelik diye önce 30u görelim dedi sonra hadi bi 34 olsun dedi şimdi 38i tamamla diyor🤣 o yüzden dün bile mesaj attı az hareket bol protein diye🤣 yapacak bir şey yok yatacaz
Benimki de kesin öyle diyecek kontrole gittiğimde tam 37 olacak muhtemelen bir hafta sonrasına gün verecek. Çok uzadı bu hamilelik ya 37 de erken olmuyor bence 🤣

Benim de 36+4. Halsizim, dinlenmek istiyorum ama 15 20 dk sonra koşa koşa tuvalete gidiyorum. Yattığım yerden kalkması ayrı eziyet zaten 😃
Karbonhidrat çok yiyorsan azalt o sürekli tuvalete gitme durumunu artırıyor. Ama son haftalar yine de baskı olduğu için gidiyoruz bolca. Hele mesaneme doğru vurunca canım çıkıyor🙈

Karbonhidrat çok yiyorsan azalt o sürekli tuvalete gitme durumunu artırıyor. Ama son haftalar yine de baskı olduğu için gidiyoruz bolca. Hele mesaneme doğru vurunca canım çıkıyor🙈
Bende kasılmalar da idrar hissi yapıyor zaten ilaca rağmen nasıl bu kadar kasılıyorum anlamadım

Benimki de kesin öyle diyecek kontrole gittiğimde tam 37 olacak muhtemelen bir hafta sonrasına gün verecek. Çok uzadı bu hamilelik ya 37 de erken olmuyor bence 🤣
Hahaha ilk doğumu 34te yapan biri olarak bence de erken falan değil🤣🤣 ama bu sefer yine de kalsın belki tombik olur bakması daha rahat olur diyorum. İlki 2500g doğunca zorlandım hassas oluyorlar çünkü.

Çok su içiyorum ya üç dört litre civarında. Hem bebeğin sağlığı için hem de içim yanıyor sanki şu ara.
Karbonhidrat zaten yaşam şeklim 😊 Onu azaltabilirim ama teşekkür ederim.

Çok su içiyorum ya üç dört litre civarında. Hem bebeğin sağlığı için hem de içim yanıyor sanki şu ara.
Karbonhidrat zaten yaşam şeklim 😊 Onu azaltabilirim ama teşekkür ederim.
Ahh ahhh benim gebelik şekeri olduğu için aylardır karbonhidrat tatlı ve meyveden uzağım. Nasılll zoooor 🙈 ben de 3-4litre su içiyorum. Duramıyorum su içmeden

Ben de günde 2 defa Adalat içiyorum. Bu kontole gidince bırakacaksın demişti. Çarşamba ne diyecek bakalım
Bende nidicard üç tane içiyorum ama ilaçtan sonra bile hemen kasılma başlıyor 🫠 bence gün verecek sana artık ondan bıraktıracak ilacı. Benim arkadaş cuma doğum yapacak çarşamba ilacı kes demiş doktor

Süt konusunda tüm tuşlara basıyorum valla
Humana nın tarı da iyiydi promaltlar şekerli ama yeşil olan maviye göre daha as şekerli stevialı o
Damla suya 20 damla üç kere olarak
İstediğin takviyeyi kullanın tabi ama en en en önemlisi bol su içmek. İnanın hiçbir takviyeye gerek kalmayacak 🥰 belki de ilk çocuğunuz değil benden de tecrübelisinizdir ama başıma geldiği için paylaşmak istedim 🥰 doğuma az zaman kala günde 2-3 litre su için. Evet son zamanda tuvalete git gel çok yoruyor 🤣 haklısınız ama faydası olacaktır. Bir de hastanede saat başı emzirmek. Hemen gelmezse de boş çeksin dursun. Bebek emerek çekiyor getiriyor o sütü. Bir de ben hastaneden taburcu olunca evde kuru dut ve incir kaynatmıştı annem. Tavuk suyuna çorba. Bunlar da çok fayda ediyor 😍

Ahh ahhh benim gebelik şekeri olduğu için aylardır karbonhidrat tatlı ve meyveden uzağım. Nasılll zoooor 🙈 ben de 3-4litre su içiyorum. Duramıyorum su içmeden
Çok zor ama bebeğinizi sağlıklı beslemiş oluyorsunuz bu sayede.
Bir arkadaşıma doktor yeşil elma dahil tüm meyveleri yasaklamıştı. Açım diye ağladığım oluyor diyordu. Sonra sağlıklı tatlı mı tatlı bir bebişi oldu yakın zamanda 😊
Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah.
Lavabo krizi lohusalıkta bitiyormuş neyse ki. Son birkaç hafta 😊

Back
X