Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Kızlar ikinci sezaryenini olan varmı içinizde? İlkine göre daha kolay oluyor mu yoksa tam tersi mi? İlkinde preeklampsi yüzünden mecburi sezaryen olmuştum bunda da ssvd ile riske girmek istemiyorum ama biyandan da kafam karışık 🤯
Bnm 2. Sezeryandi hastanede surec ayniydi ilk gün baya zordu su an hala acisi var tabiki ama bugün tam 1 hafta oldu her işimi hallediyorum bide bnm.karnimda büyük bi morluk oldu o baya aciyo o olmasa bence daha cabuk normale doncektim

Kızlar ikinci sezaryenini olan varmı içinizde? İlkine göre daha kolay oluyor mu yoksa tam tersi mi? İlkinde preeklampsi yüzünden mecburi sezaryen olmuştum bunda da ssvd ile riske girmek istemiyorum ama biyandan da kafam karışık 🤯
Benimki ilkine göre kolaydı ama bu hep mi böyle bilemiyorum şimdi üçüncü olacak

Vallahi bu çocuğun içerdeki hareketleri bile beni tedirgin eder oldu. Şu son süreç de zor ya. Tam iyiyim diyorum birden çatı ağrısı, sonra o geçiyor gece uyuyamıyorum, gündüz ayakta duramıyorum. Yine halime bin şükür. Hepimiz iyi oluruz inşallah 🙏🏻

Kızlar nst den anlayan var mı ☺️

Eklentiler

• IMG_0450.webp
    IMG_0450.webp
    30 KB · Görüntüleme: 68
Sabah kavuştuk kızlar🥰 2766 çıkmıştı dün kilosu. Doğum kilosu 2880. Fazla çıktı şaşırdım😄
Ay maşallah size🧿🙏🏻💞 sütler şelale inşallah 🤲🏻
Ben doğurdum 38de sabah kontrolüm vardı 20lerdeydi sancılar bebeğin kafaaıda kasıklarımdaydı normalde doktorum geçen hafta 38de çatı muayenesi yapacağım demişti bebeği kasık da görünce yapmadı eve gittim 2 gibi kan sulandırıcı iğne mi yaptım 3 te uyudum 16.30 da kalktım su ve mukus var gece 1 de doğum yaptım sancım vardı ama nst de yoyokt
Anneye de bebişe de maşallah🧿💞🎀 sütler şelale olsun aksın🤲🏻
Doğum tarihi alan annelere hayırlı doğumlar diliyorum. Sütünüz şelale gibi aksın, sezaryen doğum yapacaklar hemen zımba gibi ayağa kalksın, vajinal doğum yapacaklar dikişsiz bir avazda doğursun inşallah 🙏🏻🌸
Ben bu duayı çok sevdim allah kabul etsin; hepimizin sütleri şelale olsun inşallah 💞🤲🏻🌸🧿

Bu ağrılar yine uyutmuyor kızlar ya ç. Dizlerim , ayaklarım öyle ağrıyor ki uyuyamıyorum bütün kemiklerim kırılıyor sanki ya

Kızlar bu arada bu kasılma karnın içinde titreşim gibi bi şey mi ? Yani bu akşam çok seri küçük ama uzun tekmeliyor gibi titreşim gibi bi şey oluyor. Bu sancı mı acaba yoksa sadece tekmeliyor mu ? Sancı böyle bi şey mi ilk gebeliğim

Kızlar bu arada bu kasılma karnın içinde titreşim gibi bi şey mi ? Yani bu akşam çok seri küçük ama uzun tekmeliyor gibi titreşim gibi bi şey oluyor. Bu sancı mı acaba yoksa sadece tekmeliyor mu ? Sancı böyle bi şey mi ilk gebeliğim
Benimde ilk gebelik taeıf ettiğin şey hıçkırık gibi

Bende bugün serklajdan sonra ilk kez misafir ağırladım. Eltim kaynım ve bır görüncem geldi. Çok değildik 6 kişiydik ama gün sonu ayaklarıma bir baktım davul gibi şişmişler 😂
Sağ ayak soldan bir tık daha çok şişmiş 🫠
İnternet baktım normal diyor. Uzun süre ayakta kalınca oluyormuş şişkinlik

Sancı kasılma geldiğinde karın bir tarafa doğru sert bir şekilde toplanıyor. Biraz rahatsız edici bir his. Benim o an idrarım varmış hissim de oluyor hatta. O sırada bebek hareketi hissedilmiyor. Rahim gevsemeye başlayınca bebek hareketleri hissediliyor. Bence sizinki miniginizin hareketleri 🥰

Back
X