Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Insallah herkes hayirlisiyla kucagina alsin , benim bebegim hala yoğun bakimda o yüzden hala tam olarak sevinemedim bebegin sağlığı söz konusu olunca zaten kendinizi hic dusunmuyosunuz ve her şeyle baş edebiliyorsunuz fazla düşünmeyin bence akışına bırakın henüz dogum yapmayan anneler ☺️
Sizin bebiş hastanede mi 🫠 kaç haftalık doğmuştu

34 haftalık bebeğim bütün ölçümleriyle 36 ya uyumlu ve iri bebek oldugu için doktorum vajinal dogumu önermedi sezeryan yapalım diyor. yırtılma vs olur mu bebek sıkışırmış falan diyip korkuttu beni, doğuranlar kaç kg doguruyo benim 34 haftalık 2850 kg
Ben iki bebek doğurdum biri 2800 kilo idi sayısız dikiş atıldı içerden dışardan, diğeri 3300 dü dikişsiz kesisiz doğurdum 4 kiloyu dikişsiz doğuranda var benim gibi 2800 bile dikişli doğuranda bence bu doğumun gidişatı ve ebenin tecrübesi ile alakalı bir durum ben ebe ile konuştum kesi istemiyorum diye oda elimden geleni yaparım dedi ve gerçekten çok çabaladı

Benden 1 gün önce kan aldılar ilk sezaryende. Onu sabah alırlar sizden çünkü hiv, hepatit taşıyıcılığı açısından sağlık çalışanlarının ameliyat sırasında kendini koruması için rutinmiş. Çatı muayenesi de hiç olmamıştım planlı sezaryen olduğu için ama genel anestezi için de kontrol edilmemiştim şimdikinde neden istedi doktorum diye kafam karışmıştı da galiba hastaneden hastaneye değişiyor. Belki genel anesteziye dönerse falan diye demek ki.
Bence de genel anestezi ihtimaline karşı yapılan bi prosedür o belli ki

Ya herkes suni sancı çok ağrılı oluyor vs dedi. O yüzden aşırı korkuyorum kendi sancımla da nasıl başa çıkacağım onu da bilmiyorum da. O yüzden ben akıştayım şuan öyle sancımı bekliyorum artık ne olursa hangisi olursa kafasındayım hiç düşünmüyorum bi şekilde doğacak düşünüp hiç kendimi derde sokmuyorum :)
En güzelini yapıyorsun herşey su gibi olacağına varacak bebekler bir şekilde doğacak🥰 sakin kalmaya çalışsan sancı anında o bile yeterli olur

Ya herkes suni sancı çok ağrılı oluyor vs dedi. O yüzden aşırı korkuyorum kendi sancımla da nasıl başa çıkacağım onu da bilmiyorum da. O yüzden ben akıştayım şuan öyle sancımı bekliyorum artık ne olursa hangisi olursa kafasındayım hiç düşünmüyorum bi şekilde doğacak düşünüp hiç kendimi derde sokmuyorum :)

Suni sancıyla doğuran genelde kendi ağrısını bilmiyor ki, ben de aldım, hiç ağrım yoktu kendimden. Belki biraz işi hızlandırdığı için öyle diyorlardır. Dediğiniz gibi sağlıklı olsun da gerisi teferruat.
Ben suni almadım ama Kimide suni sancı daha kolay diyor buda kişiden kişiye değişiyor hem kendi sancın hem suni sancı birbirine girersede sancı kuvvetli olur diyen var, benim 7 den sonraki sancm şiddetli olur bilmiyorım daha fazlası olabilirmi

Doğum sancıları kendiliğinden başlayan güzel annişler bir bakabilirler mii? Ben bugün tam 39 haftalık oldum bebişin kilosu geçen hafta bugün 3500 gözüküyordu. Sabah 7’den beri önce 1 saatte bir şu an yarım saatte bire düşen belime bıçak gibi giren ve 1 dakika kadar süren bir ağrı var. Böyle sırtım kitleniyor resmen ve kasıklarıma doğru yayılıyor ağrı. Dayanılmayacak bir şey değil ama bariz hissettiriyor kendini. Sadece aralığın fazla olması beni düşündürüyor. Yarın sabah kontrolüm vardı. Eğer sabaha kadar sıklaşmazsa bekleyeyim evde diyorum ne dersiniz? Bu da yalancı sancıysa valla sövcem artık😂😂😂

Ben iki bebek doğurdum biri 2800 kilo idi sayısız dikiş atıldı içerden dışardan, diğeri 3300 dü dikişsiz kesisiz doğurdum 4 kiloyu dikişsiz doğuranda var benim gibi 2800 bile dikişli doğuranda bence bu doğumun gidişatı ve ebenin tecrübesi ile alakalı bir durum ben ebe ile konuştum kesi istemiyorum diye oda elimden geleni yaparım dedi ve gerçekten çok çabaladı
İstemiyorum diyebiliyor muyuz🥹 doğumuma az kaldı şimdilik vajinal doğum gözüküyor kesiden dikişten biraz korkuyorumda 🫠

Sizin bebiş hastanede mi 🫠 kaç haftalık doğmuştu
Evet ben dun taburcu oldum o kaldi. 36+0 da doğdu aslinda ciger gelistirici bikac defa yapilmisti kilosu da 2. 5 un uzerindeydi, ama amniyon sivisi yutmuş bu yüzden nefes almakta zorlandi sonra enfeksiyon da çıkınca kuveze aldilar, iyiye gidiyor cok uzun surmeyecek insallah cikmasi 🙏

Doğum sancıları kendiliğinden başlayan güzel annişler bir bakabilirler mii? Ben bugün tam 39 haftalık oldum bebişin kilosu geçen hafta bugün 3500 gözüküyordu. Sabah 7’den beri önce 1 saatte bir şu an yarım saatte bire düşen belime bıçak gibi giren ve 1 dakika kadar süren bir ağrı var. Böyle sırtım kitleniyor resmen ve kasıklarıma doğru yayılıyor ağrı. Dayanılmayacak bir şey değil ama bariz hissettiriyor kendini. Sadece aralığın fazla olması beni düşündürüyor. Yarın sabah kontrolüm vardı. Eğer sabaha kadar sıklaşmazsa bekleyeyim evde diyorum ne dersiniz? Bu da yalancı sancıysa valla sövcem artık😂😂😂
Eğer gerçek doğum sancısıysa sıklığı gitgide azalacaktır. Hastane yakınsa 5 dakikada bir gelene kadar beklenilir genelde

Evet ben dun taburcu oldum o kaldi. 36+0 da doğdu aslinda ciger gelistirici bikac defa yapilmisti kilosu da 2. 5 un uzerindeydi, ama amniyon sivisi yutmuş bu yüzden nefes almakta zorlandi sonra enfeksiyon da çıkınca kuveze aldilar, iyiye gidiyor cok uzun surmeyecek insallah cikmasi 🙏
Bende şu an 35+0 ım yatış yaptılar doğum olur diye korkuyorum 😢 inşallah bir an önce kavuşursunuz 🙏🏻

Tez zamanda iyileşsin inşallah 🙏🏻

Gözünüz aydın 🙏🏻 bebiş ve sen nasılsınız?

Gözünüz aydınn geçmiş olsun🥰

Gözünüz, aydın💐

GözünüZ aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah🌻

Gözünüz aydın 💕 Nasılsınız bebiş ve siz

Gözün aydınnn hayırlı olsun iyi misiniz peki bebiş nasıl 🌿

Herkese teşekkür ederim bende bebiş de iyiyiz darısı sizlerin başına bir avazda kolay doğumlar diliyorum benim ilk doğumuma göre çok kolay oldu 10 dk 1 5 dk 1 3 dk 1 e nasıl düştü anlamadım açılmam 5 cm 8 cm 10 cm olması yarım saat içinde oldu ebem çok tecrübeliydi ıkınma derin nefes al ver dediği yerde dinlemek lazım dinlersek kesik yırtık olmuyor ama ben dinleyemedim bebeğin kilosu ultrasondan küçük olduğu için olabilir yırtığım epizyom olmadı
Kan grubu ile alakalı sorusu olan arkadaş için
Ben 0+ baba A+ babayla aramda kan uyuşmazlığı yok ama ilk kızım A+ olduğu için AB0 uyuşmazlığı sarılığı olmuştu 15 gün mavi ışıkta yoğun bakım tedavisi gördü 2 ayda normale döndü 3 ayda tamamen bitti bu sefer ki bebeğim benimle aynı grupta 0+ emme refleksi hiç yok kaşıkla yediriyoruz şuan anne sütünü ama sararmadı inşallah sararmaz A+ olan kızım emme refleksi daha iyiydi daha kilolu ve haftası ileri doğmuştu bence kan grubu baya tetikliyor

Bende şu an 35+0 ım yatış yaptılar doğum olur diye korkuyorum 😢 inşallah bir an önce kavuşursunuz 🙏🏻
Bebişin kilosu nasıl? Ben ilk bebeğimi 34. Haftada 2500 doğurdum sadece bir gün izlediler birlikte çıktık hastaneden. İnşallah daha da bekler ama yine de iyi düşün. Her şey güzel olacak inşallah 🙏🏻

Bebişin kilosu nasıl? Ben ilk bebeğimi 34. Haftada 2500 doğurdum sadece bir gün izlediler birlikte çıktık hastaneden. İnşallah daha da bekler ama yine de iyi düşün. Her şey güzel olacak inşallah 🙏🏻
En son 2400 dü bir hafta önce 2600 falandır diye tahmin ediyorum ciğer geliştirici de yapıldı ama hem burda okuduklarım hem çevremde duyduklarım bu haftalarda doğarsa küveze girer gibi düşünüyorum 😢

Herkese teşekkür ederim bende bebiş de iyiyiz darısı sizlerin başına bir avazda kolay doğumlar diliyorum benim ilk doğumuma göre çok kolay oldu 10 dk 1 5 dk 1 3 dk 1 e nasıl düştü anlamadım açılmam 5 cm 8 cm 10 cm olması yarım saat içinde oldu ebem çok tecrübeliydi ıkınma derin nefes al ver dediği yerde dinlemek lazım dinlersek kesik yırtık olmuyor ama ben dinleyemedim bebeğin kilosu ultrasondan küçük olduğu için olabilir yırtığım epizyom olmadı
Kan grubu ile alakalı sorusu olan arkadaş için
Ben 0+ baba A+ babayla aramda kan uyuşmazlığı yok ama ilk kızım A+ olduğu için AB0 uyuşmazlığı sarılığı olmuştu 15 gün mavi ışıkta yoğun bakım tedavisi gördü 2 ayda normale döndü 3 ayda tamamen bitti bu sefer ki bebeğim benimle aynı grupta 0+ emme refleksi hiç yok kaşıkla yediriyoruz şuan anne sütünü ama sararmadı inşallah sararmaz A+ olan kızım emme refleksi daha iyiydi daha kilolu ve haftası ileri doğmuştu bence kan grubu baya tetikliyor
Hayırlı olsuuun şimdi gördüm 🥰çok sevindim bu sefer kolay geçmesine ne güzel sendede dikiş olmamış

Back
X