Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Daha iyiyim sancıların arası uzadı sadece artık iyice aşağıda baskı hissediyorum kanala girmeye çalışıyormuş. Az önce taburcu oldum Dr bu hafta sürekli yat bir hafta daha geçirelim dedi
Çok geçmiş olsun, inşallah doldurursunuz haftalarınızı sağlıkla.

Kızlar merhaba,34+4 de kontrole gitmiştimm bayram tatili araya girince en yakın randevuyu aldım 36+4 oluyor bu haftalardaa 2 haftada bir giden varmı?geç kalmış olmam değilmi? Bayram tatili uzamadan 8 ,10 günde bir gel demişti aklıma takıldı.Sizler bu haftalarda kaç günde bir gittiniz
Merhaba ben 38.haftamdayim doktorum haftaya poliklinik olmayabilir sen yine de gel acilden giris yap nst cekil dedi. Sizde oyle yapabilirsiniz

Zaten normalde 32 den sonra 36 da gidiliyor 🙈 36 dan sonra her hafta gitmeye başlıyoruz. Ben 34 te gittim sonra 36 da sonra her hafta gitmeye başladım 🌸 hiç sorun olacağını sanmıyorum riskli durumlarda daha sık görmek istiyorlar. Şuan 38 im bu hafta gittim haftaya tatilden ötürü bende gitmeyeceğim doğmazsa sonraki hafta giderim. Zaten gidince de riskli bir durum yoksa (benim yok) sadece nst çekiliyorum bir ultrasonla bakıyorlar eve dönüyorum 🤷‍♀️
Yine de bu haftalarda daha dikkatli olmak lazim sizde acilden giris yapip nst cektirebilirsiniz 😊 birde dun bana hemsire artik 2 saat hareket hissetmezsen hemen gel dedi o yuzden hareketlerini surekli takip ediyorum

Zaten normalde 32 den sonra 36 da gidiliyor 🙈 36 dan sonra her hafta gitmeye başlıyoruz. Ben 34 te gittim sonra 36 da sonra her hafta gitmeye başladım 🌸 hiç sorun olacağını sanmıyorum riskli durumlarda daha sık görmek istiyorlar. Şuan 38 im bu hafta gittim haftaya tatilden ötürü bende gitmeyeceğim doğmazsa sonraki hafta giderim. Zaten gidince de riskli bir durum yoksa (benim yok) sadece nst çekiliyorum bir ultrasonla bakıyorlar eve dönüyorum 🤷‍♀️
Benimde aynen böyle nst bakılıp ultrason bakılıyor çıkıyorum benimde 36. Hafta bugün haftaya tatil gidemyicem diğer hafta doğum öncesi gidcem işte bugün gittiğimde 15 nişanda yaparız dedi sezeryan . Bende 10 nişana da şimdiden randevumu aldım doğumdan 5 gün önce gitmiş olcam artık hayırlısı bakalım.

34 haftalık bebeğim bütün ölçümleriyle 36 ya uyumlu ve iri bebek oldugu için doktorum vajinal dogumu önermedi sezeryan yapalım diyor. yırtılma vs olur mu bebek sıkışırmış falan diyip korkuttu beni, doğuranlar kaç kg doguruyo benim 34 haftalık 2850 kg
Benim 36 haftalık 2920 gr haftası ile uyumlu dendi. Biraz tosbik olabilir gerçekten. Yine de bence çok fark yok gibi. Siz normal istiyorsanız biraz bekleyebilirsiniz bence

Yine de bu haftalarda daha dikkatli olmak lazim sizde acilden giris yapip nst cektirebilirsiniz 😊 birde dun bana hemsire artik 2 saat hareket hissetmezsen hemen gel dedi o yuzden hareketlerini surekli takip ediyorum
Evet doğru bana da doktorum haftaya tatil yokuz ama dedi bebeğe dikkat et hareket azalırsa yada sancın olursa mutlaka acile gel dedi

Evet katılıyorum ama bebek hareketleri beni rahatlatıyor yani takip ediyorum aksi bir durumda hemen acile giderim diye düşünüyorum 🤭 doktor da zaten kontrollerde sürekli ne olursa hemen geliyorsun diye soruyor 😆 yani aksi bir durum olursa hemen giderim diye düşünüyorum 🙈

Teşekkür ederimm, ben 33+0 da gittimm sonra 34+4 de gittimm şimdide 8 gün sonra gidecektimbayramdan dolayı uzadı:) riskli bir durum yok benimde🙏🏻

Bizim de bugün bir kere 80 i geçen onun dışında 40 larda sancılar vardı düzensiz diye bekler bu daha dedi 2 Nisan 12:00 da randevu aldık o gün baya bir sezaryen olacak sanırım

Bende her hafta gidiyorum. Haftalarimiz ayni
Onumuzdeki carsambaya randevu almistim tam 39+5 oluyor. Ama sistem otomatik iptal etti tatilden dolayi. Bende o gun acile gidip kontrol ettirmeyi düşünüyordum

Kızlar merhaba,34+4 de kontrole gitmiştimm bayram tatili araya girince en yakın randevuyu aldım 36+4 oluyor bu haftalardaa 2 haftada bir giden varmı?geç kalmış olmam değilmi? Bayram tatili uzamadan 8 ,10 günde bir gel demişti aklıma takıldı.Sizler bu haftalarda kaç günde bir gittiniz
32den sonra 36da gittim. Açılmam sancım vs olmadığı için 38de çağırdı tekrar doktorum.
Anormal bir durum doğum sinyali olunca mutlaka gel dedi.
2 saat hareket etmezse gidecek miyiz?
Ya bu kadar sık hareketi takip etmek zor değil mi 🥹 ben sürekli hastaneye taşınırım endişeden.
Benim 36 haftalık 2920 gr haftası ile uyumlu dendi. Biraz tosbik olabilir gerçekten. Yine de bence çok fark yok gibi. Siz normal istiyorsanız biraz bekleyebilirsiniz bence
Oy maşallah kilosu baya iyi.
Benim bebişko 36+2de 2750gram

32den sonra 36da gittim. Açılmam sancım vs olmadığı için 38de çağırdı tekrar doktorum.
Anormal bir durum doğum sinyali olunca mutlaka gel dedi.

2 saat hareket etmezse gidecek miyiz?
Ya bu kadar sık hareketi takip etmek zor değil mi 🥹 ben sürekli hastaneye taşınırım endişeden.

Oy maşallah kilosu baya iyi.
Benim bebişko 36+2de 2750gram
Bende böle olunca çok telaşlanıyorum ya 2 saatte bir hareket bazen hissetmiyorum ama kontrollerde sorun çıkmıyor artık alıştım:) bazı günler çok hareketsiz mesela

Ben bugün 36+1 oldum en son iki hafta önce gitmiştim ondan önce de iki hafta önce gitmiştim. Gün verecekti bugün doktorum ama haftaya gel dedi bana. Haftaya 37+1 de giderim muhtemelen yine 1 hafta sonra gel der 38+1'de de sezaryene alır gibi. Ya da 39'a zorlamaya çalışırız demişti ama sanmıyorum.

Kızlar selam herkes sağlıkla doğurup bebişlerini kucağına alsın inşallah🥰 Doğumu gerçekleşenlere de kolaylıklar diliyorum annelik serüveninde😬 bugün benim de 34 hafta randevum vardı. 2600 gram olmuş minik kızım. İlk doğumum sezaryen olduğundan bu da öyle olacak inş. Doktorum herşey yolunda giderse 38+3’te kavuştururuz sizi dedi. O da 28 nisana denk geliyor hatta ameliyathaneden randevuyu bile alındı. Tarih belli olunca içim içime sığmaz oldu 😍🫠 inşallah sağlıkla vaktinde kavuşuruz 🙏🏻

34 haftalık bebeğim bütün ölçümleriyle 36 ya uyumlu ve iri bebek oldugu için doktorum vajinal dogumu önermedi sezeryan yapalım diyor. yırtılma vs olur mu bebek sıkışırmış falan diyip korkuttu beni, doğuranlar kaç kg doguruyo benim 34 haftalık 2850 kg
Benim de bugün 36+1 2900 küsür dedi ama ben sezaryen olacağım zaten. Ben doğumu konuşurken; 'tombik olup fırt diye doğan da var 2500 olup dikişli doğan da var' demişti ilk gebeliğimdeki doktorum. Hatta doğurabilir miyim (minyon ve zayıfım) demiştim. O da belli olmaz kimi iri yarı anneler doğuramıyor, kimi minyon anneler kolayca doğuruyor demişti. Yani denemeden bilemezsiniz bence vajinal doğum istoyorsanız başka Dr görüşleri de alın mutlaka. Ben ilkte hiç denemedim vajinal doğumu gönlüm zaten hep sezaryen doğumdan yanaydı diye.

Back
X