Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Kızlar sancı hissettiğiniz zaman bebek hareketli oluyor mu? Bazen bebek mi canımı yakıyor yoksa hissettiğim sancı mı anlamıyorum.
Ben o anda bebeğimin hareketini hissedemiyorum. Karnımın her yeri cok sert ve bir tarafa toplanmış şekilde oluyor. Sonra yavaş yavaş gevsiyor.

IMG_1368.webp
ne diyorsunuz arkadaşlar doğum yakın mıdır ?

Bnm de şuan sağ kasığımda şiddetli ağrı var hareketimi dahi engelliyor 🥲 son zamanlar çok zormuş
Allah kolaylık versin hepimize. Ben de dün gece ne tarafa yatsam orası uyuştu. Doğru düzgün uyuyamadım. Sağlıkla vakitlice kavuşalım inşallah yavrularımıza. 🥰

Ayy gözünüz aydın 🧿🧿 nasıl oldunuz ilk saatler nasıl geçiyor 😍
Mesajı şimdi gördüm. Spinal anestezi oldum, bebeği görmek duymak muhteşemdi. Anestezi etkisi geçip de ilk ayağa kalkarken canım çok yandı. Hala kalkıp oturmak zulüm gibi. Zamanla düzelecek inşallah. Bebişle de alışmaya çalışıyoruz birbirimize. Çok seviyorum. 33 yıllık ömrümde bundan daha güzel bir his yaşamadım. Anne olunca anlarsın dedikleri noktadayım. Dileyen herkese nasip olur inşallah🙏

Kızlar ben epidural sezaryeni de soracağım. Hastanede var mı bilmiyorum da. Çarşamba kontrol var o gün konuşacağım doktorumla. Spinalden biraz daha rahat oluyor daha az ağrılı.

Sancı kasılma geldiğinde karın bir tarafa doğru sert bir şekilde toplanıyor. Biraz rahatsız edici bir his. Benim o an idrarım varmış hissim de oluyor hatta. O sırada bebek hareketi hissedilmiyor. Rahim gevsemeye başlayınca bebek hareketleri hissediliyor. Bence sizinki miniginizin hareketleri 🥰
Benim de dediğiniz gibi sertleşmem oluyor ama ağrı yok, bunlar yalancı kasılma oluyor o zaman değil mi? Ağrı başlayınca mı yoksa kasılmalar sıklaşınca mı doğum başladı diyeceğiz?

Sancı kasılma geldiğinde karın bir tarafa doğru sert bir şekilde toplanıyor. Biraz rahatsız edici bir his. Benim o an idrarım varmış hissim de oluyor hatta. O sırada bebek hareketi hissedilmiyor. Rahim gevsemeye başlayınca bebek hareketleri hissediliyor. Bence sizinki miniginizin hareketleri 🥰
Kasılma dediğimiz böyle mi oluyormuş 🫠 benim dediğiniz gibi oluyor ama ağrı olmuyor sadece ara sıra vajinada ve kasıklarda keskin bi acı oluyor o kadar

Mesajı şimdi gördüm. Spinal anestezi oldum, bebeği görmek duymak muhteşemdi. Anestezi etkisi geçip de ilk ayağa kalkarken canım çok yandı. Hala kalkıp oturmak zulüm gibi. Zamanla düzelecek inşallah. Bebişle de alışmaya çalışıyoruz birbirimize. Çok seviyorum. 33 yıllık ömrümde bundan daha güzel bir his yaşamadım. Anne olunca anlarsın dedikleri noktadayım. Dileyen herkese nasip olur inşallah🙏
Hayırlı olsun 🥰ben iki beneğimdede kucağıma verdiklerinde almak istemedim komşu çocuğu gibi yatıyorlardı yanımda his bana gelmiyor hemen zamanla oluyor
Biranda gelmesi nasıl bişey acaba merak ediyorum, iki hafta oldu sevgi daha yeni yeni başladı diyebilirim, ilkinde daha geç geldi sevmiyordum ama küvöze alacaklarında da vermemiştim hastaneden kaçırmıştım 😂

Hayırlı olsun 🥰ben iki beneğimdede kucağıma verdiklerinde almak istemedim komşu çocuğu gibi yatıyorlardı yanımda his bana gelmiyor hemen zamanla oluyor
Biranda gelmesi nasıl bişey acaba merak ediyorum, iki hafta oldu sevgi daha yeni yeni başladı diyebilirim, ilkinde daha geç geldi sevmiyordum ama küvöze alacaklarında da vermemiştim hastaneden kaçırmıştım 😂
Benim 2 yıl önce bir düşüğüm oldu kendime gelmem çok uzun zaman sürdü. Ondan olabilir hemen bağlanmam bilmiyorum, baktıkça ağlayasım geliyor🥲

Benim de kalçama kadar şiş hatta bence hamile göbeğimde bile ödem var dokunduğum yer bembeyaz oluyor anında bastırdığım yer çöküyor dr normal dedi tansiyon ve protein kaçağı eşlik etmiyorsa önemli değilmiş
Benım de karnım öyle . Tansıyon normal çok şükür. Bugün soğuk kompleks yapacağım bakalım faydası olur umarım

Daha iyiyim sancıların arası uzadı sadece artık iyice aşağıda baskı hissediyorum kanala girmeye çalışıyormuş. Az önce taburcu oldum Dr bu hafta sürekli yat bir hafta daha geçirelim dedi
Hadi hayırlısı inşallah. Geçmiş olsun 🙏🏻 biraz daha bekleyelim. Ben de genelde yatıyorum. Şu bayram haftası bi geçse. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻🌸

Kızlar merhaba,34+4 de kontrole gitmiştimm bayram tatili araya girince en yakın randevuyu aldım 36+4 oluyor bu haftalardaa 2 haftada bir giden varmı?geç kalmış olmam değilmi? Bayram tatili uzamadan 8 ,10 günde bir gel demişti aklıma takıldı.Sizler bu haftalarda kaç günde bir gittiniz

Kızlar merhaba,34+4 de kontrole gitmiştimm bayram tatili araya girince en yakın randevuyu aldım 36+4 oluyor bu haftalardaa 2 haftada bir giden varmı?geç kalmış olmam değilmi? Bayram tatili uzamadan 8 ,10 günde bir gel demişti aklıma takıldı.Sizler bu haftalarda kaç günde bir gittiniz
Zaten normalde 32 den sonra 36 da gidiliyor 🙈 36 dan sonra her hafta gitmeye başlıyoruz. Ben 34 te gittim sonra 36 da sonra her hafta gitmeye başladım 🌸 hiç sorun olacağını sanmıyorum riskli durumlarda daha sık görmek istiyorlar. Şuan 38 im bu hafta gittim haftaya tatilden ötürü bende gitmeyeceğim doğmazsa sonraki hafta giderim. Zaten gidince de riskli bir durum yoksa (benim yok) sadece nst çekiliyorum bir ultrasonla bakıyorlar eve dönüyorum 🤷‍♀️

Back
X