- 5 Aralık 2023
- 204
- 420
- 23
Listenizi bizimle de paylaşır mısınızSizin daha zormuş ben en azından söyleyebiliyorum zaten dikkat ediyorlar hep balkonda içiliyor. Bebek doğunca daha da dikkat edilir ama yine de üste sinen dumanı çok kafaya takıyorumSiz o balkonu komple açık bırakmayı deneyin yani hiç kapatmayın ben öyle yapıyorum yoksa duman gitmez ki. Balkon hep açık kalsın gün içerisinde evi havalandiriyorum vs dersiniz. Bir diğer çözüm de bebekli ev kuralları listesi yaptım telefona kaydettim bugün kağıda geçirip kapılara asacağım böylece gelen kimse kişisel algılamaz
Çok zor durumunuz.. başından beri bulantı kusma da çektiniz.Bir de Malesef rahim damarlarımda tıkanıklık çıktı. Bebek beslenemeyecek diye çok endişelendim uzun süre. Sürekli kan sılandırıcı iğne oluyorum. Kimsenin moralini bozmak istemem ama benim durumum cidden çok zor… sessiz kalsam da takip ediyorum. Herkes sağlıkla yavrularını kucağına alsın inşallah.
Süt arttirici seyleri kim sorduysa Allah razi olsun bende sorcaktm mesajlari gördüm.gerek kalmadi
Pınar hanım ilk doğumunuz muydu bilmiyorum ama bebek şuan küvezde olduğu için siz 2 saatte 1 düzenli olarak sağım yapın gerekirse buzlukta saklama da yapabilirsiniz. Bu şekilde bebek gelene kadar süt miktarını arttırmış olucaksınızSüt arttirici seyleri kim sorduysa Allah razi olsun bende sorcaktm mesajlari gördüm.gerek kalmadi
Ben 38+5 de sezaryen olacağım 37+3 de pazartesi başlayacağım dereotuna falan başladım ama içeceklere günde bir olarak pazartesi baslıcam benim geçen sefer ilk kolestrum denen sütten sonrası üçüncü gün inmişti o zaman önden içmemiştimE Etaa N neverland85 @E B R U
Bu süt yapıcıları doğumdan önce kullanmaya başlamalı mı sizce?
Şimdilik memelerde gelen giden akan süt yok.
Süt yapıcı besinlerin bir kısmını zaten tüketiyorum, bol havuçlu bulgurlu pazı yemeği bis üredir kolayıma geliyordu.
Maşt içecek ve bestlak damla, humana çay fln içmeye başlamalı mı?
BEBEKLİ EV KURALLARIListenizi bizimle de paylaşır mısınızbelki unuttuklarımız vardır.
Gelen giden irrite olabilir böyle listelerden ama hiç umrum değil
Tuğkan da farklı bir isim olmuş adıyla yaşasın bebişSiz ne koydunuz ismini bizim hastanede baslatildi kimlik islemleri bi anda geldiler sordular bende tuğkan dedim esimde onu istiyodu zaten hazırmış bile kargoya verildi galiba
2. Dogumum ama sagim konusunda acemiyimPınar hanım ilk doğumunuz muydu bilmiyorum ama bebek şuan küvezde olduğu için siz 2 saatte 1 düzenli olarak sağım yapın gerekirse buzlukta saklama da yapabilirsiniz. Bu şekilde bebek gelene kadar süt miktarını arttırmış olucaksınızbebeğe hazırlık olmuş olur
Şu buyuklerin isim konusunda yorum yapmasi cok sacma geliyo herkes kendi cocuguna isim koysun.. selim guzel isim bence adiyla yasasin bebislrrTuğkan da farklı bir isim olmuş adıyla yaşasın bebişDört gün bebiş isimsiz kaldı, memeleket meselesi oldu arayan arayana mesaj atan atanaydı ismi ne ismi ne diye
Enver selim dedi eşim ve kv ama ilk oğlum dede ismi enverde kaynımın ismi benim dediğim olmayacaktı aslında beğenmiştim
Saatlerce konuştuk sonunda
Ben Selim Çağrı istiyorum dedim kavga döğüş koydurdum aslında ilk oğluma kötü bir isim koydu eşim babası diye ben sanırım isimlere küstüm kendi ismimide hiç sevmiyorum oğluma adıyla bile seslenmedim bir sene buda böyle bir isim oldu işte aniden koyduk bizde buda içime sinmedi tabiismi duyan kimse beğenmedi uymamış dediler ama ben böyle istedim eski ism seviyorum birazda
Kundak yaparsın ilk zamanlar daha kolay oluyor bakması eli kolu incindi olmuyorKizlar ev 22 derece uzerinde bu durumda bebege yine tulum giydirecek miyiz uyurken? Ben oyle kucuk bi tulum almamisim
Evet yoktu yukarda yazdım olanlarıSelam en son sizin bebisin de ismi yoktu koydunuz da ben mi kacirdimismi ne oldu merak ettim
Hiç geçmedi.. su içsem su kusuyorum. Hiç bir ilaç işe yaramadı Malesef… inşallah bebeğim iyi olsun da her şey geçerİlk haftalardan beri kusman geçmedimi yoksa tekrar mı başladı
Allah yardımcın olaun
Kızlar bu arada biz de isme karar verdik Özgür Deniz olacak inşallah :)
Cagri ismini çok severim, sağlıklı sıhhatli kutlu omru olsunEvet yoktu yukarda yazdım olanları
Dört gün isimsiz kaldı
Selim Çağrı koydum bende sonunda
Çok güzel bir isim sağlıkla adıyla yaşasınKızlar bu arada biz de isme karar verdik Özgür Deniz olacak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?