- 13 Aralık 2015
- 1.418
- 1.360
- 133
- 30
İnşallah bir an önce kavuşursunuzNasilsiniz kizlar? Oglumu Bursa'ya gonderdiler daha büyük bi hastaneye bende eve ciktim bugün hemen gidip gördüm şükür beslemeye baslamislar inşallah bayrama kadar eve gelmis olur. Süt istediler sagmaya basladim
Okurken son cümlelerinde gözlerim dolduEvet ilcedeym burdaki hastane yetersiz kaldi ilac tedavisine yanit vermeyince dün gonderdiler dünden bugune ilerleme oldu iyiki erkenden gondermisler dedi doktor. o kadar guzel ki birakip gelmek istemedim
Oooy birer birer geliyor bebişler
Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahgüzel haberlerinizi duyalım hepbirlikte
Aminn inşallahİnşallah bayramda sizinle olur Allah tez zamanda kavuştursun
Evet solunumda sıkıntı var cigerleri gelismemis tamOyy annesi inşallah kavuşursun en kısa zamanda neye yanıt vermedi nefes peoblemimi vardı
Yapilmadi acil olunca sanirim. Seker yoktu cnm ama kilosu ileriydiSağlıkla tez zamanda kavuşun inşallahsenin gebelik şekerin var mıydı? Doktorum şekeri olanların bebekleri solunum sıkıntısı yaşayabiliyor demişti. Doğumdan önce ciğer iğnesi yapmışlar mıydı?
Evet sanci cok cikiyodu sonrasinda doktor rahmin cok incelmisti dedi yani almasalar bnm.sagligimda riske giriyomusİnşallah bir an önce kavuşursunuzbizim sizle haftamız aynıydı sancı mı geldi neden erken doğum oldu
7 yıl oldu tam hatırlamıyorum ama Dr yönlendirmesiyle bence devam edin bebek sıkıntıya girmediği sürece sorun olmazKaç tur dolanmıştı? Tek turda yine risk az oluyormuş ama benim 2 tam var
Gözünüzaydın Sağlıkla kavuşursunuz inşallahEvet ilcedeym burdaki hastane yetersiz kaldi ilac tedavisine yanit vermeyince dün gonderdiler dünden bugune ilerleme oldu iyiki erkenden gondermisler dedi doktor. o kadar guzel ki birakip gelmek istemedim
Dualarımız sizinleAminn inşallah
Evet solunumda sıkıntı var cigerleri gelismemis tam
Yapilmadi acil olunca sanirim. Seker yoktu cnm ama kilosu ileriydi
Yıldırım doruk hastanesineGözünüzaydın Sağlıkla kavuşursunuz inşallahBen de Bursa merkezdeyim nereye sevk ettiler
Sağlıkla kavuşursunuz inşallahYıldırım doruk hastanesine
Bizede öyle dedi Dr 32 haftalıkken bakalım haftaya gene var kontrol ne diyecek bu seferKızlar merhabaaaa.
Çıktık doktordan. Bebeğim 2790 gr olmuş. 34 haftalığız.Genel olarak 1 hafta önde, en başından oyleydı hep, ama karın çevresi 1,5 hafta öndeymiş. Doktor bısey demedi . Sanırım sorun görmedi . Böyle karın cevresı sadece önde olan var mı .
Eminim öyledir, bir an evvel iyileşsin kuzucuk, bayramdandan da önce kavuşunEvet ilcedeym burdaki hastane yetersiz kaldi ilac tedavisine yanit vermeyince dün gonderdiler dünden bugune ilerleme oldu iyiki erkenden gondermisler dedi doktor. o kadar guzel ki birakip gelmek istemedim
Ben humana stil tea ve ebebek promalt içtim bence promalt daha etkili günde bir promalt bir ya da iki çay içtim ikisinden de razıyımKızlar süt yapan çay var mı bildiğiniz ? Bu satılan teneke kutudaki çaylardan kullandığınız ya da duyduğunuz ?
Artı olarak bir de rezene deneyeceğim hafta da 3 gün rezene diğer günler çay denerim diye düşündüm. Hazır müsaitken alayım sonra almak zor olmasın
Ilk bebegimde sutum cok azdi ama gozle gorulur arttirdigini dusundugum sey tahin. Ben bol bol sut helvasi yapip ustunu tahin doseyip yiyordum baya farkediyodu. Ustune de bolca su
Ben de bu sefer sute agirlik vermek istiyorum insallah bu sefer daha cok olur sutum daha cok emzirebilirim soylediklerini de deneyecegim. Ben dogumdan sonra hemen nornal kiloma donmustum o yuzden cok kiloya takilmamistim en cok tahin tukettimBen herseyi kullandım tahin bulgur su dereotu ve irmikli tatlılar kesinlikle işe yarıyor ama bunlardan kilo almaya başlayınca humana stil tea bestlak damla ve promalt a geçtim hepsinin de işe ayrı ayrı yaradığını düşünüyorum dönemsel bazılarını bıraktığım oldu çünkü
Çok sevindimAllah razı olsun, bebek de bende iyiyiz çok şükür. Darısı size inşallahBiraz önce yürüdüm o ilk ayağa kalkma zormuş biraz onum haricinde toparlanıyorum emzirmeye çalışıyorum hemen uyuyor amaq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?