Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
2. Dogumum ama sagim konusunda acemiyim 🫠 sagip buzluga atiyorum hastaneden istediler 2 gunde bir goturcez o yuzden arttirici seyler bakayim dedim
Sağdınız miktarı kafanıza takmadan sağın birde 😂 süt çok nazlı ben ona oğlum a sağdığımda hep uyarmışlardı düzenli sağınca çok güzel artıyor bire poşetlere tarih saat yazın eskiden yeniden kullanın

5F2FBB0A-3C39-42F8-B0F6-361525E381C1.webp
Bizimkinin de ismi belli oldu sonunda 😁

Doğuma 4 gün kaldı şu an sıfır çatlak. Ama genetikmiş her şey. Annemin karnı türkiye haritası gibi. Doğumdan sonra da çatlayabiliyormuş, muhtemelen doğum sonrası çatlayacağım. Son ana kadar ilerlemese bile bunun doğum sonrası da varmış yani😂
Benim annemin karnı ve bacakları da Türkiye haritası gibi hatta kollarında bile çatlak var ama benim ilk gebeliğimde sadece bacaklarda ve göğüste çatlak oldu çok değil tedbiri elden bırakma nemlendir bol su iç cilt yapın babana halana vs çekmiştir belki bu işler genetikse

Kizlar ev 22 derece uzerinde bu durumda bebege yine tulum giydirecek miyiz uyurken? Ben oyle kucuk bi tulum almamisim 🤦‍♀️
Bebekler dönmeye başlayana dek yarım kundak yapabilirsiniz. Öneriliyor. Ben dönmeye başladıktan sonrası için uyku tulumu alacağım.
Henüz almadım.

Kızlar benim pazartesi şeffaf jelimsi akıntım olmuştu bilenler vardır Dr nişan geldi 10 gün içinde başlar doğum demişti. Ancak bugün gittiğimde bebek daha kanala bile girmemiş. İnternette kanala girdikten sonra 2-4 hafta içinde doğum başlar diyor. Şimdi benim 3 4 gün içinde bebeğin hem kanala girip hem doğum başlama ihtimali var mı sizce ? Nasıl oluyor deneyimli anneler

Hiç geçmedi.. su içsem su kusuyorum. Hiç bir ilaç işe yaramadı Malesef… inşallah bebeğim iyi olsun da her şey geçer
Çok nadir duydum böyle olan bende perişan oluyorum beşinci ay gibi hafifliyordu çok şükür deidğin gibi su bile içemem yemekde yiyemem safra kusarım
Kayınvalidem doğuma gidene kadar kusarmış çok zor diyordu
Peki bebeğin kilosu nasıl kaçıncı haftadasın

Kızlar benim pazartesi şeffaf jelimsi akıntım olmuştu bilenler vardır Dr nişan geldi 10 gün içinde başlar doğum demişti. Ancak bugün gittiğimde bebek daha kanala bile girmemiş. İnternette kanala girdikten sonra 2-4 hafta içinde doğum başlar diyor. Şimdi benim 3 4 gün içinde bebeğin hem kanala girip hem doğum başlama ihtimali var mı sizce ? Nasıl oluyor deneyimli anneler
Açıkcası ben doktoruna şaşırdım her yoğun akıntı ya nişan demek doğru olmaz diye düşünüyorum çünkü son aylar gerçekten akıntı fazlalaşıyor, o kanala girdi karın indi şukadar zaman var mevzusu bizde işlemedi iki oğlumdada kanala inme durumu yoktu biranda inip biranda doğdular doktorum sadece 70 sancıyı görünce artık son haftaların bu sancıların sıklaşır doğum başlar dedi ozaman bile üç güne doğurursun vs demedi karnımda hiç inmedi son gün hafif bir iniklik vardı sadece

1742644801217.webp

Açıkcası ben doktoruna şaşırdım her yoğun akıntı ya nişan demek doğru olmaz diye düşünüyorum çünkü son aylar gerçekten akıntı fazlalaşıyor, o kanala girdi karın indi şukadar zaman var mevzusu bizde işlemedi iki oğlumdada kanala inme durumu yoktu biranda inip biranda doğdular doktorum sadece 70 sancıyı görünce artık son haftaların bu sancıların sıklaşır doğum başlar dedi ozaman bile üç güne doğurursun vs demedi karnımda hiç inmedi son gün hafif bir iniklik vardı sadece
Bugünkü nst sonucum bu şekilde çıktı

Ben bugün sordum bu kanal muhabbetini doktoruma. İlk gebeliklerde kanala inme durumu olur dedi, inmediyse bebeğin başı iridir falan dedi.
Benim ilk gebeliğim değil. Dedi ki senin durumunda inme olmaz dedi, bir iner sonra bir bakarsın çıkmış dedi. Hatta sende öyle de olmaz, çünkü suyun az dedi, sende girerse orada kalır dedi. Su kaydırıyormuş çünkü.
Yani benim anladığım bu kanal işi de çok öyle net bir durum değil, o yüzden hiç kafaya takma. Dedikleri gibi bir anda da olabilir.

Ben bugün sordum bu kanal muhabbetini doktoruma. İlk gebeliklerde kanala inme durumu olur dedi, inmediyse bebeğin başı iridir falan dedi.
Benim ilk gebeliğim değil. Dedi ki senin durumunda inme olmaz dedi, bir iner sonra bir bakarsın çıkmış dedi. Hatta sende öyle de olmaz, çünkü suyun az dedi, sende girerse orada kalır dedi. Su kaydırıyormuş çünkü.
Yani benim anladığım bu kanal işi de çok öyle net bir durum değil, o yüzden hiç kafaya takma. Dedikleri gibi bir anda da olabilir.
İlk gebeliğim benim vallahi hiç anlamadım ya bayramda doktorum olmayacak o yüzden biraz stres oluyorum. Ben artık doğar diye beklerken böyle olması biraz stres yaptı beni şimdi bayrama denk gelirse vs diye panik oldum başka Dr a geçmek zorunda kalacağım o zaman doğumu yaptırması için

İlk gebeliğim benim vallahi hiç anlamadım ya bayramda doktorum olmayacak o yüzden biraz stres oluyorum. Ben artık doğar diye beklerken böyle olması biraz stres yaptı beni şimdi bayrama denk gelirse vs diye panik oldum başka Dr a geçmek zorunda kalacağım o zaman doğumu yaptırması için
Sorun etme, Allah hepimizin gönlüne göre versin, hem 40 haftan sanırım Nisan'ın ilk haftasında dolacak. Her bebek önce doğmuyor ki. Haftasını tamamlayan bebekler de çok. Aslında 42 ye kadar yolu varnış da şimdi biraz aceleciler. Bayramda gelirse de belki daha memnun kalacaksın yeni doktordan, bilemezsin ki. Rahat ol sadece.

Benim annemin karnı ve bacakları da Türkiye haritası gibi hatta kollarında bile çatlak var ama benim ilk gebeliğimde sadece bacaklarda ve göğüste çatlak oldu çok değil tedbiri elden bırakma nemlendir bol su iç cilt yapın babana halana vs çekmiştir belki bu işler genetikse
4. Aydan beri her gün nemlendiriyorum inş işe yarar vallahi çok mutlu olurum. Hiç umudum yoktu ama sürüyordum işte.😄

4. Aydan beri her gün nemlendiriyorum inş işe yarar vallahi çok mutlu olurum. Hiç umudum yoktu ama sürüyordum işte.😄
Bende bir kilo alsam çatlardım annemde öyle iki hamileliğimde de çatlak yok bu ikincide alakasız biryerde oldu minicik sadece 😇bence mucize gibi okadar şişiyoruz ki az önce karnıma baktım tekrar eski halina gelmiş nasıl sığdı bu koca bebek diye düşündüm hep

Back
X