Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Allah razı olsun, bebek de bende iyiyiz çok şükür. Darısı size inşallah 🙏 ♥️ Biraz önce yürüdüm o ilk ayağa kalkma zormuş biraz onum haricinde toparlanıyorum ☺️ emzirmeye çalışıyorum hemen uyuyor ama 😂
Gözünüz aydın saglikla büyüsün 🌸

Benim oğlan 34.haftada 2380 gr dedi doktor ama 10 gün önce gittiğimde 2200 dü yani çok az kilo almış normal mi sizce ?
Canım benim 32de 2000g 34te ise 2200g çıktı kilosu. 35te yeniden çağırdı kontrole bu hafta protein ağırlıklı çok düzgün besleniyorum salı randevum var inşallah güzel kilo alır. Bana da az geliyor kilosu ama doktorum minyon bir bebek olabilir diyor bilemiyorum 🥴

Nasilsiniz kizlar? Oglumu Bursa'ya gonderdiler daha büyük bi hastaneye bende eve ciktim bugün hemen gidip gördüm şükür beslemeye baslamislar inşallah bayrama kadar eve gelmis olur. Süt istediler sagmaya basladim
Bir an evvel kavuşun inşallah sağlıklı bir şekilde, çabucak.
Siz ilçede miydiniz, o yüzden mi merkeze gönderdiler?

Bir an evvel kavuşun inşallah sağlıklı bir şekilde, çabucak.
Siz ilçede miydiniz, o yüzden mi merkeze gönderdiler?
Evet ilcedeym burdaki hastane yetersiz kaldi ilac tedavisine yanit vermeyince dün gonderdiler dünden bugune ilerleme oldu iyiki erkenden gondermisler dedi doktor. o kadar guzel ki birakip gelmek istemedim🫠

Evet ilcedeym burdaki hastane yetersiz kaldi ilac tedavisine yanit vermeyince dün gonderdiler dünden bugune ilerleme oldu iyiki erkenden gondermisler dedi doktor. o kadar guzel ki birakip gelmek istemedim🫠
Oyy annesi inşallah kavuşursun en kısa zamanda neye yanıt vermedi nefes peoblemimi vardı

Nasilsiniz kizlar? Oglumu Bursa'ya gonderdiler daha büyük bi hastaneye bende eve ciktim bugün hemen gidip gördüm şükür beslemeye baslamislar inşallah bayrama kadar eve gelmis olur. Süt istediler sagmaya basladim
Sağlıkla tez zamanda kavuşun inşallah 🙏🏻 senin gebelik şekerin var mıydı? Doktorum şekeri olanların bebekleri solunum sıkıntısı yaşayabiliyor demişti. Doğumdan önce ciğer iğnesi yapmışlar mıydı?

Kızlar merhaba size bir sorum var. 37+1 haftalık hamileyim. Bebeğimin boynunda 2 tur kordon dolanık. 3 bile olabilir tam göremedim dedi doktor. Ama kordonun içindeki kan akışında hiç bir problem yok. Şimdi iki sorum var size. Birincisi anne karnında bir sorun yaşar mıyım? Doktorum sorun olmadığını söyledi. İkinci sorum ise vajinal doğum yapabilir miyim? Doktorum biraz vajinal doğum yancısı, bana kordon kısa değilse yapabilirsin diyor. İyide bunu nasıl anlayacağız diyorum? Normal doğum sancılarını çekeceğim bebek gelmezse kordon kısadır sezeryana o zaman döneriz kafasında biraz. Normal doğumda bi komplikasyon gelişir mi? Direk sezeryan mı olmalıyım. Fikir verir misiniz
Benimki de boynuna dolamış ama takip ediyoruz haftalık, yeniden açma ihtimali de var, hiç normal sezeryan muhabbetine girmedim. Kordon uzun bir meteryal, bazen doğum yapıldığında ‘a kordon dolamis’ diyebiliyormus doktorlar. Hemen haftaya doğum olmayacak ise düşünmez takip ederdim.
Kızlar benim mide yanmalarım geçti. Geçen haftaya kadar aç karnına su bile içsem yanardı şimdi tıka basa yesem de en ufak bir ekşime olmuyor. Acaba bebek aşağı indi de midem rahatladı mı demek oluyor bu? Var mı fikri olan 🤔
Benim de 34 de azalır hatta geçer gibi oldu, 36 da geri geldi, iki gecedir yine ilaç alıyorum. Bu neye gödegisiyor anlamadım 🤷‍♀️

Merhaba. Ablamın da aynı sizinki gibi 2 tur dolanmıştı kordonu. 40.haftada hala sancı açıklık vs yoktu meğere sebebi oymuş. Doktoru, normal deneriz ama çok zorlar seni yırtık vs derken zorlanırsın gibi şeyler söylemişti. Ablam da sancı çekip sezeryane dönmek istemedi. Şu an anne karnında o kordon dolanmasının bebeğe bi zararı olmayabilir ama sancılar başladığında çocuk da stres olabilirdi zaten süreç uzadıkça. Direk sezeryan günü almıştı o yüzden normali denememişti. Ve yeğenimin o şekilde fotoları var kordon baya kolye gibi dolanmıştı çocuğa yani
Bende bundan sebep direk sezaryen istiyorum. Böyle diyince doktorumun yüzü düşüyor. Bi garip bakıyor. Haliyle etkileniyorum bende. Doğumuma böyle asık suratla girsin istemiyorum banane kendisi normal doğum yancısıysa

Oğluma hamileyken kordon dolanmasını yaşadık biz 🌸 ama doktorum sayesinde normal doğum yaptım başka dr gitsem kesin sezeryan yaptırırdı ama sağolsun normal doğuma cesaretlendirdi. Allah’ın izniyle eğer bebekte sıkıntı yoksa doğurabilirsin
Kaç tur dolanmıştı? Tek turda yine risk az oluyormuş ama benim 2 tam var

Benimki de boynuna dolamış ama takip ediyoruz haftalık, yeniden açma ihtimali de var, hiç normal sezeryan muhabbetine girmedim. Kordon uzun bir meteryal, bazen doğum yapıldığında ‘a kordon dolamis’ diyebiliyormus doktorlar. Hemen haftaya doğum olmayacak ise düşünmez takip ederdim.

Benim de 34 de azalır hatta geçer gibi oldu, 36 da geri geldi, iki gecedir yine ilaç alıyorum. Bu neye gödegisiyor anlamadım 🤷‍♀️
38. Haftamdayım bu saatten sonra 2 tam tur dolanmış kordonun açılması imkansız gibi bir şey yani doktorda açılmaz daha dedi. Bakalım artık hayırlısı ya

Canım benim 32de 2000g 34te ise 2200g çıktı kilosu. 35te yeniden çağırdı kontrole bu hafta protein ağırlıklı çok düzgün besleniyorum salı randevum var inşallah güzel kilo alır. Bana da az geliyor kilosu ama doktorum minyon bir bebek olabilir diyor bilemiyorum 🥴
Benimki arada atak yapıyor iyi kilo alıyor bazen böyle az alıyor erken doğumdan korktuğum için kilo alsın istiyorum bende🙄

Back
X