- 13 Aralık 2015
- 1.248
- 1.180
- 133
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten onların hepsini çok tüketmemek gerekiyor bir fincan civarında o söylediğiniz kimyon ve rezene ikisi için de bir fincan diye söyleniyorBurda sütü arttıran gıdalarda rezene var ama gebe okulunda yanlış bilindiğini fazla tüketilmesi durumunda sütü kestiğini bile söylediler. Zaten maydonozgillerden olduğu için maydonozla aynı etkiye sahip olması çok şaşırtıcı değil. İnternette net bir bilgi bulamadım ama bence rezeneye dikkat etmek lazım. İlk başta arttırıyor gibi gözükse de süt üretimine olumsuz etkisi varmış. Tabi yine bir bilene sormak lazım
Aynen şu bulgur irmik tahin dereotu ve süt artrırıcı human ben bunlara inanıyorum deneyimimdenBir sürü başka seçenek varken riskli olanı içmek anlamsız. O yüzden bence listeden direk çıkarmak lazım. Birde en çok etkileyen şey su tüketimi onu da unutmayalım şimdiden bol bol su içmeyi alışkanlık edinelim
Normal demişti benim doktorum 10 günde 200 almıştı sonra bir haftada 400 aldı kaşara falan yüklendim o araBenim oğlan 34.haftada 2380 gr dedi doktor ama 10 gün önce gittiğimde 2200 dü yani çok az kilo almış normal mi sizce ?
Olabilir çünkü bebek kanala girdiğinde midenin rahatladığı söyleniyorKızlar benim mide yanmalarım geçti. Geçen haftaya kadar aç karnına su bile içsem yanardı şimdi tıka basa yesem de en ufak bir ekşime olmuyor. Acaba bebek aşağı indi de midem rahatladı mı demek oluyor bu? Var mı fikri olan![]()
Ben hep kordon dolanmasında sezaryen biliyorum bir de şu an akışta sorun yok ama olursa sen nasıl anlayacakmışsın evde onu nasıl ne sıklıkla kontrol edecekler bilgi verdiler mi hareket takibi yapman kazım ben onu bekleme stresine girmek istemezdim şahsen akış bozulursa ben anlamazsam diyeKızlar merhaba size bir sorum var. 37+1 haftalık hamileyim. Bebeğimin boynunda 2 tur kordon dolanık. 3 bile olabilir tam göremedim dedi doktor. Ama kordonun içindeki kan akışında hiç bir problem yok. Şimdi iki sorum var size. Birincisi anne karnında bir sorun yaşar mıyım? Doktorum sorun olmadığını söyledi. İkinci sorum ise vajinal doğum yapabilir miyim? Doktorum biraz vajinal doğum yancısı, bana kordon kısa değilse yapabilirsin diyor. İyide bunu nasıl anlayacağız diyorum? Normal doğum sancılarını çekeceğim bebek gelmezse kordon kısadır sezeryana o zaman döneriz kafasında biraz. Normal doğumda bi komplikasyon gelişir mi? Direk sezeryan mı olmalıyım. Fikir verir misiniz
Muhtemelen öyledir benim de azaldı ama aşağı indiğini ben anlamıyorum annem diyor aşağı inmiş gibi diyeKızlar benim mide yanmalarım geçti. Geçen haftaya kadar aç karnına su bile içsem yanardı şimdi tıka basa yesem de en ufak bir ekşime olmuyor. Acaba bebek aşağı indi de midem rahatladı mı demek oluyor bu? Var mı fikri olan![]()
Tam kanala girdiğinde bariz anlaşılır ama inmeye yeni başladı ise anlaşılır mı acabaOlabilir çünkü bebek kanala girdiğinde midenin rahatladığı söyleniyorelinizle yukarıdan hafifçe bastırarak bakın boşluk oluşmuş mu? Birde görüntü olarak da karın aşağı düşüyormuş o şekilde duruyor mu
Yani riskleri konusunda emin olmamakla beraber kordon zaten bebeğin anne karnında sürekli oynayıp eline boynuna doladığı tek oyuncağı. Eğer farklı bir Dr görüşü daha alma imkanınız varsa bir gidin derim hem içiniz de rahat eder. Eğer mutlaka sezaryen olmanız gerekecekse sancı çekmek istemeyebilirsiniz.Kızlar merhaba size bir sorum var. 37+1 haftalık hamileyim. Bebeğimin boynunda 2 tur kordon dolanık. 3 bile olabilir tam göremedim dedi doktor. Ama kordonun içindeki kan akışında hiç bir problem yok. Şimdi iki sorum var size. Birincisi anne karnında bir sorun yaşar mıyım? Doktorum sorun olmadığını söyledi. İkinci sorum ise vajinal doğum yapabilir miyim? Doktorum biraz vajinal doğum yancısı, bana kordon kısa değilse yapabilirsin diyor. İyide bunu nasıl anlayacağız diyorum? Normal doğum sancılarını çekeceğim bebek gelmezse kordon kısadır sezeryana o zaman döneriz kafasında biraz. Normal doğumda bi komplikasyon gelişir mi? Direk sezeryan mı olmalıyım. Fikir verir misiniz
Ay yok yok girmesin kanala manala. Şu bayramı bir geçirseydik en azındanOlabilir çünkü bebek kanala girdiğinde midenin rahatladığı söyleniyorelinizle yukarıdan hafifçe bastırarak bakın boşluk oluşmuş mu? Birde görüntü olarak da karın aşağı düşüyormuş o şekilde duruyor mu
Peki kanala inmisse ne zaman doğum olur ki? Sezaryen olacağım çünkü ilk bebeğimden hiç hatırlamıyorum.Tam kanala girdiğinde bariz anlaşılır ama inmeye yeni başladı ise anlaşılır mı acaba
Hiç fikrim yok benim hep sezaryen olduğu için doktorlar bana hiç kanalla ilgili bişi demiyorlarPeki kanala inmisse ne zaman doğum olur ki? Sezaryen olacağım çünkü ilk bebeğimden hiç hatırlamıyorum.
Anneme göre benim bir 10 gün oldu aşağı inmeye başlayalı ama bende bir sıkıntı yok bence hemen olmazPeki kanala inmisse ne zaman doğum olur ki? Sezaryen olacağım çünkü ilk bebeğimden hiç hatırlamıyorum.
Of ya benim de öyle. Şu an doğum sancısı başlasa anlamam doğum olduğunu o kadar bilmiyorumHiç fikrim yok benim hep sezaryen olduğu için doktorlar bana hiç kanalla ilgili bişi demiyorlar![]()
Su özellikle 4 litreye kadar içiyorum diyen arkadaşlarımın sütleri o kadar vardı ki.. Ben birde reklam olmasın ama bestlak süt arttırıcı damla ve solgar bira mayası ve b12 vit. Aldım. Doktorum önermişti. Faydasını gördüm. Akşamları birer bardaklık dut, incir kompostosu yapıp içilebilecek ısıda olduğunda içiyordum. Diğerleri dinlenme, bol emzirme, bol su içme.. İnşallah bol bol Emziririz yavrularımızıAynen şu bulgur irmik tahin dereotu ve süt artrırıcı human ben bunlara inanıyorum deneyimimden
Benim ablamın aynı şekilde kordon dolanması vardı 40+3 te sancıları geldi 11 cm açıklık ile sezaryena almak zorunda kalmışlardı bebeğin kilo 2500 grdı çok düşük değildi ama kordon kaynaklı solunum sıkıntısı yaşamıştı 4 gün yoğun bakımda kalmak zorunda kaldı bence riske atmayın başka bir doktordan daha görüş alın hatta perinatalog olursa bence daha iyi sağlıklı olur , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)Kızlar merhaba size bir sorum var. 37+1 haftalık hamileyim. Bebeğimin boynunda 2 tur kordon dolanık. 3 bile olabilir tam göremedim dedi doktor. Ama kordonun içindeki kan akışında hiç bir problem yok. Şimdi iki sorum var size. Birincisi anne karnında bir sorun yaşar mıyım? Doktorum sorun olmadığını söyledi. İkinci sorum ise vajinal doğum yapabilir miyim? Doktorum biraz vajinal doğum yancısı, bana kordon kısa değilse yapabilirsin diyor. İyide bunu nasıl anlayacağız diyorum? Normal doğum sancılarını çekeceğim bebek gelmezse kordon kısadır sezeryana o zaman döneriz kafasında biraz. Normal doğumda bi komplikasyon gelişir mi? Direk sezeryan mı olmalıyım. Fikir verir misiniz
Benimde aynısı 32. Haftada 2200 dü 35 de gittiğimde 2480 dedi bende az gibi dedim de doktor birşey demedi bilmiyorumBenim oğlan 34.haftada 2380 gr dedi doktor ama 10 gün önce gittiğimde 2200 dü yani çok az kilo almış normal mi sizce ?
Siz doktorunuza bakın, bir de başka bir doktorla, daha görüşün.Kızlar merhaba size bir sorum var. 37+1 haftalık hamileyim. Bebeğimin boynunda 2 tur kordon dolanık. 3 bile olabilir tam göremedim dedi doktor. Ama kordonun içindeki kan akışında hiç bir problem yok. Şimdi iki sorum var size. Birincisi anne karnında bir sorun yaşar mıyım? Doktorum sorun olmadığını söyledi. İkinci sorum ise vajinal doğum yapabilir miyim? Doktorum biraz vajinal doğum yancısı, bana kordon kısa değilse yapabilirsin diyor. İyide bunu nasıl anlayacağız diyorum? Normal doğum sancılarını çekeceğim bebek gelmezse kordon kısadır sezeryana o zaman döneriz kafasında biraz. Normal doğumda bi komplikasyon gelişir mi? Direk sezeryan mı olmalıyım. Fikir verir misiniz