Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Nasilsiniz kizlar? Oglumu Bursa'ya gonderdiler daha büyük bi hastaneye bende eve ciktim bugün hemen gidip gördüm şükür beslemeye baslamislar inşallah bayrama kadar eve gelmis olur. Süt istediler sagmaya basladim
İnşallah bir an önce kavuşursunuz 🙏🏻 bizim sizle haftamız aynıydı sancı mı geldi neden erken doğum oldu

Oooy birer birer geliyor bebişler💞

Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah🤲🏻 güzel haberlerinizi duyalım hepbirlikte
İnşallah bayramda sizinle olur Allah tez zamanda kavuştursun
Aminn inşallah 🤲

Oyy annesi inşallah kavuşursun en kısa zamanda neye yanıt vermedi nefes peoblemimi vardı
Evet solunumda sıkıntı var cigerleri gelismemis tam
Sağlıkla tez zamanda kavuşun inşallah 🙏🏻 senin gebelik şekerin var mıydı? Doktorum şekeri olanların bebekleri solunum sıkıntısı yaşayabiliyor demişti. Doğumdan önce ciğer iğnesi yapmışlar mıydı?
Yapilmadi acil olunca sanirim. Seker yoktu cnm ama kilosu ileriydi

Evet ilcedeym burdaki hastane yetersiz kaldi ilac tedavisine yanit vermeyince dün gonderdiler dünden bugune ilerleme oldu iyiki erkenden gondermisler dedi doktor. o kadar guzel ki birakip gelmek istemedim🫠
Gözünüzaydın Sağlıkla kavuşursunuz inşallah 💕🌸 Ben de Bursa merkezdeyim nereye sevk ettiler

Kızlar merhabaaaa.
Çıktık doktordan. Bebeğim 2790 gr olmuş. 34 haftalığız.Genel olarak 1 hafta önde, en başından oyleydı hep, ama karın çevresi 1,5 hafta öndeymiş. Doktor bısey demedi . Sanırım sorun görmedi . Böyle karın cevresı sadece önde olan var mı .
Bizede öyle dedi Dr 32 haftalıkken bakalım haftaya gene var kontrol ne diyecek bu sefer

Evet ilcedeym burdaki hastane yetersiz kaldi ilac tedavisine yanit vermeyince dün gonderdiler dünden bugune ilerleme oldu iyiki erkenden gondermisler dedi doktor. o kadar guzel ki birakip gelmek istemedim🫠
Eminim öyledir, bir an evvel iyileşsin kuzucuk, bayramdandan da önce kavuşun💕

Ismi sectik sonunda Nilay oldu nasil kizlar sizce. Bugun kontrolumuz vardi 36+4 teyiz 3300 olctu doktor ama bilemiyorum tam dogru mu 39 la uyumlu cikti hafta olarak. Doktorum artik haftayaki nstden sonra karar veririz tarihe dedi cok az kaldii heyecan basti ismi seciverdik :-)

Kızlar süt yapan çay var mı bildiğiniz ? Bu satılan teneke kutudaki çaylardan kullandığınız ya da duyduğunuz ?
Artı olarak bir de rezene deneyeceğim hafta da 3 gün rezene diğer günler çay denerim diye düşündüm. Hazır müsaitken alayım sonra almak zor olmasın

Kızlar süt yapan çay var mı bildiğiniz ? Bu satılan teneke kutudaki çaylardan kullandığınız ya da duyduğunuz ?
Artı olarak bir de rezene deneyeceğim hafta da 3 gün rezene diğer günler çay denerim diye düşündüm. Hazır müsaitken alayım sonra almak zor olmasın
Ben humana stil tea ve ebebek promalt içtim bence promalt daha etkili günde bir promalt bir ya da iki çay içtim ikisinden de razıyım 🤣

Kapi susumuz sonunda ismiyle bulustu 😄

Eklentiler

• Screenshot_20250322_012406_Gallery.webp
    Screenshot_20250322_012406_Gallery.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 42
Ben herseyi kullandım tahin bulgur su dereotu ve irmikli tatlılar kesinlikle işe yarıyor ama bunlardan kilo almaya başlayınca humana stil tea bestlak damla ve promalt a geçtim hepsinin de işe ayrı ayrı yaradığını düşünüyorum dönemsel bazılarını bıraktığım oldu çünkü
Ilk bebegimde sutum cok azdi ama gozle gorulur arttirdigini dusundugum sey tahin. Ben bol bol sut helvasi yapip ustunu tahin doseyip yiyordum baya farkediyodu. Ustune de bolca su

Ben herseyi kullandım tahin bulgur su dereotu ve irmikli tatlılar kesinlikle işe yarıyor ama bunlardan kilo almaya başlayınca humana stil tea bestlak damla ve promalt a geçtim hepsinin de işe ayrı ayrı yaradığını düşünüyorum dönemsel bazılarını bıraktığım oldu çünkü
Ben de bu sefer sute agirlik vermek istiyorum insallah bu sefer daha cok olur sutum daha cok emzirebilirim soylediklerini de deneyecegim. Ben dogumdan sonra hemen nornal kiloma donmustum o yuzden cok kiloya takilmamistim en cok tahin tukettim

Eşi sigara kullanan var mı? Bebek doğduğu zaman için nasıl bir çözüm buldunuz? Bizim evde zaten içilmiyor ama sigara içilip eller yıkansa bile kıyafette o koku kalıyor ☹️ aslında eşimden de değil ama annemden yana sigara konusunda çok stresliyim 😭 gece bu saatte uyandım nasıl yapacağım diye düşünüyorum öyle sinir oluyorum ki 🙄 yarın konuşup sigara içme kiyafeti ayarlamalarını sigarayı onunla içip sonra üst degismelerini isteyeceğim içtikten sonra da eller yıkansın. Bebek doğmadan bunu alışkanlık edinmeleri iyi olur yoksa sürekli acaba yaptılar mı diye sorun edeceğim. Alternatif çözümü olan varsa tavsiyelere de açığım

Back
X