Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün kontrole gittim dr üçlü tarama testi, diğer adıyla ayrıntılı ultrason vereceğim dedi. 20. Haftada gidersin randevu alıp dedi. Şimdi benim gittiğim hastanede olmuyor bu test şehir hastanesinde yaptıracağım. Dr yönlendirme yaptım randevu alacaksın sadece dedi. Ama alamıyorum neden olabilir? Böyle bir uyarı veriyor e nabız. Zaten kadın doğuma muayene oldum.

Eklentiler

• Screenshot_2024_1113_110433.png
    96,9 KB · Görüntüleme: 56
Kaç gün sonra aldınız sonucu

bir de yataşın veya babyjemin reflü yatağı var. bunlar gerekli mi ne dersiniz? yoksa babynest gibi bir şey daha mı iyi olur?
Ben umay bebek babynest aldım kullanıcı yorumları hep çok iyiydi . Çantalı olduğu için de gittiğim yerlerde yanımda götürebilirim diye düşündüm. #reklamdegil

bir de yataşın veya babyjemin reflü yatağı var. bunlar gerekli mi ne dersiniz? yoksa babynest gibi bir şey daha mı iyi olur?
Bebekli yakin arkadasim reflü yatagının egimden dolayı reflu yatagi oldugunu, yani yastikla egim verince her yatagın aynı gorevi gordugunu soyledi. Bana gore cok rahat duruyorlar ve en baslarda mutfakta, salonda, kendi yatagıma koyarak kullanılabilir. Kullanım suresi cok kısa olmasa hemen alırdım ama kararsızım.

evet ben de boyle okudum, almanin gereksiz oldugunu soyleyen cok insan var o yuzden egimli yatarsa bir sorun olmaz bence de. bana gore anne yani yatagi vs. de gereksiz bu arada, cogu sey cok gereksiz geliyor eskiden annelerimiz kullanmamis bisey de olmamis diye dusunuyorum hep. gecen bir kadin sterilizasyon makinalarina bile iyi ki almamisim demis, kaynatip kullaniyomus ama ben onu alicam

ama yine de bence cok asiriya kacmamak lazim bebek alisverisinde, bebegi yataga koysan da uyuyo sonucta. Polina`yi izlemistim onda bebek yaptiklari yatakta bile yatmamis dogru durust sevmemis, hep bizim yatakta yatiriyoduk diyodu

Evet artik bebek alisverisi bi sektor olmus durumda. Biz de tecrubesiz oldugumuz icin (kendi adima, ilk gebeligim) her seye saldiriyoruz cogu zaman alinacak cok sey var evet ama yeni moda seyler almamaya calisacagim cunku dedigin gibi onceden yokmus ve sorun olmamis. Bu arada ben strilizasyon mak almayacagim bebegin ihtiyaci olan mikrobu da oldurur gibi geliyor shdjejs ilk baslarda kaynatirim ben de, daha sonra komple birakirim.

ya ben de dusundum onu da sonra dedim aliyim simdi bi suru sey olcak en azindan orda steril olsun, bu arada evet bagisikligi guclendirmesi lazim biseylerin de bu arada yoksa bebegi cok herseyden steril edersek daha fena olur gibi geliyo bana da ilerde okulda orda burda <3

benim onceligim anakucagi manuel olanlardan, sling dedikleri bebegi koyup onumuzde gezdirdigimiz o kanguru seylerinden, guzel bir bebek arabasi ve araba koltugu. biberonu emzigi falan zaten olur, belki bi tirnak torpusu ve su burun acma seylerinden serum fizyolojik falan, sut sagma makinasi. bunlar disinda bilemiyorum asiri asiri gerekli bisey yok gibi geliyo insallah yoktur

Cook katiliyorum, sling zor ve esneme yapiyor tombis bi bebek olursa diyen var, kanguru dusundum, ben besik olarak almisken anne yani olanindan alayim dedim madre modele karar verdim hatta, dediklerine ekleyebilecegim bi tek egitici oyuncak falan kaldi bence liste budur sjfjdm kendimiz icin krem ve gumus kapak vs de aldik mi bence tamam.

o bez gibi olanlari ben de sevmiyorum, kanguru gibi o daha kalin olan modellerden alicam <3

evet evet egitici oyun kitaplari iste tummy time yapabilicegi oyun halisi falan bi de evet gogus ucu kremi kapaktir derken bitti.

simdi anneme sordum burun icin serum fizyolojik diye ben abinle sende kullanmadim dedi hahahah neyse bakicaz bi sekilde hayatimizi kolaylastiran seyleri alalim tabi ama bence cok da almaya gerek yok.

Youtubeda Simge Kamitoglu`nun yenidogan alisveris videosunu seyrettim. Kiz bundan sonraki 2 cocuguna da yetecek kadar sey almis ben aldim siz benim gibi yapmayin diyodu hahahah

kizlar seker yuklemesi Turkiyede kacinci haftada yapiliyor?

Ben yatas juno aldim, kullanimi cok kisa sureli max 3 ay kullaniyor fakat kullanirken rahat olacagini dusunuyorum. Bebekler kendini anne karninda gibi hissediyormus o nedenle uykuya daha rahat daliyorlarmis. Birde yatak odasina salona vs tasirken rahat olur diye dusundum. Ilk aylarda ana kucagina hemen koyulmuyor salonda yanimda dururken o minik yatagin icinde dursun istedim yazarken gozumde canlandi da insallah o gunleri goruruz

Alirken yorumlarda su fotografi gorup mest olmustum bir de

Eklentiler

• Screenshot_20241113-124027_Trendyol.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 52
ben de juno aldım. çok kararsız kaldım ama kısa süre de olsa bebeğin rahat edeceğini düşünüyorum aldım valla

Yönlendirmeyi yapmamış yada sisteme düşmemiş yönlendirme yapınca bu yazı yazmıyor. Ben muayeneden 3 saat sonra baktım açıktı.

Yönlendirmeyi yapmamış yada sisteme düşmemiş yönlendirme yapınca bu yazı yazmıyor. Ben muayeneden 3 saat sonra baktım açıktı.
182 yi aradım evet düşmemiş olabilir dediler onlar da. Peki perinatoloji bölümünden randevu alacağım doğru yani değil mi?

Ben bir gün hissetmedim ağır kaldırmıştım korktum çikolata yiyip sırt üstü yatınca hareketlendi. Yemekten sonra yan yatınca falan her akşam hissediyorum diye hatırlıyorum.
Benim hali hazırda kraft park yatak var içine yatak bakıyorum milky comfy gibi kalın bir yatak düşünüyorum milky comfy nin 70x110 ölçüsü yok galiba

Merhaba. Bende sehir hastanesine aldim ayrintili ultrason randevusunu. E nabiz sistem uzerinden alamiyoruz direk hastanenin kendisinden aliyoruz.
Muayeneden sonra doktorum bana usg bolumu ikinci katta oraya cik kaydini yaptir dedi. 12 haftalikken. 22.haftaya gun verdiler. Tekrar randevu alip hastaneye yine git istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…