Kaç gün sonra aldınız sonucuBen mygen nipt plus firmasında yaptırmıştım. Normalde amerika merkezli bir firmaymış. Cihazlarımızı Amerikadan Türkiye ye getirdik artık yurt dışına gitmiyor burda yapılıyor bütün işlemler dediler. Bende o sebepten burda yaptırdım fiyat olarak da makul geldi 12.500 e yaptırdım belki pazarlıkla aşağı çekilebilir. Fetal dna firmaları ile ilgili bu tarz durumlar okumuştum daha önce pazarlıkla fiyat indirmek vs gibi
Ben umay bebek babynest aldım kullanıcı yorumları hep çok iyiydi . Çantalı olduğu için de gittiğim yerlerde yanımda götürebilirim diye düşündüm. #reklamdegilbir de yataşın veya babyjemin reflü yatağı var. bunlar gerekli mi ne dersiniz? yoksa babynest gibi bir şey daha mı iyi olur?
Bebekli yakin arkadasim reflü yatagının egimden dolayı reflu yatagi oldugunu, yani yastikla egim verince her yatagın aynı gorevi gordugunu soyledi. Bana gore cok rahat duruyorlar ve en baslarda mutfakta, salonda, kendi yatagıma koyarak kullanılabilir. Kullanım suresi cok kısa olmasa hemen alırdım ama kararsızım.bir de yataşın veya babyjemin reflü yatağı var. bunlar gerekli mi ne dersiniz? yoksa babynest gibi bir şey daha mı iyi olur?
evet ben de boyle okudum, almanin gereksiz oldugunu soyleyen cok insan var o yuzden egimli yatarsa bir sorun olmaz bence de. bana gore anne yani yatagi vs. de gereksiz bu arada, cogu sey cok gereksiz geliyor eskiden annelerimiz kullanmamis bisey de olmamis diye dusunuyorum hep. gecen bir kadin sterilizasyon makinalarina bile iyi ki almamisim demis, kaynatip kullaniyomus ama ben onu alicamBebekli yakin arkadasim reflü yatagının egimden dolayı reflu yatagi oldugunu, yani yastikla egim verince her yatagın aynı gorevi gordugunu soyledi. Bana gore cok rahat duruyorlar ve en baslarda mutfakta, salonda, kendi yatagıma koyarak kullanılabilir. Kullanım suresi cok kısa olmasa hemen alırdım ama kararsızım.
Evet artik bebek alisverisi bi sektor olmus durumda. Biz de tecrubesiz oldugumuz icin (kendi adima, ilk gebeligim) her seye saldiriyoruz cogu zamanevet ben de boyle okudum, almanin gereksiz oldugunu soyleyen cok insan var o yuzden egimli yatarsa bir sorun olmaz bence de. bana gore anne yani yatagi vs. de gereksiz bu arada, cogu sey cok gereksiz geliyor eskiden annelerimiz kullanmamis bisey de olmamis diye dusunuyorum hep. gecen bir kadin sterilizasyon makinalarina bile iyi ki almamisim demis, kaynatip kullaniyomus ama ben onu alicam
ama yine de bence cok asiriya kacmamak lazim bebek alisverisinde, bebegi yataga koysan da uyuyo sonucta. Polina`yi izlemistim onda bebek yaptiklari yatakta bile yatmamis dogru durust sevmemis, hep bizim yatakta yatiriyoduk diyodu
ya ben de dusundum onu da sonra dedim aliyim simdi bi suru sey olcak en azindan orda steril olsun, bu arada evet bagisikligi guclendirmesi lazim biseylerin de bu arada yoksa bebegi cok herseyden steril edersek daha fena olur gibi geliyo bana da ilerde okulda orda burda <3Evet artik bebek alisverisi bi sektor olmus durumda. Biz de tecrubesiz oldugumuz icin (kendi adima, ilk gebeligim) her seye saldiriyoruz cogu zamanalinacak cok sey var evet ama yeni moda seyler almamaya calisacagim cunku dedigin gibi onceden yokmus ve sorun olmamis. Bu arada ben strilizasyon mak almayacagim bebegin ihtiyaci olan mikrobu da oldurur gibi geliyor shdjejs ilk baslarda kaynatirim ben de, daha sonra komple birakirim.
Cook katiliyorum, sling zor ve esneme yapiyor tombis bi bebek olursa diyen var, kanguru dusundum, ben besik olarak almisken anne yani olanindan alayim dedim madre modele karar verdim hatta, dediklerine ekleyebilecegim bi tek egitici oyuncak falan kaldi bence liste budur sjfjdm kendimiz icin krem ve gumus kapak vs de aldik mi bence tamam.ya ben de dusundum onu da sonra dedim aliyim simdi bi suru sey olcak en azindan orda steril olsun, bu arada evet bagisikligi guclendirmesi lazim biseylerin de bu arada yoksa bebegi cok herseyden steril edersek daha fena olur gibi geliyo bana da ilerde okulda orda burda <3
benim onceligim anakucagi manuel olanlardan, sling dedikleri bebegi koyup onumuzde gezdirdigimiz o kanguru seylerinden, guzel bir bebek arabasi ve araba koltugu. biberonu emzigi falan zaten olur, belki bi tirnak torpusu ve su burun acma seylerinden serum fizyolojik falan, sut sagma makinasi. bunlar disinda bilemiyorum asiri asiri gerekli bisey yok gibi geliyo insallah yoktur
o bez gibi olanlari ben de sevmiyorum, kanguru gibi o daha kalin olan modellerden alicam <3Cook katiliyorum, sling zor ve esneme yapiyor tombis bi bebek olursa diyen var, kanguru dusundum, ben besik olarak almisken anne yani olanindan alayim dedim madre modele karar verdim hatta, dediklerine ekleyebilecegim bi tek egitici oyuncak falan kaldi bence liste budur sjfjdm kendimiz icin krem ve gumus kapak vs de aldik mi bence tamam.
Ben yatas juno aldim, kullanimi cok kisa sureli max 3 ay kullaniyor fakat kullanirken rahat olacagini dusunuyorum. Bebekler kendini anne karninda gibi hissediyormus o nedenle uykuya daha rahat daliyorlarmis. Birde yatak odasina salona vs tasirken rahat olur diye dusundum. Ilk aylarda ana kucagina hemen koyulmuyor salonda yanimda dururken o minik yatagin icinde dursun istedimbir de yataşın veya babyjemin reflü yatağı var. bunlar gerekli mi ne dersiniz? yoksa babynest gibi bir şey daha mı iyi olur?
ben de juno aldım. çok kararsız kaldım ama kısa süre de olsa bebeğin rahat edeceğini düşünüyorum aldım vallaBen yatas juno aldim, kullanimi cok kisa sureli max 3 ay kullaniyor fakat kullanirken rahat olacagini dusunuyorum. Bebekler kendini anne karninda gibi hissediyormus o nedenle uykuya daha rahat daliyorlarmis. Birde yatak odasina salona vs tasirken rahat olur diye dusundum. Ilk aylarda ana kucagina hemen koyulmuyor salonda yanimda dururken o minik yatagin icinde dursun istedimyazarken gozumde canlandi da insallah o gunleri goruruz
Alirken yorumlarda su fotografi gorup mest olmustum bir de
23 ekimde verdim 2 kasımda aldımKaç gün sonra aldınız sonucu
Yönlendirmeyi yapmamış yada sisteme düşmemiş yönlendirme yapınca bu yazı yazmıyor. Ben muayeneden 3 saat sonra baktım açıktı.Kızlar bugün kontrole gittim dr üçlü tarama testi, diğer adıyla ayrıntılı ultrason vereceğim dedi. 20. Haftada gidersin randevu alıp dedi. Şimdi benim gittiğim hastanede olmuyor bu test şehir hastanesinde yaptıracağım. Dr yönlendirme yaptım randevu alacaksın sadece dedi. Ama alamıyorum neden olabilir? Böyle bir uyarı veriyor e nabız. Zaten kadın doğuma muayene oldum.
182 yi aradım evet düşmemiş olabilir dediler onlar da. Peki perinatoloji bölümünden randevu alacağım doğru yani değil mi?Yönlendirmeyi yapmamış yada sisteme düşmemiş yönlendirme yapınca bu yazı yazmıyor. Ben muayeneden 3 saat sonra baktım açıktı.
Evet perinatolojiden randevu alacaksınız ayrıntılı ultrasona perinatolog bakıyor182 yi aradım evet düşmemiş olabilir dediler onlar da. Peki perinatoloji bölümünden randevu alacağım doğru yani değil mi?
Evet ya fotograflarda cok rahat gorunuyorlarben de juno aldım. çok kararsız kaldım ama kısa süre de olsa bebeğin rahat edeceğini düşünüyorum aldım valla
Ben bir gün hissetmedim ağır kaldırmıştım korktum çikolata yiyip sırt üstü yatınca hareketlendi. Yemekten sonra yan yatınca falan her akşam hissediyorum diye hatırlıyorum.Kızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz?
Ben önceden de kraft almıştım yine kraft aldım. Yatağı da yataş’tan milky comfy modelini aldım.
Bugün de bebek arabası aldık; Yoyko ultimate travel 7.800 küsürdü fiyatı.
24. hafta dedi bugün bana doktorkizlar seker yuklemesi Turkiyede kacinci haftada yapiliyor?
Merhaba. Bende sehir hastanesine aldim ayrintili ultrason randevusunu. E nabiz sistem uzerinden alamiyoruz direk hastanenin kendisinden aliyoruz.Kızlar bugün kontrole gittim dr üçlü tarama testi, diğer adıyla ayrıntılı ultrason vereceğim dedi. 20. Haftada gidersin randevu alıp dedi. Şimdi benim gittiğim hastanede olmuyor bu test şehir hastanesinde yaptıracağım. Dr yönlendirme yaptım randevu alacaksın sadece dedi. Ama alamıyorum neden olabilir? Böyle bir uyarı veriyor e nabız. Zaten kadın doğuma muayene oldum.