Ooo maşallahBenim 9. Haftads tahmin etti desem inanır mısınız djfjdj 12de de kesinlesti ama yine de fetali bekle demisti her ihtimale karsi
Benim doktorum 3. Seseryane rağmen 39 u bekleriz dediBugün emzirme sudyenlerini de aldim kendimle ilgili alincak tek sey hasta bezi kaldi onuda en son alirim zaten şükür rahatladimbebegin esyalari icinde ablami cagiricam oglumun bebeklik esyalarini aylarina gore ayirip yikarim hurclarda bekler esimde geldiginde besikle bebek arabasini yikicak sonra tamamiz ikinci sezeryan 38 hafta diye biliyodum ama kasilma ne zaman baslarsa o zaman aliyolarmis yani 36 dan sonra her kontrole tam hazir gitmem gerekicek neyse ki daha coook vaktimiz var
Kronik mi yoksa yemeye içmeye mi bağlı bence yapabilir ama zorlanır gibi ama bilgim yok sadece tahmini söylüyoru.Kızlar bağsuru olan biri normal doğum yapabilir mi?
Yatas twiny sunger yatak aldim. Bebegin omurgasini destekliyormus. Kuzenimde var 3 yildir kullaniyor memnunPark yatağın içine hangi marka bebek yatağı aldınız acaba? Ya da daha önce kullanıp memnun kalan anneler bu soruma sizler de cevap verirseniz memnun olurum.
Ya sadece afedersiniz büyük tuvaletimde ve kabız olup zorlarsam şişiyor. Doktora da sorucam bunuKronik mi yoksa yemeye içmeye mi bağlı bence yapabilir ama zorlanır gibi ama bilgim yok sadece tahmini söylüyoru.
Ikınırken kanama vs olur ama zaten sancıdan onu çok hissetmezsiniz bence sonra bir iki gün hastanede olacaksınız o zamana da geçer siye düşünüyorum çünkü hiç basur sebebiyle sezeryan duymadım mutlaka duyar okurduk gibi geliyorYa sadece afedersiniz büyük tuvaletimde ve kabız olup zorlarsam şişiyor. Doktora da sorucam bunu
Çok teşekkürler değerlendiricem.Yatas twiny sunger yatak aldim. Bebegin omurgasini destekliyormus. Kuzenimde var 3 yildir kullaniyor memnun
İnşallah, normal düşünüyorum tabi hangisi ikimiz için sağlıklı olacaksa o olsun tabi. Teşekkür ederim. Bende hiç duymadım ama aklımda soru işaretiIkınırken kanama vs olur ama zaten sancıdan onu çok hissetmezsiniz bence sonra bir iki gün hastanede olacaksınız o zamana da geçer siye düşünüyorum çünkü hiç basur sebebiyle sezeryan duymadım mutlaka duyar okurduk gibi geliyor
Bi bilgim yok ama bence engel değildir, bagsuru olmayan biri normal dogumda malesef ki ıkınmadan dolayı bagsur oldugunu duymustum, tabi iyilesir hepsiKızlar bağsuru olan biri normal doğum yapabilir mi?
Ay cok heyecanli ben de 18in icindeyim tık yok bekliyorum bir sey yapacak diyeBen 16 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bu gün sırt üstü uzanmış telefonumla oynuyordum ve bebek tekme attı telefonuma sarılıp videosunu çektim ilk kez böyle kuvvetli hissettim benim gibi olan var mıve böyle yumurta gibi duruyordu
Benim de bir sürü oldu ya ama bebisler iyi olsun da gerisi önemsiz yaniben multivitamin ve demir iciyorum, demiri trdeki doktorum onermisti, burdaki ebe de sadece d vitamini onerdi ama ben kasilmalara ya da yorgunluga vs. karsi multivitamin de icilmesi taraftariyim, o yuzden olabildigince destekliyorum vucudumu ve bebisi
Bende sırt üstü uzanmış tım Birden bı yer şişti sonra tekme attıAy cok heyecanli ben de 18in icindeyim tık yok bekliyorum bir sey yapacak diye
Bizim yatağımız Kraft park beşiğin yanında gelmişti. Yüksek yaylı yataklardan değil. Denedim kendim de yumuşak olduğu için yeni almaya gerek duymadık. Şimdi büyük tek kişilik yatak alacağız büyük oğluma Yataşın yataklarına bakıyoruz.Park yatağın içine hangi marka bebek yatağı aldınız acaba? Ya da daha önce kullanıp memnun kalan anneler bu soruma sizler de cevap verirseniz memnun olurum.
Benim doktorum da bana önceden geldiğinde 38. Haftada randevu veririm demişti ama sormayı unutmuştum ya erken doğum sancıları tutarsa diye. Yani vajinal doğum yapılamaz zaten çok riskli ilki sezaryense. O zaman hangi dr varsa acilde o yapacak galiba.Bugün emzirme sudyenlerini de aldim kendimle ilgili alincak tek sey hasta bezi kaldi onuda en son alirim zaten şükür rahatladimbebegin esyalari icinde ablami cagiricam oglumun bebeklik esyalarini aylarina gore ayirip yikarim hurclarda bekler esimde geldiginde besikle bebek arabasini yikicak sonra tamamiz ikinci sezeryan 38 hafta diye biliyodum ama kasilma ne zaman baslarsa o zaman aliyolarmis yani 36 dan sonra her kontrole tam hazir gitmem gerekicek neyse ki daha coook vaktimiz var
Ben önceden de kraft almıştım yine kraft aldım. Yatağı da yataş’tan milky comfy modelini aldım.Park yatağın içine hangi marka bebek yatağı aldınız acaba? Ya da daha önce kullanıp memnun kalan anneler bu soruma sizler de cevap verirseniz memnun olurum.
ben de aynı şekilde arada kaldım ama bazı park yataklar anne yanı beşik de olabiliyormuş. next2me forever öyle evet ama sanırım katlanıp taşınmıyor. bu yüzden internette çok gördüğüm elele park yatakları biraz düşünür oldum ama henüz ben de almadım. size de fikir olur belki.Ben de park yatak ve anne yanı beşik arasında kaldım.
Kuzenim park yatak verecek aslında.
Anne yanı beşik daha yakın olur diye düşünmüştüm ama hem daha ağırmış hem de sanırım daha küçük.
Anne yanı beşik için chicco'nun next2me forever modeli güzel görünüyor.
En önemli 3 şey konusunda nasıl karar vereceğim bilmiyorum
1. Sağma makinesi
2. Yatak
3. Bebek arabası