- 26 Ocak 2018
- 705
- 671
- 28
Bende de oluyor, magnezyum icince hafifliyorBenim alt karinda agrilar var bu aralar genelde normal deniyor ama sizlerde de var mı
Multivamin haricinde mi magnezyum iciyorsunuzBende de oluyor, magnezyum icince hafifliyor
dün kontrolüm vardı aynısını söyledim, hissettiğini iddia eden çoğu kişi aslında bağırsak hareketi hissediyor ideali en erken 20-22. haftadır dedi.günaydınlar bebek hareketlerini hissetmeye başlayanlar var ama bizde tık yok bende avutuyorum kendimi benim kızım uslu olacak diye
3 gündür resmen ağrıdan duramıyorum hem ağrı hem sızı şeklinde, hatta batma da var. gece uyutmadı da ama doktor her şey normal dedi, kan ve idrar da temiz çıktıBenim alt karinda agrilar var bu aralar genelde normal deniyor ama sizlerde de var mı
iyi bari bi sorun olmamasına sevindim rahim büyüdüğü için diyorlar ama işte insan hiç yüzde yüz rahat olamıyor :)3 gündür resmen ağrıdan duramıyorum hem ağrı hem sızı şeklinde, hatta batma da var. gece uyutmadı da ama doktor her şey normal dedi, kan ve idrar da temiz çıktı
aynen, ben 19. haftaya girdim hiç bir şey hissetmiyorum doktorum 20 de hissedersin demişti son gittiğimdedün kontrolüm vardı aynısını söyledim, hissettiğini iddia eden çoğu kişi aslında bağırsak hareketi hissediyor ideali en erken 20-22. haftadır dedi.
Evet 20yi bekle dedi bana da. Ama pıtpıt vuruyor ben 51-52 kiloyum ondan mı hissediyorum acaba yoksa kendimi mi kandırıyorumdün kontrolüm vardı aynısını söyledim, hissettiğini iddia eden çoğu kişi aslında bağırsak hareketi hissediyor ideali en erken 20-22. haftadır dedi.
Doktor biraz abartmış en erken 20-22 derken. 18. Haftamdan beri dışardan bile görünüyor, en erken nasıl 20 oluyormuşdün kontrolüm vardı aynısını söyledim, hissettiğini iddia eden çoğu kişi aslında bağırsak hareketi hissediyor ideali en erken 20-22. haftadır dedi.
Plasenta yerine göre erken veya geç hissedilebiliyormuş ondan demiş olabilir, ama evet mide guruldaması gibi filan değil çok farklı bir his ben 18de hissettim ilkDoktor biraz abartmış en erken 20-22 derken. 18. Haftamdan beri dışardan bile görünüyor, en erken nasıl 20 oluyormuşyani hissetmeye başlayınca zaten bağırsak hareketiyle alakası olmadığını fark ediyorsunuz.
Benimki de ilk hamilelikte 24. Haftaya kadar yolu var dediaynen, ben 19. haftaya girdim hiç bir şey hissetmiyorum doktorum 20 de hissedersin demişti son gittiğimde
heyecanla bekliyorum ara sıra karnımın altında bir şişlik gibi sanki birşey varmış gibi hissediyorum ama bu aralar gazımda çok ayırt edemiyorum güçlü tekmeler bekliyorum yaniPlasenta yerine göre erken veya geç hissedilebiliyormuş ondan demiş olabilir, ama evet mide guruldaması gibi filan değil çok farklı bir his ben 18de hissettim ilk
benimki de ilk bebek 24. haftaya kadar yolu var dedi ama sanırım benim için erken galiba 17+2 deyiz1 hafta daha bekleyelim bakalımDoktor biraz abartmış en erken 20-22 derken. 18. Haftamdan beri dışardan bile görünüyor, en erken nasıl 20 oluyormuşyani hissetmeye başlayınca zaten bağırsak hareketiyle alakası olmadığını fark ediyorsunuz.
benim bir sorum olacak aslında taşıma açısından kalın saplılar mı bele daha çok ağrı yapıyor ince saplılar mı insanlar ikiye bölünmüş durumdaKanguru ile ilgili merak ettiğiniz bir şey varsa bende cevaplarım benim ilk çocuğumdan kangurum vardı benim kızım durdu bebek arabasını kullanmadık desem yeri kimi çocuk kanguruda durmuyormuş biz sevdik yaz aylarında ince giydirip kanguruyla bebeğin arasına müslin koyuyordum terletmesin diye bu seferde halka sling aldım yaz aylarında onu kullanacağım
KANGURU İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DETAY BACAKLARIN M ŞEKLİNDE DURMASI HAMAKTA OTURUYOR GİBİ DURMASI
Çocuğun dışarı baktığı kangurular kalça gelişimi için hiç doğru değil
Ya o ayva değil miydi ahdjdjdj demişken bende aşerme yok diyorum ama neyi düşünsem onu canım çekiyo şimdi de ayva yicem allahtan evdeki şeyleri canım çekiyo shjdjdjbugün ilk hurafemi denedim gamzesi olsun diye elma yerken yanaklarıma bastırdım benimde gamzem var annem öyle yapmış bakalım
ayva da varmış ayva uzun olur elma yuvarlak olur dedi annem erkek kardeşimde de ayva denemiş onun gamzesi ince uzun benim yuvarlakYa o ayva değil miydi ahdjdjdj demişken bende aşerme yok diyorum ama neyi düşünsem onu canım çekiyo şimdi de ayva yicem allahtan evdeki şeyleri canım çekiyo shjdjdj
Hiç sanmıyorum 18. Haftada resmen karnımda vurma neticesiyle oluşan hareketleri videolara aldım ki kaldı ki benim doktorumda 16. Haftadan sonra yavaş yavaş hissedilir diyor. Kaldı ki 19 haftalığım şuan ve sürekli tekme yiyorum bağırsak hareketi asla değil öyle bir bağırsak hareketide olmaz ayrıca :) 20-21 i bulabilir bazı kadında ama 20 den aşağı hissedilmez cümlesi aşırı yanlışdün kontrolüm vardı aynısını söyledim, hissettiğini iddia eden çoğu kişi aslında bağırsak hareketi hissediyor ideali en erken 20-22. haftadır dedi.
ilk gebelik mi sizinHiç sanmıyorum 18. Haftada resmen karnımda vurma neticesiyle oluşan hareketleri videolara aldım ki kaldı ki benim doktorumda 16. Haftadan sonra yavaş yavaş hissedilir diyor. Kaldı ki 19 haftalığım şuan ve sürekli tekme yiyorum bağırsak hareketi asla değil öyle bir bağırsak hareketide olmaz ayrıca :) 20-21 i bulabilir bazı kadında ama 20 den aşağı hissedilmez cümlesi aşırı yanlış