- 7 Ağustos 2024
- 416
- 547
- 39
Kraft beşik ölçüsü 70*120, aldığım yatak da…Ay büyük gelmez inşallah :) Evet 70*120 yataşta standartBen bir gün hissetmedim ağır kaldırmıştım korktum çikolata yiyip sırt üstü yatınca hareketlendi. Yemekten sonra yan yatınca falan her akşam hissediyorum diye hatırlıyorum.
Benim hali hazırda kraft park yatak var içine yatak bakıyorum milky comfy gibi kalın bir yatak düşünüyorum milky comfy nin 70x110 ölçüsü yok galiba
Ben Kanz Pretty Plus anne yanı beşik almışım ya Kraft değilKraft beşik ölçüsü 70*120, aldığım yatak da…Ay büyük gelmez inşallah :) Evet 70*120 yataşta standart
Evet bugün zaten ilçede bir hastanede muayeneye gitmiştim o yüzden neden perinatolojiden randevu alamadığımı anlamamıştım. Doktorum da zaten üçlü tarama yazıyorum, istiyorum vs deyince alırım diye düşünmüştüm. Sonra sonuçlar çıkınca tekrar gittim doktora meğer şehir hastanesinin kadın doğum polikliniğine tekrar muayene olmam gerekiyormuş evet aynen öyle dediğiniz gibi. Benim üçlü tarama kan sonucum henüz çıkmadı daha bugün verdim. Bir de haftam şu an 16+5 bana 22. Haftada ultrasona gidersin demişti doktorum. Kan sonucu 10 güne çıkarmış çıkınca mı şehir hastanesine gideceğim önce mi onu da anlamadımMerhaba. Bende sehir hastanesine aldim ayrintili ultrason randevusunu. E nabiz sistem uzerinden alamiyoruz direk hastanenin kendisinden aliyoruz.
Muayeneden sonra doktorum bana usg bolumu ikinci katta oraya cik kaydini yaptir dedi. 12 haftalikken. 22.haftaya gun verdiler. Tekrar randevu alip hastaneye yine git istersen.
Bence cikmadan gidin. 12.haftada ikili tarama icin kan verdigim gun ayrintili ultrason randevusunu verdiler. Yani sonuc falan bekletmediler.Evet bugün zaten ilçede bir hastanede muayeneye gitmiştim o yüzden neden perinatolojiden randevu alamadığımı anlamamıştım. Doktorum da zaten üçlü tarama yazıyorum, istiyorum vs deyince alırım diye düşünmüştüm. Sonra sonuçlar çıkınca tekrar gittim doktora meğer şehir hastanesinin kadın doğum polikliniğine tekrar muayene olmam gerekiyormuş evet aynen öyle dediğiniz gibi. Benim üçlü tarama kan sonucum henüz çıkmadı daha bugün verdim. Bir de haftam şu an 16+5 bana 22. Haftada ultrasona gidersin demişti doktorum. Kan sonucu 10 güne çıkarmış çıkınca mı şehir hastanesine gideceğim önce mi onu da anlamadım
O zaman hiç vakit kaybetmeden gideyim teşekkür ederim bilgilendirme için ve geçmiş olsunBence cikmadan gidin. 12.haftada ikili tarama icin kan verdigim gun ayrintili ultrason randevusunu verdiler. Yani sonuc falan bekletmediler.
Çünkü biliyorsunuz şehir hastaneleri yogun olabiliyor. Erkenden alın randevunuzu derim ben. Zaten randevu alip gittiginizde kimse neden geldin demiyormiyom yuzunden ben her hafta gidiyordum
Rica ederiiiimO zaman hiç vakit kaybetmeden gideyim teşekkür ederim bilgilendirme için ve geçmiş olsun
Anne yanı yatak sipariş ettik biz maxi cossi Beymende indirim vardıMerhaba kızlar. 16+1 deyiz ancak benim bulantılar kusmalar tam gaz devam ediyor. Minik kızımın tekmelerini de hissetmeye başladım. Özellikle sağ tarafa yatmamdan pek memnuniyetsiz, tekme yiyorum
Vitaminleri çok düzenli alamasam da almaya çalışıyorum. Hala hamilelik başlangıcına göre -10 kilodayım kusmaktan. Zaten çok ileri bir kiloda hamile kaldığım için iyi bile oldu diyebilirim.
Biz son indirimlerden maxi cosi (reklam değil) bebek arabası, oto koltuğu ve pusetini aldık. İnşallah keyifle kullanırız.
anne yanı beşik ya da park yatak alanlar model paylaşabilir mi?
Biz bebeğe pek hazırlık yapamıyoruz ancak online sipariş ediyorum. Kusmaktan evden çıkamaz durumdayım. Ev-iş… ebebeğe henüz gitmedim desem…
Hamilelikte cok daha sık rastlanilan bi durum. Bol su ve c vitamini olan yiyecekleri bolca tuketin hizlica gecer inşallahKızlar merhaba idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Hayatım boyunca yaşamadığım bir durum, hiç bir şikayetim de yok ama bugün rutin kontrollerimde idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı.
Ay ben yaaaa ilk gebigimde de çok çektim bunda da başladı. 5. Haftaki rutin testler temizdi dün bir gittim lökosit, wbc tavan yapmış. Ne zaman hamile kalmışım e nabızdan bakıyorum idrar yolu enfeksiyonu hep. Hayır ilaç kullanıyorum geçiyor, sonra tekrarlıyor. Hamile olup idrar yolu enfeksiyonu geçirmeyen yok çevremde. Toz ilaç verdi Dr gece aldım. bol su da içeceğim yapacak bir şey yok.Kızlar merhaba idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Hayatım boyunca yaşamadığım bir durum, hiç bir şikayetim de yok ama bugün rutin kontrollerimde idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı.
Aynı sıkıntı var birde ilaç kullandım beni çok kötü yaptı bırakmak zorunda kaldım ama bakteri de düşüş yok aksine yükselmiş bugün yine doktora gideceğim başka bir ilaç yazsin diye lökosit düşüşe gecmis bakteri yukseliseKızlar merhaba idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Hayatım boyunca yaşamadığım bir durum, hiç bir şikayetim de yok ama bugün rutin kontrollerimde idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı.
Günaydiin ben 19+1 im yaklasik bir haftadir cok net hissediyorum. Icimde baloncuk patliyo ya da bir sey kayiyormus gibi oluyor. Esimde hissediyor artikgünaydınlar bebek hareketlerini hissetmeye başlayanlar var ama bizde tık yok bende avutuyorum kendimi benim kızım uslu olacak diye
Ben şehir hastanesine gittiğim için perinatoloji yönlendirmem kolay oldu. Ayrıntılı ultrason günü ikili tarama ve üçlü tarama sonuç kağıtlarınızın yanınızda olmasını istiyorlar ona göre ayarlayabilirsiniz. Bence şehir hastanesi kadın doğum perinatolojiye sevk edecekse biran önce şehir hastanesi kadın doğuma randevu alın kaçıncı haftaya perinatoloji randevusu alacağınızı ve o gün ayrıntılı yapıp yapmayacaklarını öğrenin. İlçeden gitmek zor olabilir kafanıza takılan sorularınızı ilçe devlet hastanesini arayıp oradaki sekretere sorabilirsiniz bilmiyorsa doktorunun odasına bağlar. Muayeneye gittiğinizde dahili hattı öğrenip sonrasında direk odayla konuşabilirsiniz.Evet bugün zaten ilçede bir hastanede muayeneye gitmiştim o yüzden neden perinatolojiden randevu alamadığımı anlamamıştım. Doktorum da zaten üçlü tarama yazıyorum, istiyorum vs deyince alırım diye düşünmüştüm. Sonra sonuçlar çıkınca tekrar gittim doktora meğer şehir hastanesinin kadın doğum polikliniğine tekrar muayene olmam gerekiyormuş evet aynen öyle dediğiniz gibi. Benim üçlü tarama kan sonucum henüz çıkmadı daha bugün verdim. Bir de haftam şu an 16+5 bana 22. Haftada ultrasona gidersin demişti doktorum. Kan sonucu 10 güne çıkarmış çıkınca mı şehir hastanesine gideceğim önce mi onu da anlamadım
Bende kafası yada bacağıyla ittiriyormuş gibi hareketler hissediyorum 2 haftadır ama evdekiler hissetmiyor gözle görülmüyor bir gün ters hareket yaptım hissetmeyince bende korktum bizde 19 haftalığızGünaydiin ben 19+1 im yaklasik bir haftadir cok net hissediyorum. Icimde baloncuk patliyo ya da bir sey kayiyormus gibi oluyor. Esimde hissediyor artikhatta simdiden hareketini hissetmeyince endise duymaya basladim
Evet disardan gorulmuyor ama esim elini karnima koyup hareket etmesini bekliyorBende kafası yada bacağıyla ittiriyormuş gibi hareketler hissediyorum 2 haftadır ama evdekiler hissetmiyor gözle görülmüyor bir gün ters hareket yaptım hissetmeyince bende korktum bizde 19 haftalığız
Ay bu bilgilendirmeniz de çok işime yaradı çok teşekkür ederimBen şehir hastanesine gittiğim için perinatoloji yönlendirmem kolay oldu. Ayrıntılı ultrason günü ikili tarama ve üçlü tarama sonuç kağıtlarınızın yanınızda olmasını istiyorlar ona göre ayarlayabilirsiniz. Bence şehir hastanesi kadın doğum perinatolojiye sevk edecekse biran önce şehir hastanesi kadın doğuma randevu alın kaçıncı haftaya perinatoloji randevusu alacağınızı ve o gün ayrıntılı yapıp yapmayacaklarını öğrenin. İlçeden gitmek zor olabilir kafanıza takılan sorularınızı ilçe devlet hastanesini arayıp oradaki sekretere sorabilirsiniz bilmiyorsa doktorunun odasına bağlar. Muayeneye gittiğinizde dahili hattı öğrenip sonrasında direk odayla konuşabilirsiniz.