Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar durum güncellemesi !
Adet olmam gereken tarihte yumurtladım 18 aralıkta şuan gecikmemin 11.günü dün bir test yaptım silik çıktı iki kere yıkadım çizgi gitmedi ama emin değilim hiç regl olacakmış gibi hissetmiyorum
Sizin adetleriniz duzenlimiydi hep yoksa ilk defami gecikti benimde 9gun gecikti

Kızlar ben bugün beta testi verdim negatif (0.6) çıktı. Reglime 7 gün var. Aslında kan verme niyetim yoktu ama şiddetli bi baş dönmesi ve mide bulantısıyla acile gittim doktor vertigo olduğunu söyledi ve ilaç yazmadan önce beta istedi. Sizce yükselme ihtimali var mı? Olsaydı regle 7 gün kala çıkar mıydı? Bazı yerlerde olumsuz şeyler yazmışlar yükselmez diye. Yumurtlama tarihim takvime göre 22 aralık ovulasyon testi yapmadığım için tam bilmiyorum

Kızlar ben bugün beta testi verdim negatif (0.6) çıktı. Reglime 7 gün var. Aslında kan verme niyetim yoktu ama şiddetli bi baş dönmesi ve mide bulantısıyla acile gittim doktor vertigo olduğunu söyledi ve ilaç yazmadan önce beta istedi. Sizce yükselme ihtimali var mı? Olsaydı regle 7 gün kala çıkar mıydı? Bazı yerlerde olumsuz şeyler yazmışlar yükselmez diye. Yumurtlama tarihim takvime göre 22 aralık ovulasyon testi yapmadığım için tam bilmiyorum
7gunde anca bebek yerleşme aşamasına giriyor çıkmazdı 10gunden sonra kanda çıkıyor yada 12 inci günde en erken

Bizde 4 kişi +1 cocukla misafirlik devam ediyor. Kayinvalidem çok sıkıntı ama aşırı negatif ve yorucu. Vallahi bu aydan umudu kestim. Sende yine kolaymis canım 🤗 eglenmene bak bence hiç umursama evdekileri, zaten uzaktaymis yatak odasi. Bizde de misafirlik az kaldı bitecek
Ya canım he de geç boş ver tatlı canını yorma bu ay kaçıncı döngüdesin peki umudunu yitirme bak hep umutsuz anda geliyor bebişler

Sen yaparsın bu işi hadi bakalım 😀
Hahaha ama yani çocuk mevzu olmasa da yapardım galiba kocamı çok özlemişim kızz🤫 yarın 12. Günüm. Aslında ben 19 Aralık gece adet oldum ya 10 gibi onu 1.gün saymasam mı acaba. Yani işte dolu dolu Aslında 11 gün oldu yarın gece 12 gün olacak O yüzden ovulasyon testine başlayacak kadar sancım yok açıkçası şu anda yarın yaparsam pik çıkmayabilir pik yakın çıkar o yüzden salı günü yapayım diyorum ama ara ara aşırı batmam oluyor😌. Ay gerçi pik de olablr 14. Gün yumurtluyrm yaa kızlar yarn baslaymmı ovulasyon almaya gec kaldım eczaneden alacagım oyuzden bir kac tane mecbur. Göğüslerimde sızılar başladı. Bu ay 15 gün falan yumurtlamak için çok dua ettim bakalım kocamın nöbetleri var diye

Hadi sizi güldüreyim ben kayınvalidemler varken nasıl duş alacağım diye çekinirken cuma günü önce kayınpederim duşa girdi sonra kayınvalidem tabii ki bir şey yapmasalar da yani art arda girmeye çekinmediler uyanıp kahvaltı ettikten sonra cuma vaktinden önce ben neden çekineyim ki kendi evimde 🤣 K kugukusu babylovee babylovee Pamlok Pamlok eylulesma eylulesma E eva0108

Hafif bir çizgi gözüküyor gerçekten.. ben kan testi verin hemen derim ama acele etmek istemiyorsanız yarın ilk idrarla tekrarlasanız mı acaba idrar testini, güzel haberler alırız inşallahhh 🥹😍
Yaa çok teşekkür ederim predictorla baktım. Mesajınıza o kadar sevindim ki... Forumda birçok kişi bana yanıt vermedi ben de üzülmüştüm. Mutfak masasında öylece oturuyordum... Bu haftaki yoğunluktan perşembe ya da cuma gitmeyi düşünüyorum. Testlerle kontrol edip. Koyulaşma görene kadar gitmeyedebilirim hiç bilmiyorum...

Yaa çok teşekkür ederim predictorla baktım. Mesajınıza o kadar sevindim ki... Forumda birçok kişi bana yanıt vermedi ben de üzülmüştüm. Mutfak masasında öylece oturuyordum... Bu haftaki yoğunluktan perşembe ya da cuma gitmeyi düşünüyorum. Testlerle kontrol edip. Koyulaşma görene kadar gitmeyedebilirim hiç bilmiyorum...
Ah sizi yerim ❤️ ya bazen mesajlar üst üst gelince gözden kaçıyor yeni mesajlar, bir de ben de yakın zamanda predictor kullanmış biri olarak dikkatimi çekti yazdığınız.. belki de bekleyip idrar testiyle koyulaşma takip etmek en iyisidir. Ben çok düşük bir betayla öğrendim, şimdi gün aşırı onu takip edeceğim. Dualarım hepimizle, burada anne olmak isteyen herkesin kalpten dualarının gücüne çok inanıyorum. Bana ne zaman isterseniz yazabilirsiniz ❤️❤️

İyi akşamlar Hanımlar size bir sorum olacaktı .Benim yumurtlama günüm uygulama üzerinde 20 Aralık görünüyor ama ben 17-19 -21 ve 22 sini değerlendirdim. Yani 20 sini değerlendiremedim .Tam olarak anlamadığım bir konu var 20 sini değerlendiremediğim için gebelik şansım azalmış mı oluyor .Çok karışıkmış bu işler 🤦🤦
Bilgisi olan yok mu acaba

Canım o attığın resim 12.günde çıktıysa iğne etkisi olabilir 14. Gune kadar igne etki ediyo diye duydum arkadaslardan. Son yaptığın testi baz almalısın.
Adet gününe kadar beklemeye çalışacağım zaten 2 gün kaldı , yıkadım ama gitmedi hiç o çizgi hala duruyor anlamadım, ağrım da var bel ağrısı adet mi geç döllenmemi bilemedim, testlere güvenmiyorum artık kan vereceğim😊

Hadi sizi güldüreyim ben kayınvalidemler varken nasıl duş alacağım diye çekinirken cuma günü önce kayınpederim duşa girdi sonra kayınvalidem tabii ki bir şey yapmasalar da yani art arda girmeye çekinmediler uyanıp kahvaltı ettikten sonra cuma vaktinden önce ben neden çekineyim ki kendi evimde 🤣 K kugukusu babylovee babylovee Pamlok Pamlok eylulesma eylulesma E eva0108
Hahahah 😅😅 e ne yapsinlar o da bir ihtiyac 😅😅 ilahi ya 😅😅 sen cesaretlen de torun gönder onlara diye ön ayak olmaya calismislardir ne olmuuuss 😬 cekinme canim sende birsey olmaz yahu bunlar gayet dogal seyler sessizce hersey halledilir bisey olmaz 😅

Hahahah 😅😅 e ne yapsinlar o da bir ihtiyac 😅😅 ilahi ya 😅😅 sen cesaretlen de torun gönder onlara diye ön ayak olmaya calismislardir ne olmuuuss 😬 cekinme canim sende birsey olmaz yahu bunlar gayet dogal seyler sessizce hersey halledilir bisey olmaz 😅
Bende evde biri olunca cekiniyorum banyo yapmaya 😂😂

Hahaha ama yani çocuk mevzu olmasa da yapardım galiba kocamı çok özlemişim kızz🤫 yarın 12. Günüm. Aslında ben 19 Aralık gece adet oldum ya 10 gibi onu 1.gün saymasam mı acaba. Yani işte dolu dolu Aslında 11 gün oldu yarın gece 12 gün olacak O yüzden ovulasyon testine başlayacak kadar sancım yok açıkçası şu anda yarın yaparsam pik çıkmayabilir pik yakın çıkar o yüzden salı günü yapayım diyorum ama ara ara aşırı batmam oluyor😌. Ay gerçi pik de olablr 14. Gün yumurtluyrm yaa kızlar yarn baslaymmı ovulasyon almaya gec kaldım eczaneden alacagım oyuzden bir kac tane mecbur. Göğüslerimde sızılar başladı. Bu ay 15 gün falan yumurtlamak için çok dua ettim bakalım kocamın nöbetleri var diye
Yarin al mutlaka bu ayi kaçirma 🤗

Bilgisi olan yok mu acaba
Canım böyle şeylere hiç takılma bende takılırdım ama kendimizi strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor doktorlar genelde öncesinde olan ilişkiyi daha sağlıklı buluyor çünkü sperm hazırda orda durmuş oluyor yumurtayla buluşması daha kolay diyorlar illa yumurtlama günü olmasına gerek yok yani 5 gün bile canlı kalabiliyormuş spermler

X