Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim demek herkes bu haftalarda kadar asagi yukari 2 kg aliyor

Ben de 2 gün önce 13+2 de ikili teste gittim. Doktor cinsiyeti kız dedi çok şaşırdım asla cinsiyet öğreneceğimi düşünmüyordum. Şimdi de yanıldıysa diye çok korkuyorum insan kendini alıştırıyor çünkü ben kız bebek kıyafetleri favorilemeye başladım bile

Bence kilo alımınız iyi ben 16+4 oldum 55 ile başladım bulantılardan 49 a düştüm şimdi 52 yim hatta 53 olmama az kalmış kiloda boy da baya bir etkiliyor Birde ben kilo almaktan değil de ödemden çekiniyorum çok komik oluyor eller ayaklar şişiyor midem bulanırken tuza da öyle bir alıştım ki

karnin icindeki hareketleri elime dogru hissediyorum, zaten bazen bi tek ben hissedibiliyorum karnimin icinde bi hareketlilik oldugunu gordugumde, 15ten sonra da olur yavas yavas az da olsa hissediliyoo <3 aksam oglen farketmez tatli azicik bi seyler yiyip uzan iki elini de karnini kasigini kapicak sekilde koy, gobek deliginin altina dogru daha yukari cikmadigi iciiin <3 bazen bi sislik bazen bi boyle oynama hissediceksiiin olmazsa da haftaya dene dedigim gibi mutlaka azicik da olsa bence hissediliyo plasenta arkadaysa

Masallah canim kacinci haftada hissetmeye basladin acaba. Ben de ilk gebeligimde 16 da yemek yerken falan baya hissediyordum ikinci de daha erken hissedilir diyolar ama suan 15+3 um ama hala hissetmiyorum
ilkinde gec diyolar ama bence ben odaklaniyorum diye falan hissediyo olabilirim de, 14-15 arasiydi sanirim iilk :) bazi gunler daha az ama hatta korkuyorum boyle erken hissetmek de kotu, bazen de cok hissediyorum, degisiyo mesela az once yattim karnimin bi tarafi yamulmus, daha sert orada buyuk ihtimal

Cok kilo kaybetmissiniz gercekten eski kilonuza da donmenize cok az kalmis evet odem toplamak daha komik gunde 2,5-3 litre su iciyorum umarim engeller odem olusmaya ne zaman basliyor acaba

Ben de 15+1 deyim 59 dum 61 olmuşum aynı sekilde

Yaaa ne güzel erkenden söylemiş , inşallah bana da söyler

Kızlar ben normalde sigara içen biriydim hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım hatta transferde bıraktım ama artık iyice geçmeyen balgam var sigarayı bırakınca böyle oluyormuş ama aşırı rahatsız olmaya başladım artık hamile kalmadan önce sigara içen ve şuan aynı durumu yaşayan var mı? Varsa nasıl çözüm buldunuz.

Ben de içiyordum ama böyle bir durum olmadı bende. Ciğerler kendini temizliyordur bence; içmekten daha iyi bir durum olduğu kesin :)

Ben de 15+1 deyim 59 dum 61 olmuşum aynı sekilde
Ben 15+4 ve kilo verdim bulantılardan dolayı Ama dikkat etmek lazım kızlar. İlk gebeliğimde önce 5 kilo verip sonra 33 kilo almıştım :/

62 ile hamile kaldım
57’ye düştüm
90 ile doğuma girdim

Ama doğumdan çıkar çıkmaz 76 kiloydum; sonra 8 kilo kendiliğinden 2-3 haftada gitti. Sonra da 63-65 oldum hep.

Ben o yüzden genelikte 8 kilo aldım diyenleri anlamıyorum; zaten 14 kilo doğumla gitti bende çünkü nasıl iş anlamıyorum

Ben de içiyordum ama böyle bir durum olmadı bende. Ciğerler kendini temizliyordur bence; içmekten daha iyi bir durum olduğu kesin :)
Orası öyle de çok kötü bir şekilde rahatsız ediyor bir çözümü olsa keşke hep böyle mi olacak diyorum daha önce hiç bırakmamıştım çünkü

Orası öyle de çok kötü bir şekilde rahatsız ediyor bir çözümü olsa keşke hep böyle mi olacak diyorum daha önce hiç bırakmamıştım çünkü
Geçmiş olsun. Acaba balgam söktürücü veya kurutucu bir şey ile hızlandırsanız mı? Doktor kesin yönlendirir çok rahatsız ediyorsa.

Masallah insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi cok fazla makarna ve patates yiyorum tabii yaninda proteini de eksik etmiyorum. Sizin beslenme duzeniniz nasil
Ben agırlıklı olarak protein yiyorum meyve yiyorum ama canım cok cips cekiyor bazen yiyorum acıkcası. Sevdigim seylerden kısmıyorum (aksam yemegini mesela 1.5 tabak yemeye calısıyorum) hatta abartmaya calısıyorum cunku maalesf sabahları kahvaltıdan nefret ediyorum. Zorla bi yumurtanın yarısını yiyebiliyorum. En sevmedigim huyum bu. Keske yumurtayı sevebilseydim

Bende tamıtamına 2 kg almışım nasıl olur diyordum içim rahatladı çünkü hiç bir yerim de kilo yok daha sadece göbüş var bira göbeği gibi
Aynen benim de öyle sanki bebek 2 kg almıs gibi ajsjsj ama aksamları top gibi oluyor sabah yumusak ve düze yakın oluyor. Okuduguma gore cogu kiside boyleymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…