- 26 Ocak 2018
- 626
- 589
- 28
Tesekkur ederimİnternette başlangıç kilosuna göre gebelik boyunca alman gereken kiloyu hesaplayan uygulamalar var. Mesela benim toplamda Max 16 kilo almam gerekiyormuş başlangıç kilom 48. Şimdi 15. Hafta içindeyim 2 kilo almışım. Ona göre hesap yapabilirsiniz.
Benim 14te belli oldu öğrenme ihtimaliniz varCanım anneler merhabaen son 1 ay önce yazmışım baya olmuş 14 haftalık olduk , yarın doktor kontrolüm var cinsiyet ile ilgili bir şey söyler mi , cinsiyeti 14 te belli olan var mı acaba çok heyecanlıyım
Bende tamıtamına 2 kg almışım nasıl olur diyordum içim rahatladı çünkü hiç bir yerim de kilo yok daha sadece göbüş var bira göbeği gibiSenle günümüz tam aynıı ben de 16+2 ve 2 kg aldım
Bence kilo alımınız iyi ben 16+4 oldum 55 ile başladım bulantılardan 49 a düştüm şimdi 52 yim hatta 53 olmama az kalmışKızlar bugün 16+2 oldum59 ile hamile kalmistim bugun tartildim 61 kg olmusum. Ilk hamileligim oldugu icin bu durum ideal mi yoksa biraz yediklerime dikkat mi etmeliyim? Sizlerde durumlar nasil (kilo alinip verilir, yeter ki saglikli dogsun bebislerimiz. Maksat sohbet konusu olsun )
karnin icindeki hareketleri elime dogru hissediyorum, zaten bazen bi tek ben hissedibiliyorum karnimin icinde bi hareketlilik oldugunu gordugumde, 15ten sonra da olur yavas yavas az da olsa hissediliyoo <3 aksam oglen farketmez tatli azicik bi seyler yiyip uzan iki elini de karnini kasigini kapicak sekilde koy, gobek deliginin altina dogru daha yukari cikmadigi iciiin <3 bazen bi sislik bazen bi boyle oynama hissediceksiiin olmazsa da haftaya dene dedigim gibi mutlaka azicik da olsa bence hissediliyo plasenta arkadaysaÇok saçma bir soru olacak ama
Sadece elinizde mi hissediyorsunuz?
Böyle karnımızın içinde birşey hareket ediyor gibi mi hissediyoruz?
Benim de plasenta arka duvarda.
14+3 teyiz.
Bi numara yok.
Bu kız sürekli plasentaya mı tekme atıyor nedir
ilkinde gec diyolar ama bence ben odaklaniyorum diye falan hissediyo olabilirim de, 14-15 arasiydi sanirim iilk :) bazi gunler daha az ama hatta korkuyorum boyle erken hissetmek de kotu, bazen de cok hissediyorum, degisiyo mesela az once yattim karnimin bi tarafi yamulmus, daha sert orada buyuk ihtimalMasallah canim kacinci haftada hissetmeye basladin acaba. Ben de ilk gebeligimde 16 da yemek yerken falan baya hissediyordum ikinci de daha erken hissedilir diyolar ama suan 15+3 um ama hala hissetmiyorum
Cok kilo kaybetmissiniz gercekten eski kilonuza da donmenize cok az kalmisBence kilo alımınız iyi ben 16+4 oldum 55 ile başladım bulantılardan 49 a düştüm şimdi 52 yim hatta 53 olmama az kalmışkiloda boy da baya bir etkiliyor Birde ben kilo almaktan değil de ödemden çekiniyorum çok komik oluyor eller ayaklar şişiyor midem bulanırken tuza da öyle bir alıştım ki
Ben de 15+1 deyim 59 dum 61 olmuşum aynı sekildeKızlar bugün 16+2 oldum59 ile hamile kalmistim bugun tartildim 61 kg olmusum. Ilk hamileligim oldugu icin bu durum ideal mi yoksa biraz yediklerime dikkat mi etmeliyim? Sizlerde durumlar nasil (kilo alinip verilir, yeter ki saglikli dogsun bebislerimiz. Maksat sohbet konusu olsun )
Bakalim bu seruveni nasil tamamlayacagizBen de 15+1 deyim 59 dum 61 olmuşum aynı sekilde
Ay inşallah öğrenirimBenim 14te belli oldu öğrenme ihtimaliniz var
Yaaa ne güzel erkenden söylemiş , inşallah bana da söylerBen de 2 gün önce 13+2 de ikili teste gittim. Doktor cinsiyeti kız dediçok şaşırdım asla cinsiyet öğreneceğimi düşünmüyordum. Şimdi de yanıldıysa diye çok korkuyorum insan kendini alıştırıyor çünkü ben kız bebek kıyafetleri favorilemeye başladım bile
Bende kasıklarımda oluyor arada batma; normal benceKızlar bu saatte yazıyorum ama gülerken karnımın sol üst tarafında batma gibi bir ağrı yaşıyorum sizde oluyor mu normal midir?
Ben de içiyordum ama böyle bir durum olmadı bende. Ciğerler kendini temizliyordur bence; içmekten daha iyi bir durum olduğu kesin :)Kızlar ben normalde sigara içen biriydim hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım hatta transferde bıraktım ama artık iyice geçmeyen balgam var sigarayı bırakınca böyle oluyormuş ama aşırı rahatsız olmaya başladım artık hamile kalmadan önce sigara içen ve şuan aynı durumu yaşayan var mı? Varsa nasıl çözüm buldunuz.
Ben 15+4 ve kilo verdim bulantılardan dolayıBen de 15+1 deyim 59 dum 61 olmuşum aynı sekilde
Orası öyle de çok kötü bir şekilde rahatsız ediyor bir çözümü olsa keşke hep böyle mi olacak diyorum daha önce hiç bırakmamıştım çünküBen de içiyordum ama böyle bir durum olmadı bende. Ciğerler kendini temizliyordur bence; içmekten daha iyi bir durum olduğu kesin :)
Geçmiş olsun. Acaba balgam söktürücü veya kurutucu bir şey ile hızlandırsanız mı? Doktor kesin yönlendirir çok rahatsız ediyorsa.Orası öyle de çok kötü bir şekilde rahatsız ediyor bir çözümü olsa keşke hep böyle mi olacak diyorum daha önce hiç bırakmamıştım çünkü
Ben agırlıklı olarak protein yiyorum meyve yiyorum ama canım cok cips cekiyor bazen yiyorum acıkcası. Sevdigim seylerden kısmıyorum (aksam yemegini mesela 1.5 tabak yemeye calısıyorum) hatta abartmaya calısıyorum cunku maalesf sabahları kahvaltıdan nefret ediyorum. Zorla bi yumurtanın yarısını yiyebiliyorum. En sevmedigim huyum bu. Keske yumurtayı sevebilseydimMasallahinsallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi cok fazla makarna ve patates yiyorum tabii yaninda proteini de eksik etmiyorum. Sizin beslenme duzeniniz nasil
Aynen benim de öyle sanki bebek 2 kg almıs gibi ajsjsj ama aksamları top gibi oluyor sabah yumusak ve düze yakın oluyor. Okuduguma gore cogu kiside boyleymisBende tamıtamına 2 kg almışım nasıl olur diyordum içim rahatladı çünkü hiç bir yerim de kilo yok daha sadece göbüş var bira göbeği gibi