Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

canım stresini attığın yazdıklarından bile belli oluyor. Cıvıl cıvılsın🧿 çok sevindim senin adına🌸 @abababba
Bu arada kızlar Bata 4 gün kala az önce adet oldum dedim ve pembe akıntım başladı benim normalde regl öncesi bazen başlar. Sanırım olmadı bu ayda… biraz buralardan ve her şeyden uzak kalmayı ve akışına bırakmayı deneyeceğim
Ya canım çok üzüldüm bende senden ümitliydim buay olsun zamanı gelmemiş daha demekki bizim miniklerin en kısa zamanda gelecekler bizede kendini nasıl rahat hisdiyorsan onu yap rahatla canım 🙏🏻

Yüksek ihtimalle çatlama olmuş olabilir, bi de testleri yapacağınız zaman minimum 3,5 - 4 saat idrar beklemeli denemelisiniz, akşam yeniden denediniz mi test yapmayı?bu akşamı da eşinizle değerlendirmişsinizdir umarım. Yarın sabah da test yapın varsa elinizde netleşmiş olur zaten.
Canım değerlendirdim dediğin gibi de yaptım yine pik di hala yumurtlama devam ediyor sanırım olucağı varsa olur zaten saldım artık 😅🌸

Ben bu aydan çok ümitliyim, Ocak ayından... ❤️🍀 Belirtileri hisseden var mı gecenin vakti tek miyim? Ne durumdasınız? Belirtili, belirtisiz, hazırlanan kafası karışan...

Canımm Renksiz kokusuz akıntım vardı normalde sadece beyaz akıntım olurdu bu seferki farklıydı hamile olduğum içinmiş demekki. Başka belirtim Yoktu çünkü regl ağrısı hiç olmaz bende
Peki bu renksiz akıntı ne zaman başladı? Çünkü bende sadece yoğun bir beyaz akıntı var sanırım tutmadı

bu topikteki herkes o kadar iyi ki çok stresli bir dönemdeyim eşimin uzağa gitmesi yeni evlenmiş olmam kimsesiz hissetmem herşey o kadar stres oldu ki. Ama bu topikteki herkes bana çok güzel öğütler çok güzel fikirler sundu . Allah hepinizden razı olsun. Dilerim bir sonra ki ay içinde ben de gebe kalırım Allah isteyen herkese nasip etsin . D denizadamasal iyi ki açmışsın bu topiği E eva0108 bugün böyle rahatlamamın sebebi sensin teşekkür ederim. babylovee babylovee benimle o kada güzel konuştun ki o kadar ilgikendin ki eminim yüzyüze olsak aynı şeyleri yabancı değilmişim gibi söylerdim içtenliğin için teşekkür ederim 💕
Yaa canim benimm 🥲🥲🥰🥰 çok tatlısın 🌸🌸
Normal hayatımızda kimse ile paylasamadigimiz hislerimizi stresimizi belki baskasina sacma gelecek seylerimizi burda yargilanma düşüncesi olmadan paylasabilmek gercekten cok iyi geliyor insana.. birbirimize destek olup yalniz hissetmemesine bir nebze olsun katki saglayabilmek benim icin çok güzel bir duygu 😍 güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım benimmm💘

Canım evet bir miktar düşüyor. Yumurtlama olduktan snra ısı yukselıyorama Yuksek gorunce artık ilişki yapmanın pek manası yok o önemlı olan çıkmadan oncekı evre
Ay yok kuzu ateş işi bende pek işe yaramayacak galiba. Yine bir iki daha takip ederim de. Benim vücut ısım epey degisken. Bir de buna kafami takmak istemiyorum gercekten 😕

Benim tsh 5ti. O yüzden 25 mg kullanıyorum ben de çok yüksek değildi zaten haşimato değil bildiğim kadarıyla 😓
Ben regenesis max ve inostrol kullanıyorum ama düzenli kullanmadım açıkçası. Pişman oldum biraz. Bi de d vitamini alıyorum.
Benim 6 haftalık kürtaj oldu eylülde. Gelişimi durmuş bebeğin 8 haftalık olucaktı :KK43: 2 gende mutasyon çıktı trombofilide. Ama genetikçi çok önemli genler değil tedbiren kan sulandırıcı verilir dedi.
Canim benim cok geçmiş olsun sana da... Allahım insallah yeniden nasip etsin o mucizevi duygulari bize de isteyen herkese de.. gebe kalmak zor birsey birde gebe kalip maalesef bu sekilde sonlanmasi daha zor birsey benim 13 haftalikti baya büyümüştü artik... insallah saglikla yeniden gelecek bebegim ben inanıyorum 🙏🥲
Evet seninde cok yuksek degilmis canim ama gebelikte falan daha düşük olmasi isteniyor ya ondan kullandiriyorlar ilaclari. Vitaminleri de bende bu ara pek düzenli kullanmiyorum yenilerini alcam ki bir duzene baslayayim attik diye. Ihmal etmemek lazım cok faydasi oluyor çünkü.
Kızlar bi şey daha sorucam adetin gecikmesi ve kanamanın o ay biraz azalması yumurta kalitesiyle ilgili olabiliyor mu? Benim ilk defa bu ay 2 gün gecikti kanama da biraz az. Kansızlık da olabilir ama değerime baktırmam lazım. Bu yumurtanın bu ay sağlıksız olduğunu falan gösterir mi mesela ya da hormonların :KK43:
Canim yumurta kalitesini yükseltmekte fayda var. Birde bence bu ara herkesin reglinde bir düzensizlik veya azalma artma gibi sorunlar var. Ben dönemsel birsey de olabilecegini düşünüyorum kendimce.

Amh dısında hersey cok normal kendiliğinden olsun istiyorum doktorlar cok zor diyor
Sen dene istersen yine de stres yapmam diyorsan. 2 ay falan dene en azindan dr.un musade ediyorsa. Ondan sonra başlarsın t.bebege. valla Allah ol derse olur ama riske de atma yine son karar senin canım

Ben mfkda kullandım 3 aylık eş paketi bir gebenin günlüğünün takviyelerini de kullandım 3 ay mfkdan sonuç alamadım. Bir gebenin günlüğünü 3 ay kullandıktan sonra 2. Denemede hamileyim inovitol omega 3 ve başka marka folik asit kullandım birde doktor hayıt otunun kapsül şeklini vermişti yumurtanı destekleyecek müjde vermeye gelirsin demişti inşallah pazartesi gidicez mutlaka şans verin bir gebenin günl. Ben daha önce aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdım hep kimyasal oldu
O kadar sevindim ki ... 🧿🧿😍 saglikla gelsin maşallah canim benim.. hele de tüp bebek gibi zorlu yollardan gecip de dogal yoldan Hamile kalmani desteklediyse bende mutlaka sans vercem.. hayit otunun kapsül hali dedigimin ismi nedir tam peki canim paylasabilir misin özelden veya buradan ?
Banada mfk es paketi önerdi ekstra 3 kutu bir sey daha önerdi ama ne bileyim cok fazla da pozitif dönüş okumadim malesef. Bir iki tanidikta kullanmis onlar da gebelik elde edememis bende biraz uzak kaldim es paketine acikcasi birde fiyati epey bir fazla. Bende birgebeden vercem siparisimi. Çok teşekkür ederim görüp yazdigin icin 🌸 saglikla kavus bebegine inşallah 🙏

Bu yaptığı yüzünden mesafemi koyacağım bilmediği değil bildiği halde bu şekilde davranıyor kendiside istediği halde istemiyorum daha diyor yalan söylüypr bana yani ama benim ağzımı arıyor ben hayırlısı vakti saati vardır diye kısa kesip kendimce şükür halinde olmaya calıstıkca bu gibi insanların etrafını mutsuz etmeye calısması öyle kötükü uzak duracağım kendime söz verdim …
Bence de uzak dur canım çünkü bu tarz insanlar hep var hayatlarimizda ve genelde bizim iki damla pozitif umutlu bekleyisimizi bile elimizden almaya çalışıyorlar. Evlendi diye bekar arkadaslarina hava atan cocugu var diye cocuksuz arkadasina hava atan insanlar malesef ki hep varlar ve olmaya devam edecekler. O sınırı çekip onlara bu firsati vermemek bizim elimizde ama iste bizler de genelde bunu yapamiyoruz yine olan kendimize oluyor. Ama bazen had bildirip yol vermek lazim insanlara, 2025 e yük olarak götürmemek gerek 🤗
Birde en acısı bebis istediğini bile bile canını yakmaya çalışması.. gercek bir dost veya arkadaş bunu yapmaz kuzum malesef yapan da elindeki ile böbürlenip bir kalbi kırıp ilerde ne ile sınav olacak bilmeyen insandır onun hali durumu bizlerden daha da zor...

Yaa aynıyız kuzum benm de döngum 11 suan tarih itibariyle. Sabunlu suyla yıka canım öyle kullanblrsn herzaman ben öyle yapıyorum,🥰
Vallahi kuzum benim cok uzun sürdü yaa hala pedle geziyor olmak bile beni darladi... tam bitti diyorum hop bir daha başlıyor regl. Ama basindan beri pembe sulu akinti ile geldi son bir kac gündür kırmızı geliyor. Ay bir an once duzene girseydi bende rahatlardim.
Ates ölçme konusunda ben basarisiz oldum galiba yine devam edicem canim ama. Normal kol altina konan derece uç kısmını da yikasam bozulmaz mi canim bilemedim simdi

O kadar sevindim ki ... 🧿🧿😍 saglikla gelsin maşallah canim benim.. hele de tüp bebek gibi zorlu yollardan gecip de dogal yoldan Hamile kalmani desteklediyse bende mutlaka sans vercem.. hayit otunun kapsül hali dedigimin ismi nedir tam peki canim paylasabilir misin özelden veya buradan ?
Banada mfk es paketi önerdi ekstra 3 kutu bir sey daha önerdi ama ne bileyim cok fazla da pozitif dönüş okumadim malesef. Bir iki tanidikta kullanmis onlar da gebelik elde edememis bende biraz uzak kaldim es paketine acikcasi birde fiyati epey bir fazla. Bende birgebeden vercem siparisimi. Çok teşekkür ederim görüp yazdigin icin 🌸 saglikla kavus bebegine inşallah 🙏
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız. Hayıt otunun kapsülü Agnucaston diye bir kapsül mutlaka kahvaltıdan hemen sonra iç demişti doktor. Birde demir ve d vit. Değerlerime baktırıp eş zamanlı başlamıştım tüm takviyelere ve çok düzenli kullandım. Eşim günde 2 inovitol 1 omega 3, ben 1 inovitol 1 omega 3 kullandım. Pcos pco falan varsa başka takviyeler öneriyor iletişime geçmeden sipariş verme canım Rabbim yardımcın olsun

İğneye bağlı Betanız düşmüş bu güzel bi haber, ama gebelik oluşumu ve sonuç çıkması için daha erken olabilir. En doğru sonuç 14 gün sonrasında çıkıyor demişti doktorum kesin olarak. yükselebilir yani ümit var. Stres yapmayın akışında bekleyin. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
Benim iğne olmadan çatlamıştı acaba genede yükselir mi ya

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 kan testi verdiğinizde bat a kaç gün vardı sizin ben 5 gün kala verdim ovülasyonun üzerinden 9 gün geçmişti tahminen negatif geldi kan sonucum ama sizi okuyunca ümitlendim pozitife dönebilir mi acaba di

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 kan testi verdiğinizde bat a kaç gün vardı sizin ben 5 gün kala verdim ovülasyonun üzerinden 9 gün geçmişti tahminen negatif geldi kan sonucum ama sizi okuyunca ümitlendim pozitife dönebilir mi acaba diye
Kan testi verdiğimde ovulasyon üzerinden 7 gun geçmiş bat tarihine de 6 gun kalmıştı.

Peki bu renksiz akıntı ne zaman başladı? Çünkü bende sadece yoğun bir beyaz akıntı var sanırım tutmadı
Ovulasyondan 5 gün sonra başladı çok araştırdım enfeksiyon oldum sanmıştım ama kokusuz kaşıntısızdı o yüzden bazı formlarda gebelik belirtisi olarak yazılmış ama testlerim negatif çıktığı için çok kafama takmamıştım. Beyaz da geliyordu ama en çok o şeffaf su geliyordu tutmadı diye düşünmeyin herkesin vücudu farklı hem bende de beyaz akıntı geldi ekstradan 🫶🫶♥️♥️

X