- 18 Temmuz 2024
- 94
- 76
- 29
Ay ben de heyecanla 4 kasımı bekliyorum hem cinsiyeti büyük ihtimalle öğreneceğim gün hem de doğum gunummmmizindeydim gecen hafta, bir de yorgun hissediyorum cok ama okuyorum buralari :)
bu ara favori aktivitem aksamlari uzanip bebisin hareketlerini hissetmeye calismak, bi kac gundur sola yerlesti az az hissediyorum tatli falan yiyince daha cook, 4 kasimi sessizce bekliyorum detayli ultrason icin. Gunler gecmiyor
Benim de aynı durum var, önce leğen kemiğim agriyo adım attıkça. Sonra oturduğumda da kuyruk sokumuna bi agriyo evetMerhaba kizlar umarim herkesin hamileligi cok guzel geciyordur15+1 deyim bu aralar ayakta biraz durdugumda ilk oturdugum zaman kuyruk sokumumda batma oluyor basina gelen var mi
Ben ankarada etlik sehir hastanesine gidiyorum. Doktorum bana randevu aldırdı ayrintili ultrason icin. 22.haftayaYaa devlette yok muymuş artık. Benim konuştuğum bir kadın devlete gitmiş ben ona odaklanmışım başka bir şey düşünmeden. Teşekkür ederim diğer özelleri araştıracağım
Neden oluyor acabaBenim de aynı durum var, önce leğen kemiğim agriyo adım attıkça. Sonra oturduğumda da kuyruk sokumuna bi agriyo evet
Çok geçmiş olsunKızlar 12+5 im 2 saat önce kanamam başladı acile gittim iğne vurdular nolur dua edin bebeğim benle kalsın
Çok geçmiş olsunKızlar 12+5 im 2 saat önce kanamam başladı acile gittim iğne vurdular nolur dua edin bebeğim benle kalsın
Pedi dolduracak kadar çok kanama oldu aniden başladı bi de çok korktumÇok geçmiş olsunallah bebeğinizi size bağışlasın
Umarım ciddi bi kanama değildir iğne hemen durdurur. Nasılsınız şimdi?
SağolunÇok geçmiş olsunnasıl oldunuz
Cok gecmis olsun. Kahverengine döndüyse yavaş yavas kesilecektir insallah. Bol su icmeye calis. Bebege baktilar mi ?Pedi dolduracak kadar çok kanama oldu aniden başladı bi de çok korktumşu an rengi kırmızıdan kahveye döndü ama devam ediyor
Baktılar ama doktor yoktu ebe vardı bebek iyi dedi şimdi kendi doktoruma gidicemCok gecmis olsun. Kahverengine döndüyse yavaş yavas kesilecektir insallah. Bol su icmeye calis. Bebege baktilar mi ?
Bulantılar fena durumda, 2 tane ilaç verdi kesilmezse sabahları serum takılacak. Ben 10 kilo kaybettim bu süreçte maalesef. Dün ilaçları kullanmaya başladım ama sadece azalttı kesmedi kusmamıYaaaa hayırlı olsunnbu sene cidden kız senesi Bu arada bulantıların nasıl? Benim hala çok fena 14+4 :/
Geçmiş olsun dualarım seninle SevdaBaktılar ama doktor yoktu ebe vardı bebek iyi dedi şimdi kendi doktoruma gidicem
Geçmiş olsun bebeginize bir sey olmaz merak etmeyin progestan ve dinlenmeyle geçer insallahBaktılar ama doktor yoktu ebe vardı bebek iyi dedi şimdi kendi doktoruma gidicem
Benim de 12+4 dün benim de kanamam oldu acile gittik çok korktum tabii çok üzüldüm ama şuan dua edip, dinlenmekten başka bişey yapamıyoruz. Rabbim bebeklerimizi korusun , sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKızlar 12+5 im 2 saat önce kanamam başladı acile gittim iğne vurdular nolur dua edin bebeğim benle kalsın
Ahh canım benim çok teşekkür ederim, inşallahCanim cok gecmis olsun okudum cok cok uzuldum ne bicim insanlar var bir de doktor diyorlar kendilerine, insanliktan empatiden yoksunlar. Guzel dualarimi dileklerimi iletiyorum sana insallah gecip gidicek bu zorlu surec, doktorun dacok guzel seyler soylemis zaten oh sukur
Canım ben de seninle aynıyım. Endişe etmemeye çalış, dinlen. Temel ihtiyaçların dışında ayağa kalkmadan uzan çoğu kişide oluyor merak etme. Doktora göründün mü?Kızlar 12+5 im 2 saat önce kanamam başladı acile gittim iğne vurdular nolur dua edin bebeğim benle kalsın
Amin, inşallahBenim de 12+4 dün benim de kanamam oldu acile gittik çok korktum tabii çok üzüldüm ama şuan dua edip, dinlenmekten başka bişey yapamıyoruz. Rabbim bebeklerimizi korusun , sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben yok diye yazdım ama izmir de gittiğim şehir hastanesinde ve belediye hastanesinde artık devlette yapılmadığını söylediler belki şehirden şehire değişiyor olabilirBen ankarada etlik sehir hastanesine gidiyorum. Doktorum bana randevu aldırdı ayrintili ultrason icin. 22.haftaya
Ayrintili ultrason onemli bi tarama devlet hastanelerinde hala var.