Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Evet abla 2. Pozitif birini 7 gün önce yapmıştım birini de 2 gün kala dün yaptım yine pozitif çıktı. Mavi olan artımed idi güvenmek istemedim, pembe olan duratest🥹🙃 inşallah boşuna heveslenmiyorumdur.
yok ya bıldııgn pozıtıff kan verceksın artık testlerle kafanı bulandırma :)

Canlarım dün akşam yazdım ama konuşmalardan kimse farketmemiş hamile olan arkadaşlarımın belirtileri nelerdi bende de gecikme var
Her hamilelik ve belirti başkadır öncelikle bendeki sürekli acıkma mide ekşimesi ağızda metalik tat olmuştu rahîm ve sağ kasık ağrısı vardı
Bundan önceki gebeliğimde ise sadece sık idrara çıkma vardı

Abla ovulasyon testi yapmıyorum ama geçen ay 26 sı idi sat ım genelde çok şükür düzenlidir reglim ya 26 ya da 27 batım ama sanırım 7-13 arası yumurtlama dönemim uygulamaya göre 🥹🙃

Abla ovulasyon testi yapmıyorum ama geçen ay 26 sı idi sat ım genelde çok şükür düzenlidir reglim ya 26 ya da 27 batım ama sanırım 7-13 arası yumurtlama dönemim uygulamaya göre 🥹🙃
bıraz daha bekle canım reglın 2-3 gun gecıksın kan verebılırsın. bak benım suan 3 gun gecıkmem var vermedım kan. bu hafta pers ya da cuma ıcın vermeyı dusunuyorum cok sabırsızlanırsam yarın :) ama regl gecıkmesı şart

bıraz daha bekle canım reglın 2-3 gun gecıksın kan verebılırsın. bak benım suan 3 gun gecıkmem var vermedım kan. bu hafta pers ya da cuma ıcın vermeyı dusunuyorum cok sabırsızlanırsam yarın :) ama regl gecıkmesı şart
Haklısınız, beklemekten başka çarem yok. Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallahhh

Eklentiler

• IMG_9365.jpeg
    IMG_9365.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 18
X