Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar fetal DNA test sonucum gene olmamış benim bu ikinci alışlarıydı sonuca gene ulaşamamışlar para iadesi yapacaklar. Başına böyle durum gelen var mı ?
15 haftamdayım ultrasonda cinsiyetine kadar söylendi bütün kontroller temiz gözüküyor ama sonuç çıkmıyor.
Acaba bebekde sorun mu var ?
Benim fetal dna raporumda kanımda bebegin dnasının kanıma karıstıgı oran yuzdesi yazıyordu. Kan sulandırıcı bu oranı azaltıp sizin kanınızda bebegin dnasını bulmayı zorlastırdıgı icin test sonucunuz cıkmamıs bence. Bebekte sorun oldugundan degil ultrasonda zaten ense ve burun olculuyor mesela onlar temiz ckmıs zaten

Daha iletisim kurmayi bile beceremeyen birine denk geldiginiz icin üzgünüm. Bazıları karsısındaki ona muhtac kendini de dünyada tek sanıyor. Benim yüzüm kendimi bildim bileli sivilceli hickimse de bu yorumu yapmadı ki zaten öyle bir durumum da yoktu bu sacmalıgı oradan bile yakalayabiliriz. Vakit kaybetmeyip isini bilen birine hemen gittiginiz icin tebrik ederim. İnşallah bebeginiz sag salim doğar 🙏🏻
Teşekkür ederim, amin inşallah. Hep birlikte sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza🙏🌸

Gerçekten iyi doktora gelmek de şansmış böylelikle öğrenmiş oldum. Kaldı ki daha önce 4 doktora gittim hiç böyle bir şey söyleyen olmadı bana. Allah böylesi doktorlardan uzak etsin hepimizi 🙏

Benim fetal dna raporumda kanımda bebegin dnasının kanıma karıstıgı oran yuzdesi yazıyordu. Kan sulandırıcı bu oranı azaltıp sizin kanınızda bebegin dnasını bulmayı zorlastırdıgı icin test sonucunuz cıkmamıs bence. Bebekte sorun oldugundan degil ultrasonda zaten ense ve burun olculuyor mesela onlar temiz ckmıs zaten
Teşekkür ederim yorumunuz için biraz içim rahatladı umarım benim de sebep budur sorunsuz devam eder. Bugün randevu aldım kontrole gideceğim

Kızlar bebeğin hareketini hissettiğinizi düşünüyor musunuz? Ben 13. Haftaya girdim ama arada bebeğimin olduğu tarafta garip batma ya da gıdıklanma arası bişe hissediyorum doktorum da çok erken hissetmen için diyor ☺️

Kızlar bebeğin hareketini hissettiğinizi düşünüyor musunuz? Ben 13. Haftaya girdim ama arada bebeğimin olduğu tarafta garip batma ya da gıdıklanma arası bişe hissediyorum doktorum da çok erken hissetmen için diyor ☺️
Ben bugün 16 oldum arada bişey hissettim gibi ama emin değilim ne hissetmem gerektiğini bilmediğim için 😂

13 çok erken kasiklardaki damar atması falan oluyo bambaşka bişey ben 17 deyim hala hareket yok 😊

Kızlaaar bayadır yogunluktan ve yorgunluktan giremiyodum cok hızlı bakındım, güzel haberler cinsiyetler geliyo yavastan muhtesem🤩🤩 Cizi22 Cizi22 bizim tabloda cinsiyet yerine tahmini cinsiyet gördüm ben, belki yavastan eklemek iyi olabilir😊

Bu arada fetal dna sonucum yüksek risk saptanmamıstır diye geldi, yanında yesil tik isareti vardı. Henüz doktorumla konusamadım ama heralde sorun yoktur diye düsünüyorum, kiminde düşük risk diye yazıyor sadece ama farklı firmalar farklı gösteriyor sanırım.

Bu arada bu hsonu bebek arabası bakınmaya baslıycaz, eğer güzel indirim yakalarsak kasımda alalım diyoruz. Ne güzel bugünlere geldiiik, ne çok bekledik ve heyecanlandık grupça, artık hep böyle heyecanlı şeyler konuşalım inşallaaah🤩🩷🩷🩷

Ben 14ten beri hissediyorum sanirim, aksamlari sirtustu dumduz yatip iki elimi karnimla kasigimin oraya koyunca boyle icinden bi seylerin gecip gittigini hissediyosun ya da boyle pit pit hareketi, plasentama arkaya yerlesmis demisti ebe ben ondan da erken hissediyo olabilirim ama :)

Teşekkür ederim, amin inşallah. Hep birlikte sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza🙏🌸

Gerçekten iyi doktora gelmek de şansmış böylelikle öğrenmiş oldum. Kaldı ki daha önce 4 doktora gittim hiç böyle bir şey söyleyen olmadı bana. Allah böylesi doktorlardan uzak etsin hepimizi 🙏
Canim cok gecmis olsun okudum cok cok uzuldum ne bicim insanlar var bir de doktor diyorlar kendilerine, insanliktan empatiden yoksunlar. Guzel dualarimi dileklerimi iletiyorum sana insallah gecip gidicek bu zorlu surec, doktorun dacok guzel seyler soylemis zaten oh sukur

Bu arada bu hsonu bebek arabası bakınmaya baslıycaz, eğer güzel indirim yakalarsak kasımda alalım diyoruz. Ne güzel bugünlere geldiiik, ne çok bekledik ve heyecanlandık grupça, artık hep böyle heyecanlı şeyler konuşalım inşallaaah🤩🩷🩷🩷
Ay inşallah 🌸
Ben bebek arabası, park yatak vs büyük eşyalar için Black Friday indirimlerini bekleyeceğim

Kızlar mide bulantınız nasıl? Benim hala çok fena :KK43: Haftada bir gün iyi oluyorum sadece…Bugun hele o kadar kötüyüm ki, başım da ara ara dönüyor gibi :KK43: Ne zaman bitecek bu, ilk gebeliğimde hiç böyle bişi hatırlamıyorum…

Kızlar mide bulantınız nasıl? Benim hala çok fena :KK43: Haftada bir gün iyi oluyorum sadece…Bugun hele o kadar kötüyüm ki, başım da ara ara dönüyor gibi :KK43: Ne zaman bitecek bu, ilk gebeliğimde hiç böyle bişi hatırlamıyorum…
Benim geçti çok şükür ama tiksindiğim yiyemediğim şeyler var hala.. et, köfte, yumurta gibi şeyleri hala yiyemiyorum görüntüleri bile kötü geliyor ama onun dısında iyiyim artık. Hala prilam iciyorum etkisi var mı emin degilim. Kiminin 16.haftaya kadar devam ediyormus belki sonra gecer sizin de🙏🏻

X