- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.761
Valla bu strip testleri hic anlmyrm kuzu yoksa yorumlardmvalla bekledıkce aynı yerde bu sekılde belırgınlesmyeye basladı :) bilemıyorum çıkması gereken yer orası degılse neden cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bu strip testleri hic anlmyrm kuzu yoksa yorumlardmvalla bekledıkce aynı yerde bu sekılde belırgınlesmyeye basladı :) bilemıyorum çıkması gereken yer orası degılse neden cıktı
Kiz 6 ocağa cok var sen saglik ocaginda kan veramin canım beklicem zaten daha doktorum ancak 6 ocakta musaıt gorunuyor bakalım :) o zamana kadar Allah büyük :)
ya evet de bılmıyorum canım kan verınce de bu sefer beta artısı takıp etmek gerekıyor arttı mı artmadı mı o benı gecen ay cok gerdiKiz 6 ocağa cok var sen saglik ocaginda kan ver
Bu marka guvenilir diyorlar bence sen iki gun icinde kan versen çikar canimBuydu canim cok tesekkurler :) senden de gorelim insAllah
yarın gebelik testi yapıcam silik de olursa görürsem kan vericem hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallahevet kuzum o yuzden eminim zaten pozitif çıktığından :) rabbım ısteyen herkese nasıp etsınnn sen ne zaman yapcaksın ya test
Uygulamalara bkma kuzum sen uygulamaya gore bnm yumurtlamam gec ama ben test yaptigimda 12.gunmş mesela gecikme olunca kan ver sen 3gun daha dayanAbla ovulasyon testi yapmıyorum ama geçen ay 26 sı idi sat ım genelde çok şükür düzenlidir reglim ya 26 ya da 27 batım ama sanırım 7-13 arası yumurtlama dönemim uygulamaya göre
gebelik belirtisi ve regl aynı anlayamıyoruz ki inşallah gebeliktendir benim de çok ağrı varBenim bzen duzenszlik oldugu icin ben bekliyrm cnm ama goguslerim cok agridi iki gundr bugun yeni yeni gecti
Bence sen dayanamzsn bugun verirsn bu gazla inşallah valla sende şu an herhangi biyerinde agri varmi
Ayy sorma ya gebelikle hamislik belirtisi hep ayni ayirt etmk imkansz keske ayri bi belirti olsaydi yaagebelik belirtisi ve regl aynı anlayamıyoruz ki inşallah gebeliktendir benim de çok ağrı var
yok kuzum vermıcem D: valla benım tek sıkıntım kasık agrısı hala regl olcakmısım da olamıyormusum gıbı o kadarBence sen dayanamzsn bugun verirsn bu gazla inşallah valla sende şu an herhangi biyerinde agri varmi
Ayy sorma ya gebelikle hamislik belirtisi hep ayni ayirt etmk imkansz keske ayri bi belirti olsaydi yaa
Canım senin uzun süredir yazışmalarına denk gelip görüyorum ancak sürekli evham yapıyosun bence kendini psikolojik olarak biraz rahatlatmalısın bu şekilde zaten bebek olucaksada stresten olmayabilir . 2 aydır 1 gün regli bekliyorsun 1 gün pik bekliyorsun dr gittiğini söyledin bence doktorunu dinlemelisin yada doktoruna güvenmiyorsan daha iyi bir doktor araştırıp ona gidebilirsin çünkü verdiği ilacı dahi kendi kafansa yorumlayıp kullanmıyorsun bu cok yanlış 2 aydır regli olmayan birisi için regli tarihini yarın diyemeyiz. inanki seni anlıyorum bende cok benzer süreçlerden geçiyorum 2 aydır regli olamadım bende pcos var ovulasyon testinde de bir cok kez pik gördüm bu genelde pcoslularda oluyor en son dr gititm alttan muayne oldum bana duphaston verdi adetim sökülsün diye adetimin 3.günü hormon testi yaptırıp yumurtlama tedavisine başlıyacam , sen hormonlarım iyi demişsin fakat hormon testi regli döneminde yapılan test o yüzden farklı bir dr gidebilirsin inanki bende aylardır burda okuyorum ama burda okuduklarımda hamile kalamıyorum cünkü herkesin kendi süreci cok farklı sana tavsiyem biraz psikolojik olarak kendini rahatlat Allah vereceği zamanı biliyor merak etme :) üstelik daha cok yeni evlisinKızlar merhaba reglime bir gün var hafif ağrılarım batmalarımda var yunurtlamamı ovü testiyle de takip ettim baya silikleşmişti ama bugün öylsine yaptığım test koyu çıktı daha önce bunu yaşayan var mı fotoğraf ekleyeceğim üstteki iki hün önceki test alttaki bugünün
Kız niye abla diyorsun fnfnbfbdb kaç yaşındasınİnşallah abla kesinleşirse çok daha mutlu olucam inşallah regl olmam da hayırlısı ile nasip olur
Valla iki gundr gogslerim patlyck gbi ağriyo bide sirtim cok agriyo ama gecen ayda sirtim agrimiştm o sbbtn gebelige yoramyrm dayok kuzum vermıcem D: valla benım tek sıkıntım kasık agrısı hala regl olcakmısım da olamıyormusum gıbı o kadar
Söylediklerin ve düşüncen için teşekkür ederim ben ovü testinde çıkan pike göre yarın diyorum regl tarihime duphastonu bende alacağım kullanmaya başlayacağım teşekkür ederim tekrardanCanım senin uzun süredir yazışmalarına denk gelip görüyorum ancak sürekli evham yapıyosun bence kendini psikolojik olarak biraz rahatlatmalısın bu şekilde zaten bebek olucaksada stresten olmayabilir . 2 aydır 1 gün regli bekliyorsun 1 gün pik bekliyorsun dr gittiğini söyledin bence doktorunu dinlemelisin yada doktoruna güvenmiyorsan daha iyi bir doktor araştırıp ona gidebilirsin çünkü verdiği ilacı dahi kendi kafansa yorumlayıp kullanmıyorsun bu cok yanlış 2 aydır regli olmayan birisi için regli tarihini yarın diyemeyiz. inanki seni anlıyorum bende cok benzer süreçlerden geçiyorum 2 aydır regli olamadım bende pcos var ovulasyon testinde de bir cok kez pik gördüm bu genelde pcoslularda oluyor en son dr gititm alttan muayne oldum bana duphaston verdi adetim sökülsün diye adetimin 3.günü hormon testi yaptırıp yumurtlama tedavisine başlıyacam , sen hormonlarım iyi demişsin fakat hormon testi regli döneminde yapılan test o yüzden farklı bir dr gidebilirsin inanki bende aylardır burda okuyorum ama burda okuduklarımda hamile kalamıyorum cünkü herkesin kendi süreci cok farklı sana tavsiyem biraz psikolojik olarak kendini rahatlat Allah vereceği zamanı biliyor merak etme :) üstelik daha cok yeni evlisin
Umarım en hayırlı tez zamanda güzel haberler alırsın bekleyen herkese nasip etsin Allah :)Söylediklerin ve düşüncen için teşekkür ederim ben ovü testinde çıkan pike göre yarın diyorum regl tarihime duphastonu bende alacağım kullanmaya başlayacağım teşekkür ederim tekrardan
Bana göre biri kapalı gibi geldi ama doktor çok ince gidiyor dediSenin tuplerin kapalimi cikti hsg filminde
Amin rica etsem duphastonun fotoğrafını atar mısınızUmarım en hayırlı tez zamanda güzel haberler alırsın bekleyen herkese nasip etsin Allah :)
Vala erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben kaset mi yaptın yine erkenmi yaptın canimSabah yaptım negatif çıktı ben bu testlerden bişi anlamadım, ama ablamda olmasa hiç çıkmazdı 2 testin diyor çözemedim vallahi
Canım aramaya yazsan zaten cıkar karşına bu ilaç fakat doktorun sana bu ilaci mi verdi vermediyse kafana göre kullanman doğru olurmu bilmiyorum sana verdiği ilaç bu değil miAmin rica etsem duphastonun fotoğrafını atar mısınız