Çok teşekkür ederim ama benim siyah geliyor işte o korkutuyor beniGecmis olsun
Bende 7.haftamda yasadim. Asagi yukari bir cok kisi yasiyor bu durumu. 10. Haftamda da tam sizinki gibi oldu. Lavobaya ciktim kanama basladi hastaneye gittim ilac kullandirdilar. Sonra camur gibi kahverengi oldu sonra akintiyla karışık kahverengi leke gibi geldi sonra kesildi
Dün acile gitmiştik sonuçlarım güzel çıktı enfeksiyon olsa söylerlerdi heralde bende anlamadımEnfeksiyondan olabilir mi ? Bi kadin dogum acile gitseydiniz tekrar
Bol su icip uzun uzun dinlenin allahin izniyle bisey olmazDün acile gitmiştik sonuçlarım güzel çıktı enfeksiyon olsa söylerlerdi heralde bende anlamadım
Merhaba ben de oraya yaptırdım.Selam ya ben de Nateraya yaptırdım bugün 12.günüm hala gelmedi size mail olarak mı geldi sonuçlar ?
Selam ya ben de Nateraya yaptırdım bugün 12.günüm hala gelmedi size mail olarak mı geldi sonuçlar ?
Canim bunyeden bunyeye degisiyor, inşallah benimki kadar uzun sürmez seninki. Ben de haftalardir ha bitti ha bitecek diye bekliyorumCizi22 kızlar umarım şaka yapıyorsunuzdur , 5+2 yim ve ölüyorum bulantıdan kusamıyorum sadece bulanıyor bulanmasın diye yiyorum biraz tutuyor tekrar başlıyor. 15. Haftaya kadar sürmüyor değilmi
İzmir'de hangi hastaneye gidiyorsunuzSelam kızlar bu gündemdeki hastanelerden birine giden var mıydı? Varsa çok geçmiş olsun gerçekten dünden beri psikolojim bozuldu ben İzmirdeyim ama çete de İzmir için de tespit edilemeyen var mıdır diyorum
O hastanelerle ilgili şikayetlerde mutlaka bahsedilmiş doktorları ve hastaneyi çok çok aratın bu tarz yerlerdeSelam kızlar bu gündemdeki hastanelerden birine giden var mıydı? Varsa çok geçmiş olsun gerçekten dünden beri psikolojim bozuldu ben İzmirdeyim ama çete de İzmir için de tespit edilemeyen var mıdır diyorum
Kzılar ben kusamıyorum kussam rahatlicam ancak bulanıyor gece hüngür hüngür ağladım ölmek istiyorum dayanılmaz haldeyim gerçekten yok böyle bir bulantı yataktan kalkamıyorum yattıkça bulanıyor bilmiyorum iki gündğr çok şiddetliCanim bunyeden bunyeye degisiyor, inşallah benimki kadar uzun sürmez seninki. Ben de haftalardir ha bitti ha bitecek diye bekliyorumAzalmadi bir de benimki hic
Evet aynen kusturmuyor ama bulaniyorKzılar ben kusamıyorum kussam rahatlicam ancak bulanıyor gece hüngür hüngür ağladım ölmek istiyorum dayanılmaz haldeyim gerçekten yok böyle bir bulantı yataktan kalkamıyorum yattıkça bulanıyor bilmiyorum iki gündğr çok şiddetli
Ya benim de iste boyleKızlar benimde bulantı var öğürüp duruyorum kusmuyorum ama yani biraz azalmıştı geçen hafta bu hafta aşırı arttı milletin azalırken benim sanki arttı ya 13+3 bugün pik yaptı resmen
Bende öyle düşündüm son zaman pik yapıyor belki de bu sondur diye düşündüm inşallah öyledir de artık düzeleceğimiz zamanlar yakındırYa benim de iste boyleacaba bulantilarin gecmesine dogru boyle pik mi yapiyor diye dusunuyorum… Beta hcg hizli yukseldigi gibi hizli dustugu icin de bulanti oluyor olabilir sanki
Benim göbek aksamlari belli oluyor. Sabah geri inmis gibi oluyorGöbüşleriniz çıktı mı hanımlar ?
InsallahBende öyle düşündüm son zaman pik yapıyor belki de bu sondur diye düşündüm inşallah öyledir de artık düzeleceğimiz zamanlar yakındır
Gazdan cok sisiyor benim gun icinde; disardan hamile olduğum cok belli oluyor. Yani aslında bebisin buyuklugu degil ama sadece gazBenim göbek aksamlari belli oluyor. Sabah geri inmis gibi oluyornedeni ne acaba
Ayy cok guzel benim daha disaridan belli olmuyor. 16+2 deyimGazdan cok sisiyor benim gun icinde; disardan hamile olduğum cok belli oluyor. Yani aslında bebisin buyuklugu degil ama sadece gazHatta gecen bi kurumsal etkinlikte sunucuydum; bana izleyenler hamile misiniz diye