Ben genel olarak hic asit kullanmiyorum. Hemen kabariyor cildim. Akne problemim vardi. Simdi ikiye katlandi. Asla ozguvenim kalmadi kendime. Psikolojim bozuldu desem yeridir.Cakradan ben keseli sabun aldim aslinda yuz icin degil ama burun siyah noktalarina cok iyi geliyor cok nazik bir sekilde dokunduruyorum en dogal cozum olarak bunu buldum asit vs kullanamiyoruz cunku bu donemde
GünaydınKızlar günaydın. Gününüz dünden güzel geçsinsizin de uykusuzluk probleminiz oluyor mu? Ben kafamı yastıktan kaldıramazdım daha geçen haftaya kadar şimdi yatakta sabaha kadar dönüp duruyorum 12. Haftanın içindeydim. Gün içinde yoruluyorum da anlamadım
Benim gün içinde hareket halinde olmadığımda bile akıntım oluyor bence normaldir ya rahim boş değil artık. bebek, kese, plasenta var onlardan oluyordur. Doktorum koku, kaşıntı, renk değişimi yoksa sorun yok demişti.Kızlar günaydınn sizlere bir sorum olacak. Özellikle merdiven inip çıkmak ya da biraz hızlı hareket ettiğimde şeffaf su gibi akıntı geliyor yarın doktor randevum var sorucam ama bi de sizlere sormak istedim bu durumu yaşayan var mı
Aynı şekilde benim de. inşallah düzelir çünkü bu sefer de gün içinde uykusuz kalıyoruzGünaydınbende de olmaya başladı gece uyanmaları uyandığım zaman uykuya dalmada zorlanıyorum telefonda bir iki saat video izlediğim oluyor öylelikle tekrar uykuya geçiyorum
İdrar mı kaçıyor diye düşündüm o da değil ama onun gibi anlamadım vallaBenim gün içinde hareket halinde olmadığımda bile akıntım oluyor bence normaldir ya rahim boş değil artık. bebek, kese, plasenta var onlardan oluyordur. Doktorum koku, kaşıntı, renk değişimi yoksa sorun yok demişti.
Böyle düşünmemeliyiz vücudumuzda 0dan bi insan büyüyo tabiki bazı şeyler değişecek. Daha kilo da alıcazBen genel olarak hic asit kullanmiyorum. Hemen kabariyor cildim. Akne problemim vardi. Simdi ikiye katlandi. Asla ozguvenim kalmadi kendime. Psikolojim bozuldu desem yeridir.
Günaydın ben akşamları erkenden uyuyorum 14.haftadayim fakat geceleri uyaniyorum, uyaninca da tekrar uyumak zor oluyor. Birde ben 12.haftaya girdigimde sabah bulantilarim vardi, aci su cikariyordum. 14.haftaya girince sabah bulantilarim bicak gibi kesildi normal bir durum mu acabaKızlar günaydın. Gününüz dünden güzel geçsinsizin de uykusuzluk probleminiz oluyor mu? Ben kafamı yastıktan kaldıramazdım daha geçen haftaya kadar şimdi yatakta sabaha kadar dönüp duruyorum 12. Haftanın içindeydim. Gün içinde yoruluyorum da anlamadım gitti
Ben de ayni sizin gibiyim gece kalkinca tekrar uykuya dalmam cok zor oluyorGünaydınbende de olmaya başladı gece uyanmaları uyandığım zaman uykuya dalmada zorlanıyorum telefonda bir iki saat video izlediğim oluyor öylelikle tekrar uykuya geçiyorum
Günaydın benimde 14 haftaya girince bitti gibi oldu 2-3 sonra yine başladı. 14+6 yım şuanGünaydın ben akşamları erkenden uyuyorum 14.haftadayim fakat geceleri uyaniyorum, uyaninca da tekrar uyumak zor oluyor. Birde ben 12.haftaya girdigimde sabah bulantilarim vardi, aci su cikariyordum. 14.haftaya girince sabah bulantilarim bicak gibi kesildi normal bir durum mu acaba
benim de öyle şimdi dersim boş 1 saat koycam kafayı masaya uyucam sürekli uykum varBenim de bulantılarım hala devam ediyor. Kusma olmadığı için prilam kullanmıyorum ama kullansam mı bilemiyorum. İş yerinde de çok uykum geliyor, akşamı zor ediyorum
Benim de bugun 14+1 umarim bakalim benim nasil olacakGünaydın benimde 14 haftaya girince bitti gibi oldu 2-3 sonra yine başladı. 14+6 yım şuan
Umarım geri gelmez sizin :) 2.trimesterde geçiyor diyorlardı. Korkuyorum yani bebek beslenemiyor diyeBenim de bugun 14+1 umarim bakalim benim nasil olacak
Yemektende mi tiksiniyorunuz? Sukur bende oyle bir sey olmadi pis ve havasiz kokan ortamlarda midem bulaniyordu sadece. Yemek kokusuna karsi cok sukur ki tiksinmem olmadi zaten oyle olsaydi esim yemek yapmayi bilmedigi icin ac kalirdikUmarım geri gelmez sizin :) 2.trimesterde geçiyor diyorlardı. Korkuyorum yani bebek beslenemiyor diye
Tiksinme değil de yiyemiyorum istifra ediyorum direkt. Özellikle sabah ve öğlen oluyor. Koku hassasiyetim olmadı pek :)Yemektende mi tiksiniyorunuz? Sukur bende oyle bir sey olmadi pis ve havasiz kokan ortamlarda midem bulaniyordu sadece. Yemek kokusuna karsi cok sukur ki tiksinmem olmadi zaten oyle olsaydi esim yemek yapmayi bilmedigi icin ac kalirdik
Anladim sizinki kotu bir durummusTiksinme değil de yiyemiyorum istifra ediyorum direkt. Özellikle sabah ve öğlen oluyor. Koku hassasiyetim olmadı pek :)
Hamile hamilenin halinden nasilda anliyorBöyle düşünmemeliyiz vücudumuzda 0dan bi insan büyüyo tabiki bazı şeyler değişecek. Daha kilo da alıcazyvesin dogal icerikli naneli temizleme jeli akneleri kurutuyor ufak boyunu alıp deneyebilirsin. Bu arada ilk 3 ayımız gecti bence artık cevremize söylersek isnanlar ona göre davranır. Niye aknelisin tarzında yaklaşmazlar aaaa akne arkadaşımda da çıkmıştı hamileyken tarzında yaklaşırlar bence
Evet evet benim de birkaç haftaya geçer diye bekliyorum bulantıların. Mide yanması reflü vs varsa ılık süt öneririm ya da doktorunuza gaviscon şurup yazdırın.Bu ikinci gebeliğim tecrübem var ama sanki ilk kez yaşıyormuş gibiyim ben de. Bu uyku kaçması ilkinde olmamıştı o yüzden şaşırdım ama internette okudum olabilirmiş.Günaydın ben akşamları erkenden uyuyorum 14.haftadayim fakat geceleri uyaniyorum, uyaninca da tekrar uyumak zor oluyor. Birde ben 12.haftaya girdigimde sabah bulantilarim vardi, aci su cikariyordum. 14.haftaya girince sabah bulantilarim bicak gibi kesildi normal bir durum mu acaba