- 23 Kasım 2024
- 120
- 26
- 23
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.061
İnşalllahhhhben de bunu görecek göz yok sanırımmmCanım ben çok silik bi çizgi görüyorum ya inşallah yanılmıyorumdur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşalllahhhhben de bunu görecek göz yok sanırımmmCanım ben çok silik bi çizgi görüyorum ya inşallah yanılmıyorumdur
Reglimi nasıl hesaplayacağım çünkü geçen ayÜsten 1 inci pik sonrasın da çatlama olmuş gözüküyor canım
Anladım canimCanım kanı onun için vermedim geçen ay yani kasımda regl olmadım kist falan oldu sandım doktora gitti doktor kan testi istedi
Yumurtlama gununu biliyormusun canimhiç gecikmem olmazdı 3 gün oldu sadece belim ağrıyor ilk gün test yaptım ama negatif belki geç dölenme filan olmuştur dedi dr.az daha bekle dedi 2 gün daha bekliycem
Ultrason da bakmadılar mı kistineCanım kanı onun için vermedim geçen ay yani kasımda regl olmadım kist falan oldu sandım doktora gitti doktor kan testi istedi
Baktılar ama kist yok dendi yumurtalıkların aağlıklı dendi 45 dedim de 50 gün olmuş ben yeni evliyim çok stresliyim ondan oşabilir kanı adet söktürücü yazacaktı onun için istediUltrason da bakmadılar mı kistine
Adet düzensizliği var yumurtlama tarihini bilmezsin doğal olarak ilk önce adetini düzeni sokulması lazım ve bu adet düzensizliği için dokturun sana ilaç başlatması lazımdıReglimi nasıl hesaplayacağım çünkü geçen ay
Regl olmadım son reglim 45 gün önce
Sürekli doğum kontrol hapı veriyorlar ben kullanmak istemiyorumAdet düzensizliği var yumurtlama tarihini bilmezsin doğal olarak ilk önce adetini düzeni sokulması lazım ve bu adet düzensizliği için dokturun sana ilaç başlatması lazımdı
Aslında kullansan düzene soksan daha iyi olmazmı bir de doktor kist olduğunu söyledimi canımSürekli doğum kontrol hapı veriyorlar ben kullanmak istemiyorum
Yok kistin yok dedi yumurtqlıklarında sağlıklı dendi bir de kendimi bildim bileli yem bozukluğum var yeni de evlendim ailemden uzaktayım ve kendimi çocuk olunca yalnız olmayacağım kafasına sokup stres yaptım bunları doktora da söyleyinve psikolojik dediAslında kullansan düzene soksan daha iyi olmazmı bir de doktor kist olduğunu söyledimi canım
Doktoru dinle o zaman zaten burada bir çok kadın stresten dolayı gebelikte zorlanıyor fazla kafaya takmaktan bende dahil o yüzden akışına bırak yada psikolojik destek de iyi gelir bi destek al ama bence ilk önce adetini düzene sok onun içinde kısa süre bile olsa kullan ilacı düzene girsin derimYok kistin yok dedi yumurtqlıklarında sağlıklı dendi bir de kendimi bildim bileli yem bozukluğum var yeni de evlendim ailemden uzaktayım ve kendimi çocuk olunca yalnız olmayacağım kafasına sokup stres yaptım bunları doktora da söyleyinve psikolojik dedi
Hatta ovü testlerini bile yasakladı
Teşekkür ederimDoktoru dinle o zaman zaten burada bir çok kadın stresten dolayı gebelikte zorlanıyor fazla kafaya takmaktan bende dahil o yüzden akışına bırak yada psikolojik destek de iyi gelir bi destek al ama bence ilk önce adetini düzene sok onun içinde kısa süre bile olsa kullan ilacı düzene girsin derim
Benim gecikmenin 3.günü ama ben bklycm 7gun olana kadar yapmycmMerhaba canım adetin kaç gün geçiyor ben ilk gebeliğim de 7.gun gecikmem de negatif gördüm 10.gun gecikmem de pozitif i gördüm 10 gün gecmeden yapilan testler yanlış sonuç oluyor
Flaşla fln yakından cekeblrmsnnYaa zahmet etmişsin çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir bütün yumurtlama dönemini değerlendirdim bu ay.Sabah ilk idrarla da yine yaptım ve dünküyle aynı ben sizler gibi tecrübeli değilim kusuruma bakmayın ama inşallah vardır.
Canım çatladıgnı anlamak ıcin az silikleşmesi yeterli oluyordu değil mi? Ben pik görünce 3 gun degl de 2 günde bir yapsam mı diyorum. Eşim bana dedi ki bu ay. Biz cok yapıyoruz ilişki. Aslında bir kaç günlük spermleri yumurtlamaya denk getirsek daha iyi olur... Mantıklı da geldi bana acaba diyorum adet sonrası 9. Gün ilişki yapsam bir daha da pik gördüğümün ertesi mi yapsam kalıtelı olsunlarÇok erken kan vermişsin cnm sanırım 13.veya 15 arada koyularin çok uzamış senin anlayamadım ortalama 27.28.29 aralık bu günlerde olması gerek sanırsam bekle bakalım 1 hafta var ortalama ne olcak bakalim
Nöbetçi eczaneler çok mu uzakta canım. Hava güzelse bebişinle alsan çıkıp gezersin hem manayla ya da arkadasmn yok mu oralardan getirebilecek
Yaptım yine gidip alıp.Ne oldu cnm çıkmış işte y
Hepsinde var bişeyler ya niye üzüldün
Bu iyi değil mi yeniden çekeyim??Flaşla fln yakından cekeblrmsnn