Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aslında kullansan düzene soksan daha iyi olmazmı bir de doktor kist olduğunu söyledimi canım
Yok kistin yok dedi yumurtqlıklarında sağlıklı dendi bir de kendimi bildim bileli yem bozukluğum var yeni de evlendim ailemden uzaktayım ve kendimi çocuk olunca yalnız olmayacağım kafasına sokup stres yaptım bunları doktora da söyleyinve psikolojik dedi
Hatta ovü testlerini bile yasakladı

Yok kistin yok dedi yumurtqlıklarında sağlıklı dendi bir de kendimi bildim bileli yem bozukluğum var yeni de evlendim ailemden uzaktayım ve kendimi çocuk olunca yalnız olmayacağım kafasına sokup stres yaptım bunları doktora da söyleyinve psikolojik dedi
Hatta ovü testlerini bile yasakladı
Doktoru dinle o zaman zaten burada bir çok kadın stresten dolayı gebelikte zorlanıyor fazla kafaya takmaktan bende dahil o yüzden akışına bırak yada psikolojik destek de iyi gelir bi destek al ama bence ilk önce adetini düzene sok onun içinde kısa süre bile olsa kullan ilacı düzene girsin derim

Doktoru dinle o zaman zaten burada bir çok kadın stresten dolayı gebelikte zorlanıyor fazla kafaya takmaktan bende dahil o yüzden akışına bırak yada psikolojik destek de iyi gelir bi destek al ama bence ilk önce adetini düzene sok onun içinde kısa süre bile olsa kullan ilacı düzene girsin derim
Teşekkür ederim💝

Çok erken kan vermişsin cnm sanırım 13.veya 15 arada koyularin çok uzamış senin anlayamadım ortalama 27.28.29 aralık bu günlerde olması gerek sanırsam bekle bakalım 1 hafta var ortalama ne olcak bakalim
Canım çatladıgnı anlamak ıcin az silikleşmesi yeterli oluyordu değil mi? Ben pik görünce 3 gun degl de 2 günde bir yapsam mı diyorum. Eşim bana dedi ki bu ay. Biz cok yapıyoruz ilişki. Aslında bir kaç günlük spermleri yumurtlamaya denk getirsek daha iyi olur... Mantıklı da geldi bana acaba diyorum adet sonrası 9. Gün ilişki yapsam bir daha da pik gördüğümün ertesi mi yapsam kalıtelı olsunlar 😀

Nöbetçi eczaneler çok mu uzakta canım. Hava güzelse bebişinle alsan çıkıp gezersin hem manayla 🙈 ya da arkadasmn yok mu oralardan getirebilecek

Ne oldu cnm çıkmış işte y
Hepsinde var bişeyler ya niye üzüldün
Yaptım yine gidip alıp.
Vallaha Delircem ya
Uzun olanlar Novacheck
Diğerleri fırt test

Eklentiler

• IMG_9263.jpeg
    IMG_9263.jpeg
    144,6 KB · Görüntüleme: 36
Hatta ilk etapta böyle çıktı erken gebelikler bilerek de çektim ilk 5 dk dün geceye göre koyulaşmış sanırım Evanora Evanora ne diyorsun beynim yandı. 🤯 ilk idrar değil ve yapmadan önce maden suyu ve kahve içtim 😆

İş reglimi beklemekte sanıeım

Eklentiler

• IMG_9257.jpeg
    IMG_9257.jpeg
    147,8 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_9256.jpeg
    IMG_9256.jpeg
    227,3 KB · Görüntüleme: 35
X