• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Canim doktor ne dedi? Merak ettim seni
Merhaba canım ben de sana yazmak için girmiştim. Çok şükür dediğin gibi oldu bugün doktora gitmeden 1 saat önce adetim başladı. Doktora gittim muayene de oldum. Sıkıntı yok dedi doktor. Kimyasal dedi. İnşallah bir daha tekrarlamaz. İnşallah bir dahaki gebeliklerimiz sağlıklı olur 🤲

Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 1 kasim. Kese güzel görünüyor kanama alanı yok kalp atisi için gel demişlerdi bugün gittim vajinal duyulmadı. 6 haftalikken vajinal duyulmamasi bana normal gelmedi pazartesi günü tekrar gidicem ama içim hiç rahat değil en gec ne zaman duyulur sizin nasıl oldu
Kalp atımı göründüyse sorun yok bence

Merhaba canım ben de sana yazmak için girmiştim. Çok şükür dediğin gibi oldu bugün doktora gitmeden 1 saat önce adetim başladı. Doktora gittim muayene de oldum. Sıkıntı yok dedi doktor. Kimyasal dedi. İnşallah bir daha tekrarlamaz. İnşallah bir dahaki gebeliklerimiz sağlıklı olur 🤲
Cok cok gecmis olsun canim benim. Bununla kalsin. Bundan sonrasi icin hakkimizda hayirlisi olsun, saglicakla alicaz o bebisleri kucagimiza 😚

Canım tam 6mısın? ben 6+3 de vajinalden hafif kıpırtı hissetti doktorum sadece. Geç döllenme vs olabilir endişe etme
Aynıymış bizim sizle 5w 6 d yazıyor ultrasonda benim. Daha önce 8 hafta olacakken 6 haftada kalip düşmüştü ama onun kalp atışını 5 haftada vajinal duyduk endişeliyim

Aynıymış bizim sizle 5w 6 d yazıyor ultrasonda benim. Daha önce 8 hafta olacakken 6 haftada kalip düşmüştü ama onun kalp atışını 5 haftada vajinal duyduk endişeliyim
Endişe etme canım Allah'ın izniyle 7-8.haftada duyanlar olmuş. Bi de cihazın eski olması vs baya etkili diye düşünüyorum. Pazartesi inşallah güzel haberlerle sen de yazacaksın buraya 🤲🥰

Endişe etme canım Allah'ın izniyle 7-8.haftada duyanlar olmuş. Bi de cihazın eski olması vs baya etkili diye düşünüyorum. Pazartesi inşallah güzel haberlerle sen de yazacaksın buraya 🤲🥰
Amin inşallah okuyan hepimiz birbirimize dua edelim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Günaydın kızlar ❤️

Kafamı toparlamakta çok zorlanıyorum valla. Liste de biraz aksıyor o yüzden anlayışınız için teşekkür ederim. Yapabildiğim guncellemeleri yaptım. Gözümden kaçan var mı, eksik bilginiz var mı bir listeyi kontrol ediverin canlarım. Sonra da beni haberdar edin ❤️

Güzel bir gün, güzel bir haftasonu olsun 💐

Kızlar aranızda geceleri uyuyamayan var mı? Delirmek üzereyim artık, belirtilerde halsizlik ve uyku hali diyor bende tam tersi oldu :KK43: uyuyamıyorum geceleri asla 😔
Ben 00.30-1 arası yataga giriorm iki ikinucukta anca uyuyorum
Zihinimiz boş değil endise korku vsvs ondan. Normaldir cnm.

Ben 00.30-1 arası yataga giriorm iki ikinucukta anca uyuyorum
Zihinimiz boş değil endise korku vsvs ondan. Normaldir cnm.
Ben 3-4 gündür 2 saatlik aralıklarla uyanıyorum ama zaten uyku da normal değil :( offf şu an bile gece 02.05 ben hala ayakta gözüme uyku girmiyor ya, umarım bir an önce geçer

Benim kızımda aşırıı mide bulantılı geçmişti gebeliğim.3 günde 1 zofer takılmıştım 35 e kadarda zoferin hapı kullanmıştım.18 sonrası ilaç işe yarayıp bulantım durmuştu. Tabi içmediğimde yine kusardım. Şimdi yine sabahları kusmaya başladım. Bugün 6+2 bunun daha 8. 9. Haftaları var 😭😭😭😭 2. De olmaz bulantın diye beni çok gaza getirdiler yine kusuyorum
Ben de kusmustum cok 20. Haftaya kadar ama kacinci haftada basliyordu bu kusma acaba kizlarda mi kusuluyor

Back