- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.821
Bak başka yerde çektim bu şekilde pembik pembik çıktı. O zaman ben saat 10 a kadar sıvı almıyorum diğerini de yapıyorum.Bencede öyle yap 2 saat bekle bir tanesini daha yap tek kalan testte sabaha kalsın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak başka yerde çektim bu şekilde pembik pembik çıktı. O zaman ben saat 10 a kadar sıvı almıyorum diğerini de yapıyorum.Bencede öyle yap 2 saat bekle bir tanesini daha yap tek kalan testte sabaha kalsın bence
yaa hadi maşAllah inşAllah pozitiftirCanım erken de çok silik var bende anlamadım. Şuan kaset testin son hali bu i. Normal flaş ile bakınca pembik pembik
İnşallah canım inşallah hepimiz güzel haber alalım.yaa hadi maşAllah inşAllah pozitiftir
Aynen pembe cikmasi olumlu bence hadi saat 10da bekliyorum güzel haberiBak başka yerde çektim bu şekilde pembik pembik çıktı. O zaman ben saat 10 a kadar sıvı almıyorum diğerini de yapıyorum.
Tamam canım inşallah güzel haberle gelirim. Çünkü testler den çok ağızım yandıAynen pembe cikmasi olumlu bence hadi saat 10da bekliyorum güzel haberi
En güzeli kaset. Ya erken testlere asla güvenmiyorum gecen ayda beni 2 defa pembe pozitif gösterdi 2gun sonrada hasta oldum çok şaşırdım kesin var demiştim testte goreTamam canım inşallah güzel haberle gelirim. Çünkü testler den çok ağızım yandı
Ay resmen hamilesinnçok sevindiimmCanım erken de çok silik var bende anlamadım. Şuan kaset testin son hali bu i. Normal flaş ile bakınca pembik pembik
Yap canım ne marka varsa değişik al nobetc eczane varsa yakında kana da öyle gitŞuan 2 tane testim var bir kaç saat birşey almayıp tekini yapmak geçiyor içimden ne yapsam ki
Erken testler neden böyle gerçektenEn güzeli kaset. Ya erken testlere asla güvenmiyorum gecen ayda beni 2 defa pembe pozitif gösterdi 2gun sonrada hasta oldum çok şaşırdım kesin var demiştim testte gore
Ay kız hadi yaaaa heyecanlandım şimdi bak saat 10 da tekrar yapacağım.Ay resmen hamilesinnçok sevindiimm
Ay yapma dur sabah ilk idrarla yaparsın bende elimde olunca duramıyorum valla o yüzden erken gebelik sadece 4 kala aldım ve yaptım onu da akşam yaptım sabaha dayanamadığım içinŞuan 2 tane testim var bir kaç saat birşey almayıp tekini yapmak geçiyor içimden ne yapsam ki
3 günü de değerlendir canımC çizgi T den daha koyu olması gerekiyor. Benim bu ay ki ovülasyon testim . Dün de silikleşti . Değerlendirdim 2 3 gün daha değerlendireceğim
Kız sabaha dayanamam ben yaAy yapma dur sabah ilk idrarla yaparsın bende elimde olunca duramıyorum valla o yüzden erken gebelik sadece 4 kala aldım ve yaptım onu da akşam yaptım sabaha dayanamadığım için
Yap gitsinKız sabaha dayanamam ben ya
2 saat dayanacağımYap gitsin
bende eşime aldırıyorum şimdi dışarı çıkmıştı hahshshsKız sabaha dayanamam ben ya
Peki bakalim bekliyoruz çok heyecanlı2 saat dayanacağım
Canım testinin markası neBak başka yerde çektim bu şekilde pembik pembik çıktı. O zaman ben saat 10 a kadar sıvı almıyorum diğerini de yapıyorum.
Kac gun gecikmen oldu canimGebelik testi canım
Tamam bende yukleyim sagol kuzumFemometer cnm içini açıp cekebilirsin bence kaset testide
Üzülme benim de tutmadı yeni ay yeni umutBen elendim bana kocaman bir eksi koyabilirsiniz. Çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı