Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kuzucum ben 9 ünde yumurtladım 11.de çatladı ve çatlamanın 10. Günü
Şuan 24-25 Aralık ikisinden berisi.
Hadi inşallah 😊 yarında yap olmazsa kan ver 😊. Benimde rahmim kasılıyor dik duramıyorum ara ara geliyo bugün başladı. Son 3 gunde yapıcam test ancak o kadar bekleyebilirim 😄

Selamm kızlarr :KK200:
Ben bu ay ovülasyon takibi yapıyorum. Laboquick ile yapıyordum çatlamayı kaçırmamak için bir gebenin günlüğünü de yaptım bugün. Kaset olan laboquick. Rica etsem yorumlar mısınız? Labo’da tam pik değil gibi geldi. Bir gebein günlüğü de hangi çizgi c hangisi t emin olamadım :KK64:İkisini de bugün yaptım
C çizgi T den daha koyu olması gerekiyor. Benim bu ay ki ovülasyon testim . Dün de silikleşti . Değerlendirdim 2 3 gün daha değerlendireceğim

Eklentiler

• IMG_7917.jpeg
    IMG_7917.jpeg
    36,2 KB · Görüntüleme: 43
Bariz var canım 😍
İnşallah vardır yaaa heyecan yaptım çok 🫶😍
İnşallah beklediğin sonuç alırsın 🥰
İnşallah canım hepimiz güzel haber alalım bu ay. 🫶😍
Alttaki testte var cnm catlamaninmi 10.gunundesin
Üstteki testte de var canım ama çok çok silik bu erken testlerin bi anlamı yok gerçekten çok saçmalar
Hadi inşallah 😊 yarında yap olmazsa kan ver 😊. Benimde rahmim kasılıyor dik duramıyorum ara ara geliyo bugün başladı. Son 3 gunde yapıcam test ancak o kadar bekleyebilirim 😄
Benim bugün kasığıma ağrı, sızlama ve barma oldu çok fazla dolu dolu hissediyorum sol tarafımı. Akıntı da geliyor. Bel ağrısı da çok sanki benim yanıyor gibi anlamadım.

Eklentiler

• C884769C-3E3C-4682-8804-D94C0038894E.jpeg
    C884769C-3E3C-4682-8804-D94C0038894E.jpeg
    131,8 KB · Görüntüleme: 38
T harfi test çizgisi, c is control yani kontrol çizgisi oluyor. Rica ederim, inşaallah güzel haberlerini alırız 🥰

Renkli olan yer c beyaz idrar batırılan taraf t oluyor yarın veya oburgun catliycak teste devam edin

Teşekkür ederim kızlarr :KK200: 6 seneden fazladır korunuyoruz umarım gebe kalabilirim, doktor bir engel yok dedi ama insan endişeleniyor yine de

Üstteki testte de var canım ama çok çok silik bu erken testlerin bi anlamı yok gerçekten çok saçmalar

Benim bugün kasığıma ağrı, sızlama ve barma oldu çok fazla dolu dolu hissediyorum sol tarafımı. Akıntı da geliyor. Bel ağrısı da çok sanki benim yanıyor gibi anlamadım.
🤲 İnşallah

Selamm kızlarr :KK200:
Ben bu ay ovülasyon takibi yapıyorum. Laboquick ile yapıyordum çatlamayı kaçırmamak için bir gebenin günlüğünü de yaptım bugün. Kaset olan laboquick. Rica etsem yorumlar mısınız? Labo’da tam pik değil gibi geldi. Bir gebein günlüğü de hangi çizgi c hangisi t emin olamadım :KK64:İkisini de bugün yaptım
Gebenin günlüğüne göre bu test pik.c silik olan t koyu olan epey pik suanda testin

İlkinde de var canım negatifinde de belli zaten 😍 aynı idrarla iki farklı test mi yapmış oldun yani eğer öyleyse testlere göre de beta algılama oranları değişiyor demek ki🙈 çok heyecanlı gerçekten 🥰

İlkinde de var canım negatifinde de belli zaten 😍 aynı idrarla iki farklı test mi yapmış oldun yani eğer öyleyse testlere göre de beta algılama oranları değişiyor demek ki🙈 çok heyecanlı gerçekten 🥰
Şuan 2 tane testim var bir kaç saat birşey almayıp tekini yapmak geçiyor içimden ne yapsam ki 😆😍😍

X