- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
Bende denizden bişey olmaz diye biliyorum doktordan doktora değişiyor mu acaba ben de yarın soracaktım doktora kontrolüm var bakalim o ne diyecekBenim bildigim denizde sorun yok ama havuza girilmiyor mikroptan dolayi, deniz sorun olmaz ki doktor neden yasakladi @Asli Miraz
Kalp atışı 6 dan sonra duyuluyor genelde. Hatta net olsun diye 7 den sonra diyor doktorlarKızlar beta 822 nasıl 4+3 için ? Keseyi görmeye kalp atışını da birlikte duyabileceğimiz bir tarihte gitmek istiyorum.
Islak kalmamak önemli bir de denizin temiz olması, çok kalabaklıksa enfeksiyon riski oluyor sanırımBende denizden bişey olmaz diye biliyorum doktordan doktora değişiyor mu acaba ben de yarın soracaktım doktora kontrolüm var bakalim o ne diyecek
Ben koç burcu hesapladim ben de bir koçum bence gayet iyiKızlar peki bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırsak boğa burcu olacak ne düşünüosunuzben hep bi başak burcu olsun istemiştim amaaaa nasip
Ahahahaha evet ya biraz öyleler bi de aşırı inatlar dediğim dedik hayırlısı artık yabenim yeğenim boğa burcu kız hatta benim bebişte 22 nisan gözüküyor aynı tarih
ama biraz zor benim yeğenim bir cevapları var teyze teyze diye diyorum dövecek bizi
hayır bir de mantıklı konuşuyor cevapta veremiyoruz.
Ay erkek başak evet hiç çekilir gibi değil aslında ve doğru boğa daha iyidir yaaAy basak burcu olmasindan iyidir erkek basak hic cekilmiyor babamdan biliyorum. Ben de basagim ve cok pimpirikliyim, o yuzden cocugum rahat bir insan olsun isteriiiim. Boga burcu bogazina duskun olur onu da annemden biliyorum. Ama benim tahmini dogum 6 Nisan yaziyor uygulamalarda o da Koc burcu demeek onu hic bilmiyorum
Gir işte ne güzel saf iyotlu su mis gibi hatta marmaris datça tarafında olursan temiz bir koyda miden bulanmıcak kadar içebilirsin bile bence iyottan zarar gelmez ama havuz çok tehlikeliKızlar ben 5+4 teyim de denize girebiliyor muyuz acaba ya
Ben aynıyım sürekli sersemlik kafam kalkmıyor hiç. Bulantı da hafif hafif oluyorSizinde halsizliğiniz var mı ?
Böyle kafanızı kaldırmak istememe durumu ne bilim ben mi bi garip oldum acaba bulantı kusma vs yok ama bu halsizlik ve uyuşukluk beni mahvetti
BenMerhaba, bende Allah nasip ederse Nisan annelerinden olacağım.
Sat tarihine göre 7+4 günlük ultrason ölçüsüne göre 6+4 günlük hamileyim.
Bir hafta geç döllenme yaşayan var mı ?
O nasıl bir doktormuş... Ben Marmaris'te yaşıyorum, denize ilk hamileliğimde de çok girdim, şimdi de giriyorum. Çok ilginç. Sadece vajinit, mantar vs olduğunda tedavi olurken yasaklıolar. Hepsi o.bana yasak dedi doktor ama hatta deniz havuz su dolu küvet yasak dedi
Kan pıhtılaşması sorunu olduğu için mi başlattı doktorunuz ?ben corasprin kullanıyorum sabah 1 tane tok karna
Neyden dolayı başlattı doktorunuz kan pıhtılaşması sorununuz mu var ?Ben de iki gunde bir 81mg asprin aliyorum
Doktorum bana denizden sorun olmayacağını havuzun da düzenli temizliği yapıldığını biliyorsan sorun olmaz demişti. Önemli olan ıslak kıyafetlerle durmamak ve güneş altında susuz kalmamakmış.Kızlar ben 5+4 teyim de denize girebiliyor muyuz acaba ya
Hic sormayin :) Yurtdisindayim buradakiler oyle detayli inceleme yapmiyolar, ben onlem amacli cogu kisinin aldigini gordum daha once dusuk ya da kimyasal yapan, benim de 1 dusuk 1 de kimyasalim oldugu icin onlem amacli dusuk doz kullaniyorum 2 aydir, hamilelikle beraber sorun olmasin diye 2 gunde 1 e dusurdum doktor tavsiyesiyle olmadigi icin. Siz doktora sormadan kullanmayin amaNeyden dolayı başlattı doktorunuz kan pıhtılaşması sorununuz mu var ?
Bende var sürekli uykum geliyor uyuşuğum ve baş dönmem varSizinde halsizliğiniz var mı ?
Böyle kafanızı kaldırmak istememe durumu ne bilim ben mi bi garip oldum acaba bulantı kusma vs yok ama bu halsizlik ve uyuşukluk beni mahvetti
Bu bebişler geç döllenme ile bizi korkutuyorlar
Progesteron kullanıyor musunuz? O baş dönmesi yapıyormuşBende var sürekli uykum geliyor uyuşuğum ve baş dönmem var
Hic sormayin :) Yurtdisindayim buradakiler oyle detayli inceleme yapmiyolar, ben onlem amacli cogu kisinin aldigini gordum daha once dusuk ya da kimyasal yapan, benim de 1 dusuk 1 de kimyasalim oldugu icin onlem amacli dusuk doz kullaniyorum 2 aydir, hamilelikle beraber sorun olmasin diye 2 gunde 1 e dusurdum doktor tavsiyesiyle olmadigi icin. Siz doktora sormadan kullanmayin
Evet yurtdışında detaylı inceleme yapılmadığını duymuştum Türkiye de 1 düşük 1 kimyasala inceliyorlar anladım teşekkür ederim.Hic sormayin :) Yurtdisindayim buradakiler oyle detayli inceleme yapmiyolar, ben onlem amacli cogu kisinin aldigini gordum daha once dusuk ya da kimyasal yapan, benim de 1 dusuk 1 de kimyasalim oldugu icin onlem amacli dusuk doz kullaniyorum 2 aydir, hamilelikle beraber sorun olmasin diye 2 gunde 1 e dusurdum doktor tavsiyesiyle olmadigi icin. Siz doktora sormadan kullanmayin ama
Evet kullanıyorum, bunu bilmiyordum ondan olabilir öyleyseProgesteron kullanıyor musunuz? O baş dönmesi yapıyormuş