- 26 Eylül 2022
- 1.087
- 1.017
- 33
uygulama mı yanılıyor acaba bende uygulama ile doktor arasında tam 1 hafta varSiz kac gunde bir adet oluyordunuz? Dongunuz mu etkiliyor acaba ultrasonu sormak istedim. Benim de simdi bakinca uygulamada 7+4 ama doktoru aradigimda dongumu sordugunda bana soyledigi tarih 1 hafta gerisi yani bu hafta 6+4 olmaliyim ona gore, acaba gec dollenme degil de o mu sizdeki de?
Coraspin kullanıyorum benEnox kan sulandırıcı ve coraspin kullanan var mı ?
ben tüp bebekle hamile kaldım google hesaplama.net diye bir site var ordan hesapladım.Kızlar tüp bebekle gebe kalan vardır mutlaka aranızda hesaplamayı nasıl yapmamız lazım? Benim transfer günüm 12 Ağustos 5.gün embriyosu
ama doktorun söylediği transfer günü dahil 266 gün ekleKızlar tüp bebekle gebe kalan vardır mutlaka aranızda hesaplamayı nasıl yapmamız lazım? Benim transfer günüm 12 Ağustos 5.gün embriyosu
Hayir uygulama 30 Haziran regl tarihime gore 7 hafta olarak dogru veriyor aslinda, ama donguye gore hesapliyor doktor. Ultrasonda da oyle sanirim. O yuzden 1 hafta oynuyor.uygulama mı yanılıyor acaba bende uygulama ile doktor arasında tam 1 hafta var
aslında eninde sonunda bir yerde denk geliyormuş ikisi birbirine yani şimdi ufacık birşey doktorda tam göremiyor ki yorum yapsınHayir uygulama 30 Haziran regl tarihime gore 7 hafta olarak dogru veriyor aslinda, ama donguye gore hesapliyor doktor. Ultrasonda da oyle sanirim. O yuzden 1 hafta oynuyor.
benim transfer 1 ağustos 22 nisan çıkıyor tabi bebişler tam zamanında gelmeyebiliyorKızlar tüp bebekle gebe kalan vardır mutlaka aranızda hesaplamayı nasıl yapmamız lazım? Benim transfer günüm 12 Ağustos 5.gün embriyosu
evet evet ondan heralde :)aslında eninde sonunda bir yerde denk geliyormuş ikisi birbirine yani şimdi ufacık birşey doktorda tam göremiyor ki yorum yapsın
Kızlar tüp bebekle gebe kalan vardır mutlaka aranızda hesaplamayı nasıl yapmamız lazım? Benim transfer günüm 12 Ağustos 5.gün embriyosu
O zaman 5 Mayıs oluyor ben bu gruptan gideyim mi napiyimama doktorun söylediği transfer günü dahil 266 gün ekle
doktor size söylemedi mi bana direk söyledi o 19 nisan dedi ben internetten 22 nisan çıkarmıştım.O zaman 5 Mayıs oluyor ben bu gruptan gideyim mi napiyim
Ben daha bu gün evde yaptığım testle pozitifi gördümdoktor size söylemedi mi bana direk söyledi o 19 nisan dedi ben internetten 22 nisan çıkarmıştım.
22 nisanı baz alıyorum ben yeğenim o zaman doğdu diye.
taze transfer değildi değil mi?Ben daha bu gün evde yaptığım testle pozitifi gördümdaha doktoruma söylemedim yarın kan vercem
siz kalp atışı duydunuz mu? kaçta duydunuz forumun tablosuna baktım da göremedimHayir uygulama 30 Haziran regl tarihime gore 7 hafta olarak dogru veriyor aslinda, ama donguye gore hesapliyor doktor. Ultrasonda da oyle sanirim. O yuzden 1 hafta oynuyor.
Hayır dondurulmuştutaze transfer değildi değil mi?
o zaman yuppi test pozitfse kesin bebiş varHayır dondurulmuştu
Son adet tarihin 14 temmuz mu?uygulama mı yanılıyor acaba bende uygulama ile doktor arasında tam 1 hafta var
Pardon 16 mı ?Son adet tarihin 14 temmuz mu?
yesss 16 temmuzPardon 16 mı ?